• Prijsklasse Luxueus

Trouw op een zeer provocerende manier met de intense, smaakvolle en conceptuele keuken van chef-kok Humberto Zaragoza , een expert in het brengen van heerlijke en originele gerechten voor uw bruiloft , en die in zijn aderen een gevoel en liefde voor de keuken heeft. Zo kan het banket van uw moment worden ontworpen door een professional in deze kunst, die u ook zal helpen om te boeien met uw bruiloftstafel en ervoor te zorgen dat iemand uw feest nooit zal vergeten.

Met zijn ervaring en passie produceert hij niet alleen zijn eigen recepten, maar heeft hij ook uitgebreide kennis van ontwerp en productie van evenementen . Op deze manier kunt u ervan uitgaan dat het volledig is samengesteld en kunt u al uw behoeften en huwelijksideeën op een geïntegreerde manier bekijken. Chef-kok Humberto Zaragoza neemt de logistiek van uw evenement met veel enthousiasme en met zijn beste team over, dat deel uitmaakt van een menselijk kapitaal dat volledig is opgeleid en bereid is om uw viering op een unieke manier bij te wonen.

Chef Humberto Zaragoza is een merk van Jalisco gepositioneerd voor zijn ervaring in kleine en grote evenementen. Dus als uw evenement uitkomt op meer dan duizend mensen, kan deze specialist het met volledig succes aan. Uw kennis van elk van de details zal absoluut zijn, zodat u de belangrijkste en belangrijkste dag van uw leven zeer rijk en perfect kent.

Bezoeker, laat een review achter over Chef Humberto Zaragoza en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Chef Humberto Zaragoza

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Bestek, Decoratie, Bruidstaart, Anders
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Con el Chef Humberto Zaragoza todo hiper rico en tu boda, servido en caliente, a tiempo y con la mejor infraestructura.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 45200
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Luxueus
  • Ceremonie
  • Servies verhuur
  • Decoratie
  • Bruidstaart