Chris Kewish Fotografía-Barranquilla

  • Prijsklasse Luxueus

Chris Kewish Photography is de perfecte keuze met nationale en internationale ervaring die uw bruiloft nodig heeft. Het stelt een stijl van artistieke reportage voor om op een ongedwongen manier de essentie en het doel van uw grote dag vast te leggen, waardoor het onsterfelijk wordt gemaakt op een prachtige manier en met een hoge mate van natuurlijkheid, zowel voor het moment van uw feest, uw Prullenbak de jurk of een willekeurig type van een speciale sessie die je nodig hebt om je liefdesverhaal te laten zien.

Als een van de best gewaardeerde fotografen in Barranquilla , produceert deze specialist spectaculaire visuele herinneringen aan uw bruiloft, die zal worden gekenmerkt door het uitstralen van leven en emotie. Hij werkt met de beste professionele techniek, een uitstekend lichtmanagement, met kwaliteit, goede smaak en totale kennis van bruidsfotografie .

Bezoeker, laat een review achter over Chris Kewish Fotografía-Barranquilla en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Chris Kewish Fotografía-Barranquilla

4.9 2 reviews
Door adry.mag12
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik had het geluk om Chris als mijn fotograaf te hebben en het was de beste beslissing. Ik hield van je werk en professionaliteit. De waarheid is dat alle foto's die ik leuk vond erin slaagden om elk moment en elke emotie van die belangrijke dag vast te leggen en het in de foto's te vertalen. Super aanbevolen.

Misbruik rapporteren
Door daniella.restrepo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Chris is een geweldige fotograaf, met veel ervaring in bruiloften en romantische foto's. Hij ving elk detail, van de decoratie en het landschap, tot de gevoelens weerspiegeld in onze gezichten en die van de gasten. Ik vind het geweldig dat ik een breed repertoire aan foto's heb om uit te kiezen: sommige posadas en nog veel meer spontane. Chris weet op het juiste moment met zijn lens te zijn en er was geen enkel moment van onze prachtige dag dat hij niet onberispelijk heeft vastgelegd.

Zeer aan te bevelen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
20% anticipó y saldo antes del evento
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Uno de los fotógrafos mejor catalogados de Barranquilla que te brinda su amplia experiencia nacional e internacional para inmortalizar tu boda de la forma más increíble.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
20 años

Vergelijkbare leveranciers

Trouwfotografen
5

Professionele fotografen, maar ook bruidsparen, zweren bij de echte fotoafdrukken van Profotonet. Wij belichten je beelden op het beste papier en in diverse formaten. Hoogwaardige fotoafdrukken, fotoalbums en wanddecoratie.  Wij onderscheiden ons als fotovaklab door professionaliteit en kwaliteit te... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Artistiek