ZIWA
WINNAAR 19
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op onze Zankyou pagina!

Hoe kan een bruidstaart of sweet table jullie dag nòg mooier maken? Ik denk graag mee en geef tips. Het is een eer om voor iemands speciale dag een bruidstaart of Sweet Table te maken. Voor zo’n gelegenheid is het extra leuk om veel tijd in mijn producten te stoppen! Tijdens een brainstorm met jullie (uiteraard onder het genot van iets lekkers), ontstaat een persoonlijk en uniek ontwerp, aangepast aan jullie wensen. De bruidstaart is ten slotte een afspiegeling van de liefde van het bruidspaar.
Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 8 reviews
Door kamsma1976
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben door Ines de bruidstaart laten verzorgen.

Vooraf een proeverij gehad, onze smaken bepaald en onze persoonlijke wensen gegeven en verder aan haar overgelaten. Er stond een schitterende taart op onze locatie te wachten en bovenal smaakte deze voortreffelijk. 

Prima communicatie, tussendoor overleg en afspraken worden nagekomen. 

Als ik ooit weer zou trouwen, zou ik hier wederom een taart bestellen. 

Misbruik rapporteren
Dank jullie wel Patrick en Michelle! Wat een mooie woorden! En ik maak ook graag een nieuwe taart voor jullie jubileum, hoef je niet opnieuw te trouwen ;) Liefs Inès
Door smschoelen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ines heeft voor onze bruiloft een sweet table gemaakt. Dit zag er super mooi uit en het was allemaal ook echt heel erg lekker en divers. We hebben eerst mogen voorproeven en konden zo, met behulp van Inés voor onze bruiloft passende en voor ons de lekkerste lekkernijenen samen stellen. 

Inés heeft ons ontzettend geholpen met o.a. ook dit gedeelte van onze bruiloft en de zorg en aandacht die zij in de hapjes heeft gestoken was erg mooi om te zien. De gasten en wij vonden het heerlijk en zijn Ines heel dankbaar voor het adviseren, samenstellen, maken en presenteren van de Sweet Table. 

Misbruik rapporteren
Dank je wel lieve Sabine en Willem, ik vond het een eer om voor jullie een sweet table samen te stellen!
Door s.van.dijk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Inès heeft echt een prachtig kunstwerk gemaakt van onze bruidstaart! Wij wilde een unieke smaak en een unieke stijl. En zij heeft onze gedachten kunnen lezen, want hij was precies zoals wij hem in ons hoofd ook voorstelde. Ontzettend leuk (en lekker natuurlijk) om allerlei smaken voor te proeven en samen de taart te ontwerpen. Onze gasten hadden nog nooit zo'n mooie taart gezien en 'Wat was hij lekker!!!', 'Niet te zoet, maar precies goed!', 'Kunnen we nog een stukje krijgen?'.
Wij waren hier heel blij mee!
Een fijn en flexibel contact gehad en met een prachtig resultaat! Echt een aanrader om Inès van Cheffi's Pastries in te schakelen als je voor kwaliteit wil gaan!

Misbruik rapporteren
Dank je wel! Wat fijn om het terug te lezen! Ik vond het ook zo leuk om deze bijzondere taart voor jullie te maken, hij was helemaal geworden zoals gepland! En wat straalden jullie op jullie bijzondere dag!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overboeken
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Mijn basisingrediënten zijn fairtrade en biologisch. Deze zijn, waar mogelijk is, gehaald bij lokale ondernemers. Indien gewenst kan al het gebak geheel biologisch gemaakt worden. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
juni 2016

Adres

Stad: 6544 TC
Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Midden