• Catering prijs 95 €

Colasanti Catering is ontstaan uit de passie voor lekker eten en de wens om haar klanten de perfectie te laten ervaren in de kunst van het ontvangen.

De efficiëntie van onze organisatie en de hoge normen van onze keuken stellen ons in staat om op de beste locaties en voor de meest gerenommeerde en veeleisende klanten te werken.

... Uw evenement is vooral onze ...

Uw evenement is bovenal de onze, we zullen u helpen het te bouwen, we zullen het met ernst en passie volgen en wij zullen een hele staf van professionals in dienst nemen die zullen zorgen voor het vervullen van uw wensen en het wegnemen van al uw zorgen.

Van het onderzoek van de locatie tot de vaststelling van het thema van het evenement, van de evaluatie van de beste partnerleveranciers tot de realisatie van alle details van uw evenement.

 

... ... smaak

Smaken, aroma's, kleuren, natuurlijke verwerking van altijd verse en 0 km grondstoffen, onderzoek en experimenten met nieuwe recepten, diepgaande kennis van de Italiaanse traditie met een blik op de internationale scène.

Dit is de keuken van Colasanti Catering.

Onze laboratoria van brood, pasta en banket bereiden elke dag verse producten voor uw evenementen en ondersteunen ons wanneer we aan bepaalde wensen moeten voldoen.

We zijn ook geaccrediteerd door de Joodse gemeenschap voor evenementen die het Kosher-zegel vereisen.

 

Bezoeker, laat een review achter over Colasanti Catering en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Colasanti Catering

4.9 9 reviews
Door Martina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We namen deze catering voor het afstuderen van mijn zus, voornamelijk bestaande uit voorgerechten en enkele desserts. De brioche had elke laag dezelfde smaak, maar bovenal waren er geen goed gedefinieerde ingrediënten, allemaal patés. De hartige croissants waren niet gaar, de cake met drie chocolaatjes was plakkerig. De mignon oneetbaar, gelukkig hadden we ook iets gekookt, anders hadden de gasten gevast. Sterker nog, de door Colasanti catering bestelde dienbladen bleven bijna allemaal vol omdat men niets lustte.

Misbruik rapporteren
Door Marta
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kozen aanvankelijk Colasanti voor Rino (de eigenaar), die we direct bij de Tenuta di Ripolo ontmoetten waar we trouwden (zowel het ritueel onder de grote eik van de villa, en vervolgens de receptie).
Rino gaf ons slechts 15 minuten omdat hij duidelijk bezig was met het opzetten van het evenement dat over een paar uur zou plaatsvinden, maar dat was genoeg om ons te overtuigen. Hij zorgt in wezen voor de keuken en hij leek meteen een directe en oprechte persoon, met vriendelijke manieren van doen en al duidelijke ideeën over hoe het evenement op die locatie te beheren volgens onze wensen.
Vervolgens hebben we ook zijn vrouw Marina en dochter Chiara ontmoet, die respectievelijk de administratie en de opstellingen regelen. Beide bleken even uitzonderlijk en met dezelfde manier van doen vriendelijk en gemakkelijk te zijn ...
Vooral Chiara bleek een echte heilige hand te zijn! Het was voor ons als een soort weddingplanner, een uiterst professionele en geruststellende aanwezigheid, waarop we konden rekenen voor de gehele duur van het evenement. Hij adviseerde ons over de voorbereidingen, gericht aan de leveranciers met wie hij goede auto-ervaringen had en organiseerde in een paar uur een mogelijk B-plan in geval van regen, niet alleen voor de receptie, maar ook voor het ritueel (dat we gelukkig niet meer hadden dan implementeren)!
Tijdens het evenement dacht Chiara ook na over het instellen van de gunsten en coördineerde de gastvrouwen tijdens de distributie van de kegels voor het gooien van de rijst en de kaarten met de namen van de tafels. Kortom, zijn werk ging veel te laat en die avond hoefden we helemaal nergens aan te denken en konden we eindelijk genieten van het feest!
Wat betreft het eten ... het was genoeg om de opmerkingen van de gasten in de volgende dagen te horen om te begrijpen dat de avond geweldig was verlopen! Iedereen was enthousiast over alles, van het buffet van het aperitief met de rauwe vis, de uitzonderlijke kazen en de ter plaatse gebakken pizza tot duizend verschillende smaken, het diner met risotto met garnalen, kokkels en limoen, tot het dessertbuffet met tiramisu samengesteld uit verschillende smaken, desserts, allerlei soorten cakes en uitstekend vers fruit.
Zelfs de bruidstaart was mooi en werd precies gemaakt zoals op de foto die we Rino en Chiara hadden laten zien: wit in boter en met bessen in zicht langs de vloeren.
Sindsdien hebben we allebei een intolerante partner voor melk en een van de coeliakie-getuigen, naast het aanpassen van het dinermenu, maakten ze een extra ad hoc cake zonder melk of gluten.
Een andere vriendelijkheid die we erg op prijs stelden was de schotel met twee plakjes ham en vijgenpizza die Rino ons liet maken tijdens het voorgerechtbuffet, alleen omdat hij zich herinnerde dat hij de bruid erg leuk vond!
Kortom, het was een geweldig feest en alles ging heel goed dankzij het Colasanti-team, waardoor we ons deel van de familie voelden!

Marta en Francesco

Misbruik rapporteren
Door Eleonora
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Uitzonderlijke catering.

Fijne keuken, rijk, gevarieerd en van uitstekende kwaliteit.

Ik geloof dat familiebeheer hun sterke punt is. Beschikbaar, bij de hand maar zonder extreme professionaliteit op te offeren.

Ik zou ze opnieuw kiezen met mijn ogen dicht en ik zou ze zeker aanbevelen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
0 - 600
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
95
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Decoratie, Bruidstaart, Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Accettiamo pagamenti a mezzo bonifico e/o assegno
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1996

Adres

Stad: 00012

I nostri uffici e lo showroom si trovano al km.18,200 della Via Tiburtina nella Zona Industriale S. Sinforosa, facilmente raggiungibili dall'uscita "Settecamini" dell'autostrata A24.

Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Ceremonie
  • Servies verhuur
  • Decoratie
  • Bruidstaart