Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Bari Feest- en Trouwlocaties Corato

Corte Bracco Dei Germani

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Bari Feest- en Trouwlocaties Corato

Corte Bracco Dei Germani

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
  • Capaciteit (zittend): 200-200
  • Capaciteit (staand): 500-500
vertalen

Corte Bracco dei Germani - Monastero & Resort: twee exclusieve realiteiten voor uw evenementen.

Welkom bij Corte Bracco dei Germani, de enige locatie in Puglia die de authenticiteit van het verleden combineert en respecteert met de moderniteit van het heden.

We zijn er trots op een unieke ervaring aan te bieden, ver van de gebruikelijke vooraf ingestelde schema's, voor u die op zoek bent naar een gepersonaliseerde en gedenkwaardige bruiloft.

Ons Monastery & Resort-complex biedt een keuze uit verschillende en charmante omgevingen voor elk type evenement, van de viering van burgerlijke plechtigheden tot vergaderingen, van congressen tot tentoonstellingen, van concerten tot modeshows.

Wat ons onderscheidt, is de continue zoektocht naar innovatieve en originele voorstellen, die een gepersonaliseerde bruiloft op u garanderen, waardoor uw evenement uniek en onvergetelijk wordt.

Waan je ondergedompeld in een suggestieve mediterrane tuin, omringd door palmbomen en waterpartijen, onder het genot van een cocktail in onze loungebar. Of misschien geeft u de voorkeur aan een meer intieme en suggestieve sfeer, omringd door wandtapijten, oude keramiek en antieke meubels in de prachtige Corte di chianca bianca.

En om de grootst mogelijke aandacht en zorg voor elk detail te garanderen, organiseren we slechts één bruiloft per dag.

Wanneer u ervoor kiest om uw bruiloft te vieren in Corte Bracco dei Germani, kiest u voor een reis door schoonheid, kwaliteit en uitmuntendheid.

Lees verder en neem dan contact met ons op om de zaal van jullie ideale bruiloft te bezoeken.


Resorts

Het Resort vertegenwoordigt een ware oase van schoonheid en design, een moderne en verfijnde open ruimte die perfect samengaat met een betoverende tuin, gekenmerkt door palmbomen en waterpartijen. Elk detail wordt met zorg en aandacht bestudeerd, van de kostbare mozaïeken tot de elegante spiegels, van de lichte sferen tot de kristallen afwerkingen, die een sfeer van verfijnde elegantie geven aan elke ruimte van het gebouw.

De hoofdingang leidt naar een grote hal, waar de majesteit van de kroonluchters zich vermengt met de delicatesse van de mediterrane vegetatie. De Privée en de Loungebar bieden een intieme en gastvrije sfeer, ideaal voor een aperitief of een drankje met vrienden. De Salone delle Feste en het Sala Resort zijn daarentegen perfect voor het hosten van grote evenementen en recepties, met grote ramen die uitkijken op de tuin en waardoor u kunt genieten van een adembenemend uitzicht.

De tuin is dus het echte juweel van het bouwwerk: een imposante kloostergang omringd door witte pergola's en verlevendigd door waterpartijen en een majestueuze fontein. De mediterrane vegetatie en de kostbaarheid van het meubilair worden weerspiegeld en versterkt in de grote spiegels van de portiek, waardoor een suggestieve natuurlijke omgeving ontstaat voor onvergetelijke buitenevenementen.

Ondergedompeld in dit paradijs van schoonheid en harmonie, zullen gasten zich betoverd voelen door de unieke sensaties die alleen Corte Bracco dei Germani te bieden heeft.


Klooster

Het klooster is een oud wonder dat je betovert en je sprakeloos maakt. Een elegant complex met een tijdloze stijl, dat in de achttiende eeuw het levenslicht zag en sinds 1870 de titel van adellijke residentie heeft verworven. Gebouwd met meesterschap in steen en lokale kalksteen, heeft het een getrouwe restauratie ondergaan die de oorspronkelijke stijl en het historische verleden van de plaats heeft kunnen respecteren.

Alles spreekt van schoonheid en elegantie, van een sfeer die de zintuigen prikkelt en de ziel wiegt. Lichte kleuren, spel van licht en spiegels, en meubels die oude collecties keramiek, wandtapijten, kroonluchters en antieke meubels combineren met moderne meubels en designstukken, waardoor elke kamer een verfijnde en gastvrije uitstraling krijgt.

De prachtige Corte di chianca bianca, met zijn fascinerende details, is slechts een van de vele plekken die daar ontdekt kunnen worden. Er zijn de Sala della Macina, de Sala degli Archi, de Sala degli Arazzi, het Hypogeum, de nobele verdieping met de kamers van de echtgenoten en de tuin, allemaal unieke plekken die het verhaal en de schoonheid van het klooster vertellen.

In de suggestieve mediterrane tuin, tussen de dehors en de loungebar met oude 19e-eeuwse majolica-tegels, heerst een magische en bijzondere sfeer, perfect voor het houden van buitenrecepties. De kleuren van de natuur overdag en de lichtjes in de avond zijn het ideale decor voor het op elegante wijze serveren van cocktails, buffetten en galadiners, om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.


Burgerlijke ritus

Het gazon is een tapijt van zachtheid waar je kunt wandelen in een explosie van kleuren en geuren die zich vermengen met de blauwe lucht en de zonnestralen.

Hier dansen lantaarns en rozenblaadjes samen en creëren een magische en betoverende sfeer, klaar om je liefdevolle blikken te verwelkomen.

Tussen de architectuur van het resort en het klooster vindt u de perfecte plek om uw burgerlijke plechtigheid te vieren. Blauweregen prieel, bloemrijke terrassen en witte kaarsen die in het Hypogeum worden aangestoken, creëren een unieke en romantische omgeving die de ogen en harten van de gasten kan betoveren.

Elke hoek van de ideale locatie, of het nu het resort of het klooster is, is doordrongen van suggestieve sferen en delicatesse.

Een intieme omhelzing van sereniteit die u zal omhullen en uw dag speciaal en onvergetelijk zal maken.


Eten kunst

Onze missie is om u te prikkelen door de smaken van onze keuken. Ons doel is om u te verrassen en te verrassen door u innovatieve gerechten aan te bieden die traditie en kwaliteit respecteren. Onze strikt mediterrane keuken is een perfecte mix van creativiteit en verfijning.

We doen er alles aan om alleen de beste seizoensgrondstoffen te selecteren en ze met liefde en professionaliteit te behandelen om intense smaken en ongebruikelijke combinaties te garanderen. We zijn gepassioneerd door onze keuken, we zorgen voor elk detail, van decoraties tot geuren, om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

We geven om duurzaamheid, daarom gebruiken we alleen lokale producten, uit onze tuin en uit de olijfboomgaard die het landgoed omringt, met oog voor specifieke voedingsbehoeften.

Bovendien zijn we buitengewoon trots om de kookschool "PerCorsi di Cucina e Alimento Naturale - Apulische natuurlijke kookschool" te mogen hosten. Dankzij de creativiteit en ervaring van onze chef-koks zijn we in staat om unieke, gepersonaliseerde en exclusieve menu-oplossingen aan te bieden. Kom onze gerechten proeven en laat je meevoeren op een onvergetelijke culinaire reis.


Bruidstaart

De lichten van de zonsondergang, het kristalheldere water van de fonteinen, de zoete geluiden van de natuur… alles draagt bij aan het creëren van de magische sfeer van de Corte Bracco. De schoonheid van de grote eik en de exclusieve suggestie van de lichtgevende fonteinen omlijsten het moment van het aansnijden van de bruidstaart, waardoor het nog specialer en onvergetelijker wordt.

Onze patissier zal uw bruidstaart tot in de kleinste details personaliseren, van de versieringen tot de vormen, van de smaken tot de texturen, om van elke hap een unieke en onvergetelijke ervaring te maken. En dat is nog niet alles: een ruime keuze aan zoete verleidingen, van diepvriesdesserts tot taarten, van lepeldesserts tot crêpes, van ijsjes tot ambachtelijke gebakjes, om hoekjes te creëren waar het water je van in de mond loopt en die je gasten zullen verbazen en verrukken.

Alles in een spel van kleuren, geuren en mediterrane smaken, het resultaat van een creatieve en verfijnde keuken die de kwaliteit van de met liefde en passie geselecteerde grondstoffen verbetert. Ongebruikelijke choreografieën en oog voor detail maken van elk dessertbuffet een kunstwerk dat kan opwinden en verrassen.


Winterse bruiloft

Trouwen in de winter betekent jezelf onderdompelen in een betoverende en magische sfeer, waar de kou en de sneeuw het betoverende decor worden voor een romantische en onvergetelijke bruiloft. De schoonheid van Kerstmis met zijn warme en gastvrije kleuren, de ongebreidelde vreugde van carnaval met zijn kleurrijke en grappige kostuums en voor de meer romantische Valentijnsdag met zijn unieke en eeuwige charme.

En hoe zit het met de lichten? Honderdduizend witte LED's die oplichten als een sterrenregen om de perfecte sfeer voor uw receptie te creëren. Een spel van licht en schaduw dat een unieke en onvergetelijke suggestie creëert.

Waan je omringd door de magie van de winter, verwelkomd door een warme en gastvrije omgeving, waar elk detail met liefde en aandacht wordt verzorgd. Kies ervoor om in de winter te trouwen en trakteer uzelf op een bruiloft die voor altijd in uw hart en geest zal blijven als een unieke en opwindende ervaring.


Niet alleen bruiloften

Uw speciale gelegenheid verdient alleen het beste en Corte Bracco dei Germani staat klaar om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Doopfeesten, communies, diploma-uitreikingen, jubilea, verjaardagen en allerlei soorten gezellige bijeenkomsten, elk evenement wordt gepersonaliseerd en verzorgd tot in het kleinste detail.

De prachtige zalen van het Monastery and Resort of de betoverende mediterrane tuin vormen de perfecte setting voor uw evenement, terwijl ons zilveren servies en witte handschoenen ervoor zorgen dat elk moment speciaal wordt. Romantische tafels, verfijnde mise-en-place met porselein en kristallen, bloemen en kaarsen voor suggestieve sferen, en ons personeel staat altijd klaar om professionaliteit, beleefdheid en beschikbaarheid te garanderen.

Kiezen voor Corte Bracco dei Germani betekent kiezen voor excellentie en de verfijnde smaak van schoonheid en goedheid. Onze medewerkers staan aan uw zijde in elke fase van de organisatie en zorgen voor een service op maat voor elke behoefte. Kom en ontdek al onze aanbiedingen en maak van uw speciale gelegenheid een uniek en onvergetelijk evenement.


Sociaal

Verken de betoverde wereld van Corte Bracco dei Germani via onze web- en sociale pagina's. Kijk door de suggestieve beelden van onze mediterrane tuin, bewonder de majesteit van onze kamers, dompel jezelf onder in de romantische en gastvrije sfeer van onze ruimtes.

Ontdek al onze diensten en aanbiedingen voor uw speciale evenement, laat u inspireren door de creatieve en originele ideeën van onze medewerkers, die elk moment uniek en onvergetelijk zullen maken.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al ons nieuws en je te laten meeslepen door de charme van onze locatie.

Kom en ontdek alles wat Corte Bracco dei Germani u te bieden heeft, voor een onvergetelijk en persoonlijk evenement op u.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
200-200
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
500-500
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Muziek, Huwelijksplanner, Dranken, Taart en desserts, Transport, Ceremonie officiantie, Decoratie, Anders
Heeft u exclusiviteit bij een leverancier?
Ik heb geen exclusiviteit bij een leverancier
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Is het mogelijk dat het bruidspaar alleen de ruimte huurt en zelf de catering regelt?
Je kunt niet alleen ruimte huren
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Tent of Overkapping, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
6
sinds
60 €
Bruidskamer voor de bruid en bruidegom
Zijn er kapellen of kerken in de buurt?
Ja, er zijn in de buurt van kapellen of kerken
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Veganistisch, Allergie, Glutenvrij, Kindermenu, Anderen
Wat omvat het menu?
Cocktail, Feest, Smakend, Dranken, Bruidstaart, Dessert, Open bar, Buffet
Wat zijn de mogelijkheden qua drankjes op de trouwlocatie?
Open bar zit bij het menu inbegrepen
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Ja, het heeft geen toeslag
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag GEEN eigen consumpties verzorgen
Hoe werkt proeven?
Inclusief proeven
Is het mogelijk om de menu's aan te passen of aan te passen?
Ja
Is het mogelijk om gepersonaliseerde menu's te ontwikkelen?
Ja
Wat voor soort keuken serveer je?
Markt, Van auteur, Andere
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Caparra alla stipula del contratto, saldo a fine ricevimento.
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Frans, Duits, Engels
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1990

Meningen over Corte Bracco Dei Germani

5.0
26 reviews
26 reviews
Professionaliteit
(26)
Prijs/kwaliteit
(26)
Aanrader?
(26)
kol.tatto
Door nikola
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Geweldige bruiloft..alles verzorgd, van het eten tot de locatie..En hoe zit het met Paolo?! Een serieuze en betrouwbare professional, zeer behulpzaam en klaar om al onze wensen te vervullen .. erg blij dat ik jou heb gekozen !!!!

Misbruik rapporteren
nat.sum5
Door donato
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Fantastische locatie, uitstekend eten, superieure kwaliteit, onberispelijke service en opmerkelijke professionaliteit, vooral dankzij de constante, behulpzame en effectieve aanwezigheid van de directeur Paolo, die alles en iedereen op de best mogelijke manier coördineert, waardoor de zaken voor iedereen veel worden vereenvoudigd, te beginnen van de voorbereidingen tot de afsluiting van het feest! We hadden meer dan 200 gasten, maar de service maakte niet de minste fout en iedereen werd bediend en vereerd. We raden de kamer (resort of klooster) ten zeerste aan aan degenen die een echt onvergetelijke dag willen. Nogmaals danken wij de directeur Paolo, aan wie al onze genegenheid, achting en bewondering uitgaan. Heel erg bedankt!

Misbruik rapporteren
etty.gus
Door tetta
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We vierden onze bruiloft in de ontvangstruimte van Corte Bracco dei Germani. We vertrouwden meteen op de professionaliteit en ervaring van het personeel van deze schitterende locatie. Prachtig het resort, prachtig het klooster, waar we ons feest hebben gevierd! Vanaf de ingang van het klooster, waar het al een andere dimensie lijkt te betreden, tot aan de binnenkant van de locatie, met aandacht voor de kleinste details, alles is geweldig! Onze gasten blijven ons complimenteren met onze keuze, zowel esthetisch als culinair, want zelfs de lunch was uitstekend! Allemaal voortreffelijk! De kamermanager Paolo Miscioscia is een bekwaam, geruststellend, nauwkeurig en enthousiast om aan elk verzoek te voldoen! Als je een sprookje als het mijne wilt meemaken, moet je gewoon naar Corte Bracco dei Germani gaan!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 70033

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact