De Bruidsstylisten

Ga naar het gesprek Meer Informatie

De Bruidsstylisten

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Gefeliciteerd, u gaat trouwen! Natuurlijk wilt u er op uw mooist uitzien op de grote dag. Het haar perfect gestyled, make-up mooi gedaan en alles uiteraard afgestemd op u als persoon. Een bruidsstyliste van DeBruidsstylisten.nl kan u daar bij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsstyling, van het kapsel tot de make-up. U zult vol zelfvertrouwen stralen op uw bruiloft. Een perfecte bruidslook begint dus bij DeBruidsstylisten!

Bruidskapsel, bruidsmake-up en méér

Op de mooiste dag van uw leven staat u in het middelpunt van de belangstelling. Een stralende look is dan uiteraard van groot belang. Een bruidsstyliste verzorgt uw complete look en kan ook nog een adviserende rol vervullen wat betreft de juiste accessoires en sieraden die bij uw jurk, kapsel en make-up zullen passen. Zo is het plaatje helemaal compleet en zult u er op uw mooist uitzien op uw bruiloft.

Ervaren bruidsstylisten

Elke styliste in ons team heeft veel ervaring in hairstyling en visagie. DeBruidsstylisten.nl is onderdeel van Haarstudio Arits, een high end hair-, beauty- en style salon in Stramproy, Limburg. We kunnen uw bruidskapsel en make-up in de salon verzorgen, maar we kunnen ook bij u thuis komen zodat u uzelf in een vertrouwde omgeving kunt klaarmaken voor de grote dag. Onze bruidsstylistes gebruiken uitsluitend producten van topkwaliteit, zodat uw make-up en haar de hele dag goed blijven zitten. 

Meningen over De Bruidsstylisten

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6039 GG

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact