achter   CHEF @ home   zichzelf   cache Bruno Gourdet , chef   gepassioneerd, sterk van a   gevarieerde ervaring   zodat het zich aan alle situaties aanpast!

Bruno zegt het zelf: "Ik werkte in   prestigieuze vestiging   en minder glorieus,   grote en kleine keukens , in brigades of alleen achter de ovens. Sinds 2009 heeft Bruno zijn passie thuis of thuis bewerkt, de finishing touch die hem dit heeft gegeven   ongelooflijk vermogen om aan te passen . Geen speciale voorwaarden of beperkingen van koken doen hem niet afschrikken: Bruno zal de uitdaging om u te verzinnen enorm op de been brengen   verse, creatieve gerechten   en heerlijk om je huwelijk te vieren zoals het hoort!   In het luisteren naar uw wensen , zal de chef altijd in gedachten houden dat het belangrijkste is de tevredenheid van elk van uw gasten.

Deze restaurantprofessional gebruikt niet   verse en seizoensgebonden producten met een focus op lokale productie. Zijn gerechten worden op het moment altijd bereid: de ingrediënten worden op het laatste moment gebeiteld, gedetailleerd en het koken, zodat alles is   onberispelijke versheid, zodat kwaliteit en smaak onberispelijk zijn.

Kook voordat je wordt verzorgd.

CHEF @ home garandeert u een   volledig persoonlijke service . Bruno doet slechts twee evenementen per week om zeker te zijn   een persoonlijke service van begin tot eind.

Vertel hem over je smaak en wensen, Bruno doet de rest!

Door heel Frankrijk verhuizen !!!

Bezoeker, laat een review achter over CHEF@home en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over CHEF@home

4.9 17 reviews
Door Valérie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bruno kwam de dag na een verjaardagsfeestje brunchen. We hadden een geweldige tijd: kwaliteitsproducten en in voldoende hoeveelheid. De vriendelijkheid en beschikbaarheid van het team werden zeer op prijs gesteld. We raden het ten zeerste aan!

Misbruik rapporteren
Door Anahi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Gewoon geweldig! We hadden een vegetarisch menu en veel van onze niet-vegetarische vrienden vertelden ons dat dit de beste bruiloftsmaaltijd was die ze hebben gehad!

Qua productkwaliteit en keuze aan gerechten is het uitstekend, verfijnd en origineel. Bruno is professioneel en super aardig en zijn team ook.

Speciale vermelding voor de outfits van de obers :) Bedankt dat je van onze bruiloft zo'n heerlijk moment hebt gemaakt.

Anahi & Billy

Misbruik rapporteren
Door Valérie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bruno ontvangen als dienstverlener op onze receptielocaties is een waar genoegen. Strenge, meegaand, behulpzaam, levensvreugde en altijd klaar om haar pasgetrouwden te verwennen.

Een geweldige geest van delen, een nette en atypische service en altijd een genot!

Je kunt er zonder aarzelen heen, bij Bruno is het een lust voor het oog en de smaakpapillen!!

Tot ziens,

Het HSE-team

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Halal
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Un chef qui cuisine directement sur votre lieu de réception ! S'adapte à vos de demandes (Végétarien, vegan...) et peut proposer des menus de cuisine étrangère

Adres

Stad: 84250
Stad: 84310
Stad: 84000
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Vegetarisch
  • Halal
  • Midden
  • Ceremonie