Corrine Ponsen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Corrine Ponsen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 180.000 €

Bruidsfotografie, maar dan net even anders. Onopvallend, ongedwongen en vol overgave fotografeert Corrine als bruidsfotograaf emoties, details, sfeer, liefde en ceremonies; kortom de mooiste momenten van jullie trouwdag. De trouwreportages zijn creatief, cool, flitsend en adembenemend.

 Sprankelende, hippe en trendy trouwfoto's gevangen in magisch licht.

 Passie, ervaring, enthousiasme en perfectie, dat is waar Corrine als meervoudig award winnende bruidsfotograaf van Creatieve Fotomissies voor staat.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
180.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant of over maken via factuur.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Corrine Ponsen

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(9)
Aanrader?
(9)
rubenvanherpen
Door Iris en Ruben
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben voor Corrine gekozen als bruidsfotograaf vanwege de journalistieke en artistieke foto's die we van haar gezien hadden. Ze heeft ons niet teleurgesteld! De foto's zijn prachtig, Corrine was overal zonder dat wij er iets van merkten. Vooral het gebruik van ongebruikelijke attributen en hoeken spreekt ons erg aan, we kunnen Corrine van harte aanraden!

Misbruik rapporteren
hallo_marleen
Door Marleen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Corrine heeft onze bruiloft heel mooi vastgelegd! Onze redder in nood aangezien zij last minute (1 week voor de bruiloft) aangaf om onze uitgevallen fotograaf te kunnen vervangen. Super dankbaar daarvoor! We hadden geen betere vervanging kunnen wensen. Heel prettig in de communicatie voor- en achteraf. Daarnaast op de dag zelf rustig en prettig aanwezig. Prachtige foto's en een super mooi verhalend fotoboek. Kortom: aanrader, perfect ;)

Misbruik rapporteren
weddingplannersophie
Door Caitlin
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor ons was het super belangrijk om een goede klik te hebben met onze bruidsfotografe. We waren op zoek naar iemand die onze wensen begreep, zo min mogelijk zichtbaar was en meer spontane foto’s zou maken dan gestyleerde. In Corrine vonden we dit allemaal. Ze is open, warm en geeft je gelijk een vertrouwd gevoel. Iedereen mag er zijn, ieder bruidspaar is anders en ze levert maatwerk wat ze naadloos op haar bevindingen laat aansluiten. We hebben een prachtig album vol spontane foto’s, die ons, maar ook onze gasten weergeven zoals ze zijn. Geen statische beelden, eindeloze moetjes en cliché foto’s; maar een zo mooi mogelijke weergave van onze dag. Op de dag zelf heeft Corrine al hard gewerkt om s avonds een preview van de dag weer te kunnen geven voor alle avondgasten. We zijn mega perfectionisten en best wel zeurpieten wat dat betreft & Corrine heeft ons nooit het gevoel gegeven dat een vraag of verzoek er één teveel was. Je hebt inspraak in hoe het album wordt, als iets je tegenstaat wordt het aangepast en samen werk je toe naar een prachtig resultaat. 

Lieve Corrine, je bent een prachtig mens met het hart op de goede plek. Je was een gezellige gast op onze bruiloft en hebt, zonder dat we er iets van gemerkt hebben (helemaal goed dus!), onze dag super vastgelegd. Je was gezellig en we hebben onwijs veel lol gehad. Bedankt voor alles!

Jori&Cait

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3607 EG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact