Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Jalisco Catering en Bruidstaarten Zapopan

Chef Humberto Zaragoza

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Jalisco Catering en Bruidstaarten Zapopan

Chef Humberto Zaragoza

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Trouw op een zeer provocerende manier met de intense, smaakvolle en conceptuele keuken van chef-kok Humberto Zaragoza , een expert in het brengen van heerlijke en originele gerechten voor uw bruiloft , en die in zijn aderen een gevoel en liefde voor de keuken heeft. Zo kan het banket van uw moment worden ontworpen door een professional in deze kunst, die u ook zal helpen om te boeien met uw bruiloftstafel en ervoor te zorgen dat iemand uw feest nooit zal vergeten.

Met zijn ervaring en passie produceert hij niet alleen zijn eigen recepten, maar heeft hij ook uitgebreide kennis van ontwerp en productie van evenementen . Op deze manier kunt u ervan uitgaan dat het volledig is samengesteld en kunt u al uw behoeften en huwelijksideeën op een geïntegreerde manier bekijken. Chef-kok Humberto Zaragoza neemt de logistiek van uw evenement met veel enthousiasme en met zijn beste team over, dat deel uitmaakt van een menselijk kapitaal dat volledig is opgeleid en bereid is om uw viering op een unieke manier bij te wonen.

Chef Humberto Zaragoza is een merk van Jalisco gepositioneerd voor zijn ervaring in kleine en grote evenementen. Dus als uw evenement uitkomt op meer dan duizend mensen, kan deze specialist het met volledig succes aan. Uw kennis van elk van de details zal absoluut zijn, zodat u de belangrijkste en belangrijkste dag van uw leven zeer rijk en perfect kent.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie, Anders
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Meningen over Chef Humberto Zaragoza

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 45200

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact