• Prijsklasse Luxueus

Onze lieve mooie bruidsparen… Graag vertellen zij jou waarom een trouwfilm van Creative Dreamers een must is op jullie grote dag!

“Wow, Nerissa en Anne-Jan!! Wat een bizar mooie film!!! Die kwaliteit! We hebben er geen woorden voor en zijn er een beetje stil van! Hoe bijzonder om onze dag op deze manier weer opnieuw te ervaren! Alle shots, muziek, de stemmen eronder gemonteerd van de ceremonie, alles perfect, de film is mooier dan mooi en we weten niet hoe we jullie hiervoor moeten bedanken! We zullen jullie zeker altijd bij iedereen aanraden! Dit is echt by far het mooiste dat we van de bruiloft hebben! Mega bedankt!! Kippenvel gewoon, toppers!!! Jullie gaan echt de wereld veroveren met jullie werk! “

“Whaaaaa we hebben hem al zo vaak bekeken met heel veel emo en euforie. Hij had van mij wel uren mogen duren. Niet meer normaal! Die kwaliteit! Die beelden. De overloop. De muziek. Alles. Echt niet te doen! Ook die muziek met precies de pakkende teksten erdoorheen gemonteerd, wat een (vak)werk… Bizar!!! Wat een talenten jullie. We zijn zo blij en stralen van oor tot oor!”

“We watched the video (like 100 times or so) and it’s ABSOLUTELY PERFECT! You did such a beautiful job and we are very very thankful! We sent the video to our whole family yesterday, they were all crying and stuff…”

“De afgelopen 36 uur hebben we denk ik jullie video wel 100x bekeken, zowel samen als apart. Ik vind het echt bijzonder hoe jullie dwars door ons heen hebben kunnen kijken in korte tijd dat wij elkaar gesproken hebben. De video past echt perfect bij ons en zelfs de muziek is een schot in de roos. Alles zorgt voor een onvergetelijke herinnering die nu weer helemaal is binnengekomen. Een prachtig verhaald hebben jullie verteld wat precies laat zien wat voor ons belangrijk is. Nogmaals echt bedankt voor dit geweldige geschenk, iets wat voor altijd bij ons zal blijven.”

Een trouwfilm is 100% de mooiste herinnering vol liefde, spontaniteit en geluk. Van geluiden tot aan jullie geloftes, van tranen tot dancemoves. Wij filmen de momentjes die je zelf misschien wel mist door alle aandacht en drukte. Een glimlach van jouw moeder, de emotionele reactie van jouw opa bij het horen van de geloftes of die blik van jouw dochtertje… Ook filmen we waar mogelijk met de drone voor een spectaculair extraatje. Met een trouwfilm van Creative Dreamers beleven jullie deze prachtige dag telkens weer opnieuw!

Willen jullie eens kennismaken om te kijken of we een match zijn? Bel, mail of app ons dan even, dan maken we snel een afspraak om elkaar te leren kennen :)

Liefs,

Anne-Jan & Nerissa

Bezoeker, laat een review achter over Creative Dreamers en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Creative Dreamers

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Vanaf 2.700
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na jullie goedkeuring vragen wij een aanbetaling van 25% zodat wij de datum in onze agenda kunnen vasthouden. De rest betaal je zodra je de trouwfilm hebt ontvangen.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Tijdens jullie grote dag zijn we ruim op tijd aanwezig om de locatie te verkennen. Zo kunnen we de mooiste hoekjes en plekjes uitproberen. Gedurende de dag proberen we zoveel mogelijk op de achtergrond te werken, zodat we tijdens jullie speciale momenten niet in de weg lopen en echte spontane emoties kunnen vastleggen. We werken met 2 videografen, zodat we die eerste blik van zowel de bruid als de bruidegom kunnen vastleggen. Daarbij hoef je je nergens zorgen over te maken want wij werken met back-up apparatuur zodat wij, mocht er iets geks gebeuren, altijd alles kunnen blijven filmen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
De uiterlijke levertijd van een trouwfilm van Creative Dreamers is 8 weken.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Videografen
  • Luxueus
  • Video
  • Artistiek
  • 6 maanden
  • Afspraak is nodig
  • Eventuele reiskosten