achter   CHEF @ home   zichzelf   cache Bruno Gourdet , chef   gepassioneerd, sterk van a   gevarieerde ervaring   zodat het zich aan alle situaties aanpast!

Bruno zegt het zelf: "Ik werkte in   prestigieuze vestiging   en minder glorieus,   grote en kleine keukens , in brigades of alleen achter de ovens. Sinds 2009 heeft Bruno zijn passie thuis of thuis bewerkt, de finishing touch die hem dit heeft gegeven   ongelooflijk vermogen om aan te passen . Geen speciale voorwaarden of beperkingen van koken doen hem niet afschrikken: Bruno zal de uitdaging om u te verzinnen enorm op de been brengen   verse, creatieve gerechten   en heerlijk om je huwelijk te vieren zoals het hoort!   In het luisteren naar uw wensen , zal de chef altijd in gedachten houden dat het belangrijkste is de tevredenheid van elk van uw gasten.

Deze restaurantprofessional gebruikt niet   verse en seizoensgebonden producten met een focus op lokale productie. Zijn gerechten worden op het moment altijd bereid: de ingrediënten worden op het laatste moment gebeiteld, gedetailleerd en het koken, zodat alles is   onberispelijke versheid, zodat kwaliteit en smaak onberispelijk zijn.

Kook voordat je wordt verzorgd.

CHEF @ home garandeert u een   volledig persoonlijke service . Bruno doet slechts twee evenementen per week om zeker te zijn   een persoonlijke service van begin tot eind.

Vertel hem over je smaak en wensen, Bruno doet de rest!

Door heel Frankrijk verhuizen !!!

Bezoeker, laat een review achter over CHEF@home en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over CHEF@home

5.0 22 reviews
Door Julie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bruno en zijn team hebben in juni 2022 gewerkt aan ons welkomstdiner, cocktail, huwelijksdiner en brunch.
het was een mooie uitdaging gezien de afstanden die in het domein moesten worden afgelegd, het aantal borden dat de hele avond geserveerd moest worden, we de kleine gerechtjes in de grote zetten en zonder verrassing was het resultaat op peil.
Na verschillende tests met gerenommeerde cateraars in de regio en vervolgens met Bruno, was er geen twijfel dat de kwaliteit van de producten en de expertise in catering (en niet catering) een onmiskenbaar voordeel was om onze gasten het best mogelijke diner te serveren. De keuze was dan ook snel gemaakt. Het was zonder te rekenen op zijn flexibiliteit voor elke keuze van het menu en op de hoeveelheden ook op het rendez-vous.
De borden waren bovendien zeer goed voorbereid op D-Day, met elegantie.
Dankzij Bruno kunnen we opscheppen dat we ons hebben aangesloten bij het pantheon van de beste bruiloften om ons heen;)

Bedankt voor alles, we wensen jou en je hele team een heel goed vervolg.

Misbruik rapporteren
Door Arthur
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben Bruno gekozen voor onze bruiloft, zowel vanwege de kwaliteit van zijn kookkunsten als vanwege zijn persoonlijkheid. Het volstaat te zeggen dat we in alle opzichten blij waren.
Bruno wist onze verlangens en behoeften te begrijpen door zich daar zo goed mogelijk op aan te passen.
De kwaliteit van zijn keuken is onmiskenbaar en combineert eenvoud, een keuze aan kwaliteitsproducten en ongeëvenaarde originaliteit.
Ik denk niet dat er een gast op onze bruiloft is die ons niet heeft verteld dat ze heerlijk hebben gegeten, of het nu met de kleine vrachtwagen was de dag voor de ceremonie of op D-Day met een maaltijd van vlees a la broche gemarkeerd door een 2cv-Rôtisserie die alle aandacht trok.
We raden Bruno en zijn keuken aan met zijn ogen dicht omdat hij voor een groot deel heeft bijgedragen aan het succes van onze bruiloft!

Misbruik rapporteren
Door Vianney
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

En Bruno! Er zou zoveel lof zijn om hem te eren.

Vanaf de eerste minuten van het gesprek wisten we dat we hem wilden vergezellen op onze bruiloft.

Van vrijdag tot zondag, op 3 diensten met 3 verschillende aanbiedingen, wist hij ons hart en dat van onze gasten te veroveren. We hebben niets dan complimenten gehad en zijn kookkunsten zijn gewoon uitstekend.

Buiten de service hebben we een heel aardig persoon ontdekt en ongetwijfeld zullen we contact houden en we zullen elkaar weer zien voor andere services of privé!

Heel erg bedankt Bruno voor je vrijgevigheid.
Tot ziens.
Cecile en Vianney.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Halal
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie

Adres

Stad: 84250
Stad: 84310
Stad: 84000
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Vegetarisch
  • Halal
  • Midden
  • Ceremonie