De Bruidsbloemist

Ga naar het gesprek Meer Informatie

De Bruidsbloemist

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Jullie droombruiloft vertalen naar een echt sprookje. 

Wat wij het leukst vind aan ons werk is om het totaalplaatje compleet maken.

Dat jullie bloemwerk van bruidsboeket tot backdrop echt klopt met wat jij in gedacht hebt. 
Meewerken aan een real life fairy tale wedding, daar word ik gelukkig van.

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden of weten jullie nog niet zo goed wat jullie willen? Dan nodigen wij jullie uit om een afspraak te maken voor een bruidsbespreking. Bij ons in het atelier bespreken wij jullie wensen, voorkeuren, thema en nemen jullie graag mee naar de mogelijkheden.

In dit gesprek geven wij je graag advies om er een kloppend geheel van te maken. En dat alle bloemen op elkaar afgestemd zijn. Zodat jullie mooiste dag net dat beetje extra krijgt. Uiteraard kan de bruidsbespreking ook online plaatsvinden of op locatie.

Wij vinden het heel fijn om jullie eerst even te spreken. Wij nemen telefonisch contact met jullie op, om de bruidsbespreking in te plannen en alvast de eerste vragen te beantwoorden.

ps. Wij werken met totaal concepten voor bruiloften vanaf €1250,-Ben je opzoek naar een bruidsboeket en een paar corsages, kies dan een van onze andere collega's ;-)

FAQ´s

Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Hoofddeksels, Corsages, Auto decoratie, Anders
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Ja, ik regel ook bloemen op locatie
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor het reserveren van de datum hanteren wij een reserveringsfee en een aanbetaling van beide 15%. 4 weken voor de bruiloft hebben wij contact om alles nog eens tot in de puntjes door te nemen. En waar nodig aanpassingen te doen. Dan volgt ook de resterende 70% van de factuur. Na de bruiloft volgt de laatste factuur. Met de rekening voor de uren op locatie, eventueel lastminute meer werk en parkeerkosten.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat zijn de openingstijden?
Wij zijn altijd te bereiken via instagram, onze website en de email. Een bruidsbespreking plannen en bezoek in ons atelier doen we graag op afspraak. Zo weten jullie zeker dat wij alle tijd en aandacht hebben voor jullie grote dag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Meningen over De Bruidsbloemist

4.9
15 reviews
15 reviews
Professionaliteit
(15)
Prijs/kwaliteit
(15)
Aanrader?
(15)
janetwilliams1704
Door Janet
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Claire and Wout-Jan were absolutly amazing. We could feel their Passion for  their work during the first contact with them. I didnt have a cliënten about what flowers I wanted  but I could feel that I was in good hands with them and could trust them to  help to make our special day unforgetable.We were blown away by there ability to create out venue  in to a fairy  tale Castle. Our flowers were sooo stunning, especially when Claire managed to work my favorite flower in the most amazing colour  that i have  never seen  before in my  Bouquet and all the hit pieces. The guests couldnt stop talking about how breathtaking every thing was. Claire was so awsome with responing to e-mails and supporting us when we had to postpone the wedding two  times due to the corona pendimie. We seriously couldnt have asked for a better Team. I highly recommend them! Pricing, communication and quality of work were all spectacular! We felt extremly confident having them set up our venue with little to no direction and they didnt disapoint us.

Its now coming up to our first Anniversary and we are still talking about our fairy tale wedding due to the professional help from Claire en Wout-Jan

Robin en Janet 

Misbruik rapporteren
RingsofLoveTrouwringenThuis
Door Jacqueline
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Claire is een leuke en lieve vakvrouw, die de mooiste bruidsboeketten en ander bloemwerk maakt.

Laatst hadden wij een styled weddingshoot met Claire en het bloemwerk paste geweldig in het thema.

Echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Dankjewel Jacqueline,
Het was fantastisch samen te werken met zo'n vakvrouw als jij!
ciska
Door Ciska
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Het contact dat wij hadden met Claire was super fijn. Ze kwam bij ons thuis tijdens de kennismaking en dat was niet alleen heel gezellig, maar ze heeft ons ook ontzettend geholpen bij het maken van keuzes. Mede dankzij haar mooie bloemen hadden wij een topdag! Het boeket was helemaal naar wens en de bedeltjes van mijn opa en dat is dat compleet. Bedankt voor alles, Lieve Claire!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2628 SM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact