ZIWA
2018
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op onze Zankyou pagina!

Hoe kan een bruidstaart of sweet table jullie dag nòg mooier maken? Ik denk graag mee en geef tips. Het is een eer om voor iemands speciale dag een bruidstaart of Sweet Table te maken. Voor zo’n gelegenheid is het extra leuk om veel tijd in mijn producten te stoppen! Tijdens een brainstorm met jullie (uiteraard onder het genot van iets lekkers), ontstaat een persoonlijk en uniek ontwerp, aangepast aan jullie wensen. De bruidstaart is ten slotte een afspiegeling van de liefde van het bruidspaar.
Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 4 reviews
Door jrappel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor onze trouwdag heeft Ines een sweet table gemaakt. Het was een feest om alles te mogen voorproeven en te kijken welke hapjes we graag zouden willen hebben op onze dag. Onze jongste zoon, Guus, wilde graag meehelpen en hoe! Van Ines mocht hij samen met haar een klein taartje maken wat wij konden aansnijden. Ines, je sweet table was prachtig, goed verzorgd, mooi en heel lekker! Dank je wel dat je onze dag nog bijzonderder hebt gemaakt!

Misbruik rapporteren
Dank je wel Jeroen en Hanneke! Het was ook echt zo leuk om met Guus aan de slag te gaan. Heerlijk die enthousiasme! Ik heb ook genoten van jullie bruiloft, jullie zagen er super uit, heerlijk ontspannen en ook vol humor. Het was een genot!
Door suzan.van.drunen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Inès heeft onze heerlijke en prachtige bruidstaart gemaakt, geheel in ons thema: rood. Mooi met rode rozen en rood fruit, en met geweldige smaken!

Misbruik rapporteren
Dank je wel Suzan! HEt was ook een eer om jullie taart te mogen verzorgen op jullie bijzondere dag!
Door ps.taya
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was een verrassingstaart/cake en koekjes voor mijn vrijgezellenfeestje. Supppppperlekker, in superleuke persoonlijk ontwerp. Ik kan niet wachten tot ik meer van kan bestellen! 

Misbruik rapporteren
Dank je Taya :) Het was erg leuk om iets te verzinnen voor jou! Kan niet wachten om voor jullie tweeën iets te maken!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overboeken
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Mijn basisingrediënten zijn fairtrade en biologisch. Deze zijn, waar mogelijk is, gehaald bij lokale ondernemers. Indien gewenst kan al het gebak geheel biologisch gemaakt worden. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
juni 2016

Adres

Stad: 6544 TC
Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Midden