Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Vaucluse (84) Catering en Bruidstaarten Avignon
Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Vaucluse (84) Catering en Bruidstaarten Avignon
  • Catering prijs 80 €
  • Bedrijfskenmerk: L’humanisme professionnalisme
  • Cadeau Downloaden
  • Capaciteit (staand): 30-180
vertalen

achter   CHEF @ home   zichzelf   cache Bruno Gourdet , chef   gepassioneerd, sterk van a   gevarieerde ervaring   zodat het zich aan alle situaties aanpast!

Bruno zegt het zelf: "Ik werkte in   prestigieuze vestiging   en minder glorieus,   grote en kleine keukens , in brigades of alleen achter de ovens. Sinds 2009 heeft Bruno zijn passie thuis of thuis bewerkt, de finishing touch die hem dit heeft gegeven   ongelooflijk vermogen om aan te passen . Geen speciale voorwaarden of beperkingen van koken doen hem niet afschrikken: Bruno zal de uitdaging om u te verzinnen enorm op de been brengen   verse, creatieve gerechten   en heerlijk om je huwelijk te vieren zoals het hoort!   In het luisteren naar uw wensen , zal de chef altijd in gedachten houden dat het belangrijkste is de tevredenheid van elk van uw gasten.

Deze restaurantprofessional gebruikt niet   verse en seizoensgebonden producten met een focus op lokale productie. Zijn gerechten worden op het moment altijd bereid: de ingrediënten worden op het laatste moment gebeiteld, gedetailleerd en het koken, zodat alles is   onberispelijke versheid, zodat kwaliteit en smaak onberispelijk zijn.

Kook voordat je wordt verzorgd.

CHEF @ home garandeert u een   volledig persoonlijke service . Bruno doet slechts twee evenementen per week om zeker te zijn   een persoonlijke service van begin tot eind.

Vertel hem over je smaak en wensen, Bruno doet de rest!

Door heel Frankrijk verhuizen !!!

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
80 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
L’humanisme professionnalisme
Welke andere diensten biedt u aan?
Anders
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Glutenvrij, Kindermenu
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
Wat voor soort keuken serveer je?
Internationale
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over CHEF@home en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over CHEF@home

5.0
38 reviews
38 reviews
Professionaliteit
(38)
Prijs/kwaliteit
(38)
Aanrader?
(38)
kinougo
Door Alice
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Bruno en zijn team hebben onze bruiloft tot een groot succes gemaakt. De hoogwaardige service en de timing waren perfect, seizoensproducten, sappig, perfecte organisatie. Bruno luisterde naar ons en deed er alles aan om aan onze verwachtingen te voldoen en zijn team heeft er alles aan gedaan om onze gasten tevreden te stellen. Een onberispelijke pasvorm. Wat een complimenten van onze gasten! Van de Cocktail met culinair entertainment, via de warme schotel, de desserts, tot het ontbijt en de brunch alsook de kleine mousse, alles was aanwezig! Het vrachtautootje en de 2cv spindel zorgden voor opschudding. Enorm bedankt!

Misbruik rapporteren
maufras.marine
Door Marine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We deden een beroep op Bruno voor onze bruiloft - cocktail, diner en dessert - evenals voor de lunch op zondag. We hadden een geweldige tijd en onze gasten hadden zelden zo goed gegeten op een bruiloft! Bruno was attent, beschikbaar; kracht van het voorstel en voorbeeldige professionaliteit van begin tot eind. Niets te zeggen, behalve om het je aan te bevelen!

Bedankt Bruno

Misbruik rapporteren
10262
Door Emilie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hebben Bruno ingeschakeld voor de catering van het welkomstfeest en ons huwelijksdiner. Al bij onze eerste ontmoeting waren we gecharmeerd door het concept (een chef-kok en geen traiteur): een smakelijke keuken, gewild maar zonder poespas, waarbij het product voorop staat en niet probeert het te vervormen.

Bruno kon ook naar ons luisteren om zijn voorstel te personaliseren. De cocktail was overvloedig, lekker en divers. Allemaal geserveerd vanuit Bruno's vintage foodtruck. Een lust voor het oog en de smaakpapillen.

Het avondeten ging ook erg goed. Het team heeft de hele bruiloft veel zorg besteed. Bravo voor uw vriendelijkheid en uw beschikbaarheid.

Bedankt Bruno voor je steun, je knowhow en je vriendelijkheid.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Kortingen

La p’tite mousse

Le chef vous offre un fut de bière , la P'tite Mousse pour tout mariage de 60 personnes et plus . 
La p'tite mousse est une bière BIO exclusive préparée par Thomas de la comédienne en Avignon avec le chef bruno Gourdet . 

Voorwaarden

  • Geldig tot 31 okt. 2023
  • Pour tout mariage de 60 personnes et plus

Adres

Stad: 84000
Stad: 84000
Stad: 84000

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier