Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Bolívar Feest- en Trouwlocaties Cartagena

Restaurante Fuerte San Sebastián del Pastelillo- Club de Pesca

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Bolívar Feest- en Trouwlocaties Cartagena

Restaurante Fuerte San Sebastián del Pastelillo- Club de Pesca

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Fort San Sebastian del Pastelillo Restaurant- Club de Pesca is vanwege zijn exclusiviteit en capaciteit een van de favoriete plekken om bruiloften, sjabbat en integratiebijeenkomsten te vieren. Het restaurant heeft een lange geschiedenis in sociale en zakelijke evenementen, cocktails, feesten en meer. Evenzo biedt het, naast speciale buffetmenu's of geserveerde gerechten, volledig gratis advies van alle andere leveranciers die nodig zijn, zoals decorateurs, fotografen, muzikanten en alles wat nodig is om uw evenement tot een succes te maken, evenals de mogelijkheid om per zeilboot of jacht over het water of over land aan te komen.

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, Strandbruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Glutenvrij
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
3:00
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1980

Meningen over Restaurante Fuerte San Sebastián del Pastelillo- Club de Pesca

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(4)
(1)
Aanrader?
(4)
(1)
carloslemus2913
Door Carlos
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Ik koos dit restaurant om aan mijn toekomstige vrouw voor te stellen, het was heel romantisch en kon geen betere ervaring hebben gehad. De service was onberispelijk, we waren het voorgerecht en het hoofdgerecht geserveerd op tijd, het heerlijke eten. Ik hield echt van de livemuziek, de saxofoon, de pianist en alles, het was uitstekend. Veel dank aan de Fishing Club voor hun aandacht.
Misbruik rapporteren
Estimado Carlos, nos alegra saber que pudimos servirle satisfactoriamente en esta fecha tan especial. Gracias por sus comentarios. Esperamos que vuelvan pronto.
carito1
Door Carito
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen
Ik had de gelegenheid om in Cartagena te zijn voor het huwelijk van mijn broer, en we waren in de vissersclub omdat ik daar een verrassing had voor babydouche, en het was oprecht onvergetelijk, evenals de locatie en het uitzicht, wat spectaculair is; de service was uitstekend en het eten is heerlijk. We waren met kinderen, wat belangrijk is om te beslissen welke plek te gaan, zoals de kinderen rond de bar speelde en het personeel was nogal geduldig en speelde zelfs een tijdje met hen. Het was geweldig! Ik raad deze plaats 100% aan.
Misbruik rapporteren
Muchas gracias por su recomendación, estimada Carito. Nos alegra saber que su celebración sorpresa fuera de todo su gusto y que usted y sus familiares pasaran un momento especial en el restaurante. Bienvenida siempre.
marcel.de
Door Marcel
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Ik ken de plaats omdat ik naar een huwelijk ging. Het is heel romantisch, het eten is voortreffelijk, het heeft ook een zeer goede service. Ik hou ervan dat er 's nachts een spectaculair uitzicht is. Ik raad het 100% aan
Misbruik rapporteren
Muchas gracias por su recomendación, Marcel. Nuestro equipo se complace de servirles siempre, nos alegra saber que pasó una agradable velada.
Bekijk meer

Adres

Stad: 130001

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact