De Bruyn Bloempreparatie

Ga naar het gesprek Meer Informatie

De Bruyn Bloempreparatie

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bloemen vormen de aankleding en omijsting voor uw huwelijksdag. Wellicht staat u er vooraf niet zo bij stil, maar zonder bloemen is een bruiloft geen bruiloft!
Hoe mooi zou het dan ook zijn om langer van (een deel van) van deze bloemen te kunnen genieten? Bij De Bruyn Bloempreparatie maken wij dat mogelijk.

Zodra wij uw boeket in ons atelier ontvangen wordt het direct opgenomen in het droogproces. Het boeket wordt ge-demonteerd waarna iedere bloem afzonderlijk gedoogd wordt. Zodra alle bloemen droog zijn worden ze afzonderlijk behandeld voor een langere levensduur. Hierna wordt het bruidsboeket weer opgemaakt in de door u gewenste omlijsting. Het assortiment is zeer uitgebreid, van ovale lijsten tot stolpen en transparante kubussen. Uw bloemen krijgen de hoofdrol en omlijsting die zij verdienen zodat u er nog jaren van kan genieten.  

Dankzij de afhaalservice kunnen wij uw boeket op de eerste werkdag na de bruiloft voor € 15,- op laten. Uiteraard bent u ook van harte welkom om het boeket zelf naar ons atelier te komen brengen. Wij vinden het altijd leuk om persoonlijk kennis met u te maken!

De Bruyn Bloempreparatie is een familiebedrijf dat dierbare bloemen droogt sinds 1980. Dankzij de kennis en ervaring welke via 3 generaties doorgegeven is hebben wij alles in huis om uw bloemen om te toveren naar een unieke tastbare herinnering.

Wij zijn het enige proffesionele maatwerk bloempreparatie bedrijf in Nederland en België en bieden onze services dan ook door geheel Nederland en België aan. 

FAQ´s

Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Corsages, Anders
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Wij hebben een catalogus
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Geen styling op locatie, alleen in het atelier/de winkel
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer u via onze webshop besteld is het mogelijk om 50% bij bestelling en 50% achteraf te betalen.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat zijn de openingstijden?
Het atelier in doorgaans dagelijks (m.u.v. zondag) op afspraak geopend. De actuele openingstijden zijn te vinden in ons Google account.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1980

Meningen over De Bruyn Bloempreparatie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5349 AM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact