Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Bari Feest- en Trouwlocaties Corato

Corte Bracco Dei Germani

  • Capaciteit (zittend): 200
  • Capaciteit (staand): 500
  • Website
vertalen

Corte Bracco dei Germani - Monastero & Resort: twee exclusieve realiteiten voor uw evenementen.

Het elegante en suggestieve complex van Corte Bracco dei Germani bestaat uit twee grote autonome blokken: het oude klooster, ondergedompeld in een suggestieve mediterrane tuin; the Resort, een nieuw en modern open space-concept waar verfijning en design samenkomen in een spectaculaire tuin met palmbomen en waterspelletjes. Verschillende omgevingen vol charme voor recepties, vieringen van burgerriten, vergaderingen, congressen, tentoonstellingen, concerten, modeshows.

Il Monastero , een charmante residentie die is ontstaan uit het herstel van een oud achttiende-eeuws klooster van de Observant Minor Fathers en sinds 1870 een adellijke residentie. Het is gebouwd in steen en lokale kalksteen en is getrouw gerestaureerd met respect voor de oorspronkelijke stijl en het historische verleden.

Lichte kleuren, spel van licht en spiegels, de schoonheid en elegantie van een tijdloze plek. De structuur, geschikt voor maximaal 200 gasten, is op verschillende oppervlakken gerangschikt en is ingericht met oude collecties keramiek, wandtapijten van Aubusson, kroonluchters en antiek meubilair, gecombineerd met moderne meubels en designstukken die de kamers een unieke sfeer geven. verfijnde en gastvrije sfeer.

Vanuit de prachtige Corte di Chianca Bianca heeft u toegang tot de verschillende kamers: de Sala della Macina, de Sala degli Archi, de Sala degli Arazzi, de Hypogeum, de nobele verdieping met de kamers van de echtgenoten, de tuin.

In de charmante mediterrane tuin, de dehors, de loungebar met de antieke negentiende-eeuwse majolicategels en de showkookruimte.

Ideale setting voor buitenrecepties, om te genieten van de kleuren van de dag en de magie van avondverlichting; cocktails, buffetten en galadiners met elegantie serveren.

The Resort , een link tussen verleden en toekomst, luxe en verfijning, elegantie en design, voor recepties van grote aantallen.

Gekenmerkt door een meer moderne stijl, is het toegankelijk via een spel van witte pergola's die de tuin van palmbomen en waterspelen omgeven, die naar een veelheid van verschillende ruimtes leiden.

Kostbare details, spiegels, mozaïeken, kristallen en lichtsferen geven elegantie aan de veelheid van verschillende ruimtes: de grote entreehal, de Privée the Lounge bar, de Hall of Festivals en de majestueuze Resort Hall, die plaats biedt aan maximaal 450 personen gasten, met grote ramen die uitkijken op de tuin.

De grootte en de keuze van natuurlijke en kostbare materialen, de art deco-spiegels, de kostbare kroonluchters, het meubilair van beroemde designermerken geven de structuur de grandeur en verfijning van de grote oude bouwwerken met behoud van een ontwerp gekoppeld aan hedendaagse architectuur .

De nieuwe tuin onthoudt de herinnering aan een imposant klooster, ingesloten tussen het stenen gebouw en een systeem van witte pergola's, het kleine plein voor de majestueuze fontein, de watertuin, de mediterrane vegetatie, worden weerspiegeld en versterkt in de grote spiegels van arcade, een suggestieve natuurlijke omgeving voor buitenrecepties.

Burgerlijke ceremonie

Suggestieve sferen voor uw SI

Lantaarns en rozenblaadjes op het gazon, blauweregen tuinhuisjes, bloeiende dehors, witte kaarsen in de romantische Hypogeum, exclusieve instellingen voor de huwelijksceremonie.

Eten Art

De keuken van Corte Bracco is innovatief in traditie en van hoge kwaliteit, strikt mediterraan, creatief en verfijnd. Vakmanschap en esthetiek, onze passie voor koken: mooie decoraties, intense aroma's, uitstekende smaken.

Excellentie wordt geboden door de zoektocht naar seizoensgekozen grondstoffen met liefde en professionaliteit, om een keuken met eenvoudige en directe smaken en ongewone combinaties mogelijk te maken. Moestuin en olijfolie uit de olijfgaard rond het landgoed: de Corte Bracco moet voor een km.0 keuken, aandachtig zijn voor bepaalde voedselbehoeften.

Hoofdkantoor van de kookschool "Kooklessen en natuurlijke voeding - Apulische natuurlijke kookschool".

Creativiteit en ervaring: een service op maat om unieke, gepersonaliseerde en exclusieve menu-oplossingen aan te bieden. Ons doel: evenementen creëren en sferen creëren die voldoen aan de meest veeleisende gourmand en de meest verfijnde estheet belonen

De service van Corte Bracco is elegant, attent en stijlvol. Professionaliteit, beleefdheid en beschikbaarheid, om uw receptie uniek en onvergetelijk te maken.

Bruidstaart

Het liefste moment ...

Licht, water, geluiden ... het magische hof, de lichtgevende fonteinen, het gazon van de grote eik, romantische sferen voor het snijden van de bruidstaart.

Exclusieve suggesties die elke receptie tot een speciale gebeurtenis maken en u blijven boeien na een lange tijd.

Onze unieke en speciale bruidstaarten; op maat gemaakt door de patissier in vormen, decoraties en smaken. Bovendien, een brede selectie van zoete verleidingen: bevroren desserts, cakes, lepeldesserts, crêpes en ijsjes en een heerlijk huisgemaakt gebakje voor uw dessertbuffetten. Ongebruikelijke choreografie en smakelijke hoeken, in een spel van kleuren, geuren, mediterrane smaken van een creatieve, verfijnde, nooit banale keuken.

Ongebruikelijke bruiloft

Ga trouwen in de winter ...

de magische sfeer van Kerstmis, de vreugde van carnaval

en voor de meest romantische Valentijnsdag.

Honderdduizend witte LED's ... een regen van sterren om je ontvangst met charme te verlichten.

Niet alleen bruiloften

Veelvormige en gevarieerde oplossingen voor het vieren van doopfeesten, communies, diploma-uitreikingen, verjaardagen, verjaardagen, gezellige vergaderingen: lunches of diners geserveerd voor de meest traditionele, buffetten voor de meest dynamische, cocktailparty's voor de meer informele, te stellen in de prachtige zalen van het klooster en Resort of in de betoverende mediterrane tuin.

Zilveren diensten en witte handschoenen om vorm te geven, vlaanderen en damasten voor romantische tafels, porselein en kristallen voor verfijnde mise en place, bloemen en kaarsen voor sfeervolle omgevingen, bogen en dj's voor boeiende momenten.

sociaal

Meer informatie en afbeeldingen op de site www.cortebracco.it en op de Facebook-, Instagram-, Google-, Pinterest- en YouTube-pagina's van Corte Bracco dei Germani

-------------

Corte Bracco dei Germani   is zowel een klooster als een resort, een unieke plek waar deze twee werkelijkheden samenkomen en de perfecte locatie creëren    jouw speciale evenement.

Het elegante klooster is verdeeld in twee delen, de een onafhankelijk van de ander: het oude klooster, het ene is omringd door typisch mediterrane landschappen, zoals prachtige, bloeiende tuinen en groene ruimten; en het nieuwe Resort, dat perfect het moderne concept van open ruimte vertegenwoordigt, waar alles design en kunst is. Het mooiste is de prachtige fonteinen, waar spectaculaire watereffecten worden gespeeld. Hier vindt u verschillende omgevingen, beide perfect voor uw huwelijksreceptie en viering van de ceremonie.

Het klooster werd gebouwd in de achttiende eeuw: in feite was deze plaats vroeger een villa gemaakt met lokale stenen. Ze proberen de originele stijl zoveel mogelijk te behouden; dit wordt weerspiegeld in de zachte tinten die de muren schilderen, in de lichteffecten die in het natuurlijke licht worden gespeeld, en in de hele structuur zelf, die absoluut charmant en uniek is.

  The Resort, is een brug tussen het verleden en de toekomst, een luxe, charmante plek die ideaal is voor grote evenementen. De weg die naar de plek leidt is er volop   prachtige witte bakstenen die alle tuinen omringen. Elk element ervan draagt ertoe bij de atmosfeer nog magischer en betoverender te maken.

  Dit is een perfecte trouwlocatie, vooral als u denkt aan een bruiloftsreceptie buiten, waar u zult genieten van de romantische kleuren van het daglicht of van de magische tinten die 's nachts zullen zijn.

 

Bezoeker, laat een review achter over Corte Bracco Dei Germani en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Corte Bracco Dei Germani

5.0 17 reviews
Door erdem
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We willen ons ook herinneren aan wat ons ertoe heeft gebracht om voor Corte Bracco dei Germani te kiezen: de ernst en eerlijkheid van de Sigr. Marino, die op dat moment het visitekaartje was van de prachtige Locatie die ons toonde; de culinaire wijsheid en het geduld van de Sigr. Adolfo ...

Misbruik rapporteren
Door maralicia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Op onze mooiste dag heeft u van ons een droom laten leven ... en vandaag, na een week, blijven die onvergetelijke momenten van schoonheid en verfijning, de kwaliteit van een betoverende plek als Corte Bracco dei Germani, in onze herinnering.

Misbruik rapporteren
Door claudia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Professionaliteit, kwaliteit en verfijnde smaak. Het personeel van Corte Bracco dei Germani kan een van de belangrijkste dagen speciaal maken door voor alle details te zorgen. Professionaliteit, kwaliteit en verfijnde smaak. Het personeel van Corte Bracco dei Germani kan een van de belangrijkste dagen speciaal maken door voor alle details te zorgen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Tent of Overkapping, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Caparra alla stipula del contratto, saldo a fine ricevimento.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1990
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
Monastero 200; Resort 400
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
500
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Si
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
Alloggio per gli sposi e convenzioni con alberghi vicini per gli invitati
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 70033