• Catering prijs 1.895 €
  • Prijsklasse Betaalbaar

Wanneer de CuliKever langs komt op je huwelijk ben je verzekerd van een totaalpakket op het gebied van catering, zo zorgt de CuliKever voor een mooie retro huiskamer sfeer waar jullie kunnen genieten van de overheerlijke barbecue.

De CuliKever- kar is de foodtruck waar CuliKever mee begonnen is. Het is een echte ouderwetse kever-kar die door heel het land beschikbaar is voor een compacte, maar goede barbecue op je bruiloft. Recentelijk is er ook een kever pick-up uit 1969 weer helemaal opgeknapt, deze doet vooral dienst voor de grotere groepen mensen (vanaf 40 gasten)

Is het slecht weer, of wenst u het feest liever binnenshuis houden, ook dan zorgen wij voor een leuke aankleding voor de buffettafel of rijden de kever kar gewoon naar binnen.

Wij kunnen al BBQ buffetten verzorgen vanaf € 18,95 inclusief medewerkers, reiskosten en echt servies!

Bezoeker, laat een review achter over CuliKever en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over CuliKever

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
150
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
18,95
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke andere diensten biedt u aan?
Servies verhuur, Bestek, Decoratie, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
20
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Mocht u interesse hebben in onze diensten, dan brengen wij graag een vrijblijvende offerte uit. De betaling is achteraf via een factuur. U kunt dan geheel makkelijk het de factuur overmaken per bank.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Catering vanuit onze VW kever maakt iedereen gelijk vrolijk! De groene kleur trekt mensen aan en zorgt voor een echte sfeer op uw bruiloft. Wij regelen alles van het opbouwen tot het bakken van het vlees en het weg halen van de borden en bestek als de gasten uitgegeten zijn. Wij zorgen voor een ongedwongen sfeer vanuit onze authentieke VW kevers en zijn te boeken voor de kleine intieme bruiloften of bruiloften tot 150 gasten!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 9743 PJ
Gerelateerde tags:
  • Catering
  • Betaalbaar
  • Servies verhuur
  • Decoratie