• Prijsklasse Midden

Bij CreAlied kunnen je terecht voor de mooiste huwelijksbedankjes: op maat gemaakt en helemaal gepersonaliseerd aan de hand van jullie wensen. CreAlied gebruikt de techniek van het lasersnijden en graferen om te producten een extra persoonlijke touch te geven. 

Het aanbod bestaat uit: wijnkisten, labels, ringenbordjes, alternatieve gastenboeken, huwelijkscadeaus, geboortegeschenken, decoratieve voorwerpen, memoriegeschenken, tafeldecoratie, gegraveerd glaswerk, broodplanken, enzovoort. Dit kan op velerlei materialen waaronder hout, papier, leer, stof, plexiglas en zelfs op appels of chocolade.

Alles voor de mooiste dag van je leven....

Als je een aanvraag doet inventariseer ik altijd eerst wat jullie willen. Fijn is het dat je dan een foto/plaatje/tekening van je idee kunt laten zien.
Daarna maak ik een offerte met een indicatie van de prijs. Als we het eens zijn krijgen jullie daarna een werktekening van het te maken product. Als het naar wens is ga het voor jullie maken.

Weet zeker dat dit soort op maat gemaakte geschenken hoog gewaardeerd zijn en jullie dag nog mooier zullen maken.

Ik hoop dat je contact met me op gaat nemen en dat ik iets moois voor jou/jullie mag maken.

Creatieve groet van mij, Alied

CreAlied-Ommen

Bezoeker, laat een review achter over CreAlied en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over CreAlied

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Ik heb geen fysieke showroom of winkel. Ik ben tijdens kantooruren telefonisch te bereiken en 24-7 per email.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als we het eens zijn over het ontwerp, ga ik het voor je maken. Als het klaar is stuur ik je een foto op. Nadat de betaling is bijgeschreven, stuur ik het naar jullie op. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Internationale bezorging mogelijk?
Bezorging binnen Nederland, Internationale bezorging mogelijk
Wat zijn uw tarieven?
Tarieven zijn via offerte en je betaalt echt de hoofdprijs niet. Belangrijker is dat ik iets moois voor jullie mag maken.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een bruidspaar vroeg mij om gegraveerde houten boomstamschijfjes als bedankje voor de gasten. Nadat ik hen had uitgelegd dat het beter en goedkoper is om deze schijfjes van ander materiaal te maken, maakte ik ontwerpen voor hen. Ze waren hoog verrast dat ik dit zo voor hen kon maken, en ik spaarde ze ook nog eens veel geld uit. Kijk, dat bedoel ik met maatwerk en iemand blij maken. Laat je ook overtuigen en neem contact met me op. Jouw/jullie vraag is mijn uitdaging....
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Cadeaus | Deventer

Bij Schrijfwinkel.com vind je de mooiste en meest unieke gastenboeken, fotoalbums, pennen, notitieboeken en zoveel meer! Dit zijn prachtige geschenken voor een bruidspaar, want we zoeken ze niet alleen van over de hele wereld uit waardoor ze heel speciaal zijn, maar ook kunnen wij ze personaliseren... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Cadeaus
  • Midden
  • Bezorging binnen Nederland
  • Online Verkoop
  • Internationale bezorging mogelijk