De Elstar Catering

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Elstar Catering

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De uniekste dag van je leven!

De mooiste dag, zeggen we dan als het over je bruiloft gaat. Dat is afgesproken, wat ons betreft. Maar wij beloven er graag nog iets bij. Het wordt ook de uniekste dag. Wij organiseren namelijk bijzondere bruiloften. In een weiland bijvoorbeeld. Of langs het water, met de ondergaande zon en witte zwanen als onvergetelijk decor.
Vanzelfsprekend regelen we op die dag alles tot in de puntjes. Als bruidspaar hoef je alleen maar te genieten van je vrolijke gasten en de bijzondere dag.

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Wij gaan het voor je regelen. Doen we gewoon. En kom gerust met een uitdagend plan of complex idee. Daar houden we van bij De Elstar Catering.

De Elstar Catering uit Barneveld is een cateringbedrijf wat al meer dan 30 jaar lang voor zowel de zakelijke als de particuliere markt catering op locatie verzorgt. Als het gaat om de particuliere markt zijn bruiloften een groot onderdeel hiervan. De Elstar Catering onderscheidt zich door op elke gewenste locatie een fantastische bruiloft neer te kunnen zetten. Of het nu gaat om een tent in een weiland, een loods of schuur bij huis, De Grote Kerk in Naarden of de Metaalkathedraal in Utrecht, wij zorgen voor een droomfeest!

Van groot belang is dat wij één aanspreekpunt aanstellen waar zowel het bruidspaar vooraf als de ceremoniemeester(s) op de huwelijksdag alle vraagstukken neer kunnen leggen, dat communiceert wel zo prettig.

Als cateringspecialist denken we graag mee over de culinaire invulling van jullie bijzondere dag, van luxe barbecues en buffetten tot een 5-gangen diner, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook op het gebied van aankleding en meubilair heeft De Elstar Catering alles in huis om jullie huwelijksdag tot in detail te verzorgen. Loungesets voor een ontspannend moment, chique gedekte tafels met trendy serviesgoed en blinkend glaswerk, bloemstukjes in themakleuren, wij ontzorgen jullie volledig.

Zullen we samen eens kijken hoe we jullie mooiste dag tot de uniekste kunnen maken? Wat ons betreft doen we dat gewoon. We maken graag een afspraak.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over De Elstar Catering

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
evanpaula
Door Evan en Paula
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij wilden voor ons huwelijk graag trouwen op de boerderij van Evan´s ouders en broer, maar dan anders dan zijn broer had gedaan in de schuur omdat die veel te vol stond. Dankzij De Elstar Catering hebben we helemaal niets hoeven doen! WIj kunnen ons de eerste ontmoeting met de eigenaar van De Elstar Catering nog goed herinneren. Richard nam meteen de regie over en begon met oplossingen aan te komen. In plaats van de schuur werd er een grote paviljoentent voor de schuur opgezet. Tijdens het inrichten van de tent werd goed geluisterd naar onze voorkeuren. Toen de laatste gasten tegen 04:00 vertrokken kwam de opruimploeg al enkele uren later. Diezelfde dag was alles ook al weer opgeruimd, wat blijft is onze herinnering aan een onvergetelijke dag!
Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3771 MA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact