• Website

Gefeliciteerd, u gaat trouwen! Natuurlijk wilt u er op uw mooist uitzien op de grote dag. Het haar perfect gestyled, make-up mooi gedaan en alles uiteraard afgestemd op u als persoon. Een bruidsstyliste van DeBruidsstylisten.nl kan u daar bij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsstyling, van het kapsel tot de make-up. U zult vol zelfvertrouwen stralen op uw bruiloft. Een perfecte bruidslook begint dus bij DeBruidsstylisten!

Bruidskapsel, bruidsmake-up en méér

Op de mooiste dag van uw leven staat u in het middelpunt van de belangstelling. Een stralende look is dan uiteraard van groot belang. Een bruidsstyliste verzorgt uw complete look en kan ook nog een adviserende rol vervullen wat betreft de juiste accessoires en sieraden die bij uw jurk, kapsel en make-up zullen passen. Zo is het plaatje helemaal compleet en zult u er op uw mooist uitzien op uw bruiloft.

Ervaren bruidsstylisten

Elke styliste in ons team heeft veel ervaring in hairstyling en visagie. DeBruidsstylisten.nl is onderdeel van Haarstudio Arits, een high end hair-, beauty- en style salon in Stramproy, Limburg. We kunnen uw bruidskapsel en make-up in de salon verzorgen, maar we kunnen ook bij u thuis komen zodat u uzelf in een vertrouwde omgeving kunt klaarmaken voor de grote dag. Onze bruidsstylistes gebruiken uitsluitend producten van topkwaliteit, zodat uw make-up en haar de hele dag goed blijven zitten. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 6039 GG