Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u uw bruiloft in minder dan zes maanden moet organiseren? Dit is mogelijk wanneer de bruid en bruidegom het juiste bedrijf kiezen om de grote dag te plannen en te maken.

In de hedendaagse wereld komen we een grote groep vrouwen tegen wier carrière een echt succes is. die   moderne krijgers   ze zetten zich volledig in voor wat ze doen en missen vaak die kostbare tijd om betrokken te raken bij de details met betrekking tot de grote dag. Als je verloofd was en bij dit profiel paste, ken dan het fantastische werk van Conexão Rio Wedding en   Ontdek hoe een ervaren en professioneel team in staat is om in een mum van tijd een bruiloft te organiseren.

Conexão is een evenementenproducent met 10 jaar ervaring in de regio. Haar personeel heeft een hoge ervaring en professionaliteit en hecht veel waarde aan het begrijpen van de dromen en wensen van de bruid en bruidegom.

Het grote verschil van het bedrijf is de efficiëntie met de deadlines , het regelen en realiseren van huwelijken met een recordtijd van inhuren en met een concurrerende prijs .

Als je op zoek was naar ervaren professionals, die de barrières van gelijkheid die je zojuist gevonden hebt, hebben gebroken. Bel of stuur een bericht naar het Rio Wedding Connection- team en weet alles wat ze kunnen doen om uw bruiloft onvergetelijk te maken.

Bezoeker, laat een review achter over Conexão Rio Wedding en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Conexão Rio Wedding

4.9 9 reviews
Door Andrea
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Conexão Rio was verantwoordelijk voor de decoratie van de hele lounge en dansvloer van mijn bruiloft. Ze zijn creatief, funky. Met veel smaak en ervaring bieden ze een service van uitstekende kwaliteit. Ik ben naar andere bruiloften geweest die door Conexão zijn georganiseerd en ze hebben allemaal deze kenmerken gedrukt.

Misbruik rapporteren
Door Tatiana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ze zijn geweldig! Ze hebben mijn huwelijk met de grootst mogelijke toewijding, warmte en professionaliteit gesloten, maar ook een buitengewone goede smaak. Super aan te bevelen!

Misbruik rapporteren
Door TASSIANA LAGE
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik ben een leverancier van verbinding en emotie is wat werk voor hen definieert.

Alles heel netjes, in de details ... memorabele feesten, gelukkige mensen, tevreden klanten.

Een groot genoegen om altijd bij je te zijn !!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad: 20220-070
Gerelateerde tags:
  • Decoratie en Styling
  • Midden