• Prijsklasse Midden

Enthousiast geworden van de foto's? Kies voor kwaliteit en straal straks ook zo mooi op jouw bruiloft. Kijk snel verder op www.Charmingbride.nl of neem contact met me op!

"Ik voelde mij echt mijzelf en iedereen heeft het nog over mijn haar en make-up." ~ Suzette

"Ook al regende het tijdens onze fotoshoot, mijn haar en make-up bleven goed zitten." ~ Helga

"Echt een fijne en lieve vrouw die goed rekening houdt met je wensen en altijd met je meedenkt."~ Marita


Bruidskapsel

Wat voor type haar of soort kapsel je ook hebt, van elk kapsel kan ik een schitterend bruidskapsel maken. Met het gebruik van extensions kan er naar wens extra volume en lengte aan je bruidskapsel toegebracht worden. Door de extra zorg en goede stevigheid die ik aan je kapsel geef, kan je zelfs tot in de late uurtjes genieten van jouw prachtige look.

Een bruidje op Ibiza had een kort/pixie kapsel, maar heb ik een vol/lang prachtig bruidskapsel van gemaakt d.m.v. extensions van 100% human hair.  Met super lieve complimenten die ik daarop kreeg. (De bruid is te zien in de video en foto galerij)

 

Bruidsmake-up

Net als een schitterend bruidskapsel wil je natuurlijk ook met je make-up graag kunnen stralen en maakt het samen met je kapsel je hele bruidslook compleet. Ik werk enkel met professionele merken, zoals o.a. Mac Cosmetics waarmee ik de look creëer die je graag wilt met een zo natuurlijk mogelijk effect en optimale hold. Hou je van een mooie naturel look of mag het van jou juist net even wat extra zijn. Door mijn brede assortiment aan producten kan je de bruidsmake-up krijgen die helemaal is zoals jij die wenstOver mij

Ik ben Edith van der Laan. Inmiddels ben ik 18 jaar hairstyliste en sinds een aantal jaren ook professioneel make-up artist. Ik heb mij gespecialiseerd in bruidjes om hun de beste kennis en expertise te kunnen bieden en daar echt mijn hart ligt. Ik werk zowel landelijk als internationaal. Dus trouw je aan de andere kan van ons land of ga je trouwen in het buitenland? Geen probleem, ik vlieg en reis overal heen.

Naast bruidsstyliste zijn werk ik als artist soms ook voor producties. Bijvoorbeeld, voor Koonings bruidsmode (de grootste bruidsmodezaak tér wereld) van het programma "Say yes to the dress", waar mijn werk op o.a. hun website, hun eigen magazine enz. staat. Daarnaast heb ik verschillende t.v. presentatrices/actrices/zangeressen/modellen mogen verzorgen van een prachtige look en heb ik o.a. aan de Linda mee mogen werken en andere theaterproducties. 

Om te zorgen dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste trends en technieken op het gebied van visagie en hairstyling volg ik blijvend trainingen en masterclasses van o.a. wereldbekende Artists als Sir John, de stylist van Beyoncé en nog vele andere beroemdheden. 

Ben je op zoek naar een bruidsstyliste voor jouw bruiloft, die zowel jou als je haar en make-up de juiste zorg en aandacht geeft om jou als de mooiste bruid te kunnen laten stralen? Neem dan contact met mij op, ik zie je berichtje met veel plezier tegemoet!


Ik wens je heel veel plezier met het plannen van jouw bruiloft!

Liefs Edith

Bezoeker, laat een review achter over Charming en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Charming

4.9 1 mening
Door simonea183
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik kan alleen maar zeggen wat een ontzettend fijn mens Edith is. Ze denkt ontzettend met je mee en neemt alle tijd voor je. Zelfs als jij nog twijfelt gaat ze net zo lang door totdat alles 100% naar je eigen wens is! Dat vind ik zo ontzettend fijn, zonder je opgelaten te hoeven voelen stelt ze jou verlangens/wensen boven alles. Daarnaast vonden wij het heel fijn dat Edith de hele dag bij ons was. Ze wist ons nog te helpen met de kleinste dingetjes en was tevens erg gezellig in ons gezelschap. Die klik was er zeker. Ik kan haar dan ook echt oprecht aanbevelen aan iedere bruid en bruidspaar! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
vanaf € 245,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Dé NL'se bruidsstyliste die de mooiste versie van jezelf kan laten stralen.

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Fabuleus Haaridee

Haar en Make-up | Musselkanaal

Van 'Mooie eenvoud' tot 'Miss/Mr Perfect!'  Weet jij al wat je als Bruidskapsel en Bruidsmake-up wil?  Het is lastig kiezen met zoveel keuze! Wij zijn gespecialiseerd in bruidsmode en visagie.  Wij zijn steeds opzoek naar vernieuwende inspiratie en willen je graag voorzien van een uniek,... Zie +

Muruelle Oldenburger

Haar en Make-up | Groningen

Bruidsreportage, Bruidsfilm & Bruidsverzorging Alle voorpret om jullie droombruiloft voor te bereiden is begonnen. Superleuk! En daar komt nogal wat bij kijken. Dan is het vooral heel prettig om met professionals te werken. Uit ervaring hebben we gemerkt dat onze aanstaande bruidsparen het erg... Zie +

Be Blushed

Haar en Make-up | Ruinerwold
4

Make-up is mijn passie.  Jou ‘natuurlijk’ laten stralen is mijn doel. Ik werk met professionele producten, om jou op je bruiloft te laten stralen en ik wil jou de beste kwaliteit aanbieden. Ook werk ik met een air brush , deze techniek van make-up aanbrengen zorgt ervoor dat je straalt en je... Zie +

Bruidsstyliste Roelien

Haar en Make-up | Hoogeveen
2

Roelien is specialist in bruidsstyling! Complete bruidsstyling aan huis of op locatie voor jou, je familie en bruidskinderen. Voor jullie proefkapsel en make up hoef je de deur niet uit. Op de grote dag hoef jij je nergens zorgen om te maken. Ik kom met alle liefde bij je thuis of reis naar... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Haar en Make-up
  • Midden
  • Bruid haarstyling
  • Bruidsmake-up
  • Ik kom ook aan huis