• Prijsklasse Midden
  • Website

Cotton Bird is is gespecialiseerd in het ontwerpen, drukken en verkopen van online trouw- en geboortekaartjes en kerstkaarten voor bedrijven. Een ontwerpstudio die altijd op zoek is naar nieuwe trends!

Ons team is gevestigd in Zuid-Frankrijk en ligt op ongeveer 30 km van de Spaanse grens. Met een klein en internationaal team, hoofdzakelijk samengesteld uit jonge moeders, wordt er het hele jaar door met veel liefde aan de unieke kaarten, de website en de bestellingen gewerkt.

Je wilt graag een mooie indruk achterlaten van dé grote dag bij vrienden en familie? Van uitnodigingen en bedankkaarten tot aan de tafeldecoratie zoals menu- en tafelkaarten, Cotton Bird ontwerpt voor jou exclusieve trouwcollecties. Het continue vernieuwen van de modellen is ons handelsmerk. Ons drukwerk is voor klanten met hoge eisen, liefhebbers van gedetailleerde, mooie afwerkingen en producten van kwaliteit. En omdat wij maar al te goed weten dat er bij een bruiloft veel organisatie komt kijken, bieden wij vele opties aan. Zo bieden we de optie leesproef aan; een controle op de lay-out, de foto's, spelling, grammatica en leesbaarheid, en de optie kaart op maat; de naam zegt het al, onze ontwerpers ontwerpen een kaartje in jullie stijl.

Onze collecties omvatten een tal van unieke creaties in de meest uiteenlopende vormen en kleuren... Bij Cotton Bird ben je zeker van hét perfecte kaartje!

Neem snel een kijkje op onze website en ontdek onze verschillende, unieke trouwcollecties!

Bezoeker, laat een review achter over Cotton Bird en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Cotton Bird

4.5 5 reviews
Door ajvanzetten
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Erg jammer dat we zo lang moeten wachten op de geboortekaartjes. Fam en vrienden denken dat ze er geen krijgen. Bestelling is 12 juli geplaatst. En vandaag 20 juli nog niet binnen. B van Zetten 

Misbruik rapporteren
Door sep
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen week een kaartjes besteld voor onze bruiloft. We hebben een mooi kaartje ontvangen, maar helaas zagen we bij ontvangst dat het onderste deel van het programma van het kaartje was afgevallen. Hierop hebben we contact opgenomen met Cotton Bird. Deze deelde ons (overigens wel heel vriendelijk) mede dat het onze fout was omdat we dit op de PDF hadden moeten controleren. In het online programma waarin we het kaartje hebben gemaakt werd de 'leeg te laten rand' van het kaartje echter niet weergegeven. Ons werd 30% korting op de volgende bestelling aangeboden: maar dit betekent effectief wederom bijna 200 euro aan kosten. Herken me niet in de flexibele medewerking van andere reviews. Nu blijven we dus zitten met duurbetaalde kaartjes waarop een deel van het programma niet staat... 

Misbruik rapporteren
Door rlaponder
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met veel zorg bestelling voorbereid

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Een team staat van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 17:00 uur voor u klaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
- Betaling via iDEAL - Betaling met Credit Card - Betaling via Mister Cash - Betaling via bankoverschrijving"
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de gemiddelde kosten voor een bestelling van 100 uitnodigingen?
150
Moeten bruidsparen kiezen uit een catalogus, of zijn gepersonaliseerde aanvragen ook mogelijk?
Gepersonaliseerde uitnodigingen
Is de leverprijs van de bestelling inclusief het drukken?
De kosten voor het drukken zijn niet inbegrepen
Op wat voor manier(en) kan een bestelling gedrukt worden?
Anders
Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling?
2 weken
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Uitnodigingen en Stationery
  • Midden
  • Gepersonaliseerde uitnodigingen
  • Online Verkoop