de Keuken van KEEK

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

de Keuken van KEEK

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 25 €
  • Capaciteit (staand): 20-50

Beste Gast,

Sinds de 13de eeuw is deze straat al een winkelstraat in Utrecht en daarmee behoort zij tot de oudste winkelstraten van onze stad. In 2008 is onze lunchroom gevestigd op dit mooie plekje aan de Twijnstraat, nadat mijn moeder hier na 26 jaar de deuren van haar tweedehands speelgoedwinkel sloot.

KEEK is gestart vanuit een passie voor lekker eten, gastvrijheid en een voorliefde voor ambacht. In een tijd van massaproductie kiezen wij ervoor om alles klein, eenvoudig en inzichtelijk te houden: bakken zoals mijn oma dat vroeger ook deed met bloem, ei, boter, suiker en verder geen poespas.

We werken iedere dag hard om basis grondstoffen te verwerken tot zo’n 50 verse producten. De roze wolk van de taartbakdroom verdween langzaam voor de realiteit waar veel ondernemers mee te kampen hebben. Het is lastig om met veel handwerk winst te maken in een tijd waarin we gewend zijn geraakt aan goedkope massaproducten. Om daarnaast ook nog met enkel biologische grondstoffen te willen werken blijft een uitdaging. Wij houden erg van verse biologische producten en willen u als gast de best mogelijke ervaring geven. We zijn daarom dankbaar dat u hier bent als gast en dat u kiest voor kwaliteit!

We vinden het fantastisch om met zo’n leuk team dagelijks heerlijke producten te bereiden waar we trots op zijn. We hopen dat u een prettige ervaring bij ons zult hebben!

Hartelijke groet,

Maria

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
25 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Anders
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Per factuur betalen of pinnen
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Meningen over de Keuken van KEEK

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3511 PN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact