Dansen Op Je Bruiloft

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Dansen Op Je Bruiloft

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Een huwelijk is heel bijzonder. Jullie zijn maanden, misschien wel jaren bezig met de voorbereidingen. Alles om er een fantastische dag van te maken. Én een fantastisch feest natuurlijk. Daarbij hoort een bijzondere opening. Veel paren openen hun feest met een openingsdans. Jullie kunnen er een onvergetelijk moment van maken. Een sfeervol moment op jullie avond. Bij ons kunnen jullie je openingsdans precies leren zoals jullie dat willen. Dat is onze missie. Alles is mogelijk. Het is onze passie om met jullie een openingsdans te maken die helemaal past bij jullie en jullie bruiloft.

Over ons

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleren van openingsdansen en hebben hierbij onze eigen efficiënte methode ontwikkeld. Ook zonder voorgaande danservaring kunnen we jullie in een paar lessen al helpen met een mooie openingsdans. Jullie kunnen zelf kiezen welke stijl, muziek, danssoort, en als jullie dat nog niet precies weten adviseren we jullie daar graag in. Jaarlijks begeleiden we meer dan 30 bruidsparen uit Noord Nederland en daarbuiten bij een spetterende openingsdans. Van heel basic tot super spectaculair, van moderne muziek tot Golden Oldies, Ballroom tot Freestyle. Van de meest uiteenlopende wensen en stijlen maken wij iets moois.

Geen danservaring nodig

Doordat jullie privéles krijgen wordt alles aan jullie aangepast. Helemaal in jullie eigen tempo: vlot waar jullie makkelijk doorheen komen en langzamer bij de stukken die wat extra aandacht nodig hebben. Ieder paar is anders, en elke openingsdans is uniek. Het kan heel romantisch zijn, vol humor, spectaculair, met passie of speels. Iets wat bij jullie en jullie bruiloft past, op muziek die jullie zelf hebben uitgezocht. Je kunt kiezen voor één nummer, of meerdere liedjes, met zijn tweeën of met de halve familie. Alles is mogelijk! Misschien weten jullie al precies wat jullie willen, misschien nog helemaal niet. Natuurlijk kunnen we jullie overal bij adviseren.

Onze werkwijze

Voordat jullie danslessen beginnen, hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op die manier krijgen we een beeld van wie jullie zijn en van jullie wensen. Wat voor sfeer jullie willen creëren met jullie openingsdans. En welke vormen van dansen daarbij zouden kunnen passen. Als jullie al weten wat jullie willen helpen we de details in vullen, en als jullie nog geen idee hebben dan zoeken we samen wat het beste bij jullie past en waar jullie allebei een goed gevoel bij hebben. Wanneer het jullie leuk lijkt om bij ons dansles te komen nemen voor jullie openingsdans, maken we een opzetje voor de choreografie. Tijdens de eerste les kijken we dan of het niveau past, hoe jullie bewegen en wat jullie sterke kanten zijn. Aan de hand daarvan maken we de rest van de choreografie. Alle lessen worden flexibel ingepland op dagen en tijdstippen die jullie uitkomen.

Hoe krijgen we al onze vrienden en familie op de dansvloer? En hoe vermaken we onze daggasten?

De meeste bruidsparen vinden het fijn om op een leuke, sfeervolle en gezellig manier hun gasten te vermaken. Steeds vaker krijgen we dan ook het verzoek om een workshop te verzorgen op een bruiloft. Deze workshops verzorgen wij, helemaal op maat gemaakt en samengesteld voor jullie huwelijk. Onze professionele dansleiding heeft uitgebreide ervaring met workshops op bruiloften en creëren met hun enthousiasme en prettige lesstijl een open en ontspannen sfeer. Een aantal van de workshops die wij hebben verzorgd: * Party dance, Salsa, Argentijnse Tango, Ballroom, Latin, Freestyle, Openingsdans met hele groep * Spaans thema, romantisch thema, filmsterren thema, klassiek & stijlvol thema en fout thema Na uitgebreid overleg en advies waar gewenst, maken we een keuze voor een of meerdere dansen of dansstijlen, muziek, sfeer, eventueel thema, etc.

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Meningen over Dansen Op Je Bruiloft

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 9403 VE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact