De Kort Catering is een bedrijf dat sinds 1993 levert  aan diverse partycateraars, horecalocaties, bedrijven en particulieren. Wij hebben in deze vierentwintig jaar al een aantal prachtige bruiloften thuis en op locaties mogen verzorgen.

Uw feest of bruiloft is bijzonder en uniek. U wilt dat alles klopt en tot in de puntjes is geregeld. De Kort Catering zorgt er voor dat u nergens omkijken naar heeft. Zo bent u ervan verzekerd dat:

U samen de mooiste (bruids)taart aansnijdt.

Uw gasten genieten van smaakvolle, creatieve en feestelijke hapjes, dranken en gerechten.

Uw droomlocatie (extern of aan huis) precies is ingericht naar uw wensen, eventueel inclusief de muzikale omlijsting en/of het entertainment.

Uw feest soepel verloopt dankzij ons professionele team van gastheren en –vrouwen.

Onze persoonlijke aanpak garandeert dat creativiteit en kwaliteit in perfecte balans zijn. Dit begint al bij de eerste kennismaking. We bespreken uw wensen en combineren dit met onze creatieve mogelijkheden. Daarna kunt u genieten van een kleine proeverij om te bepalen of wij aan uw verwachtingen voldoen. Bent u tevreden? Dan zorgen we er voor dat uw wensen worden vertaald naar catering van hoge kwaliteit, passend binnen uw budget. Dit doen wij allemaal vrijblijvend en kosteloos, zodat u de rust en tijd heeft om te bepalen of wij uw droomfeest werkelijkheid mogen maken.

Wij bewegen met u mee, kiezen voor een veelzijdige oplossing en staan voortdurend voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is met volle teugen genieten van de mooiste dag in uw leven. Wij blijven u verrassen.

Voor een impressie van onze mogelijkheden verwijzen wij u naar onze website. 

Bezoeker, laat een review achter over De Kort Catering en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over De Kort Catering

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Meubilair verhuur, Tent verhuur, Decoratie, Bruidstaart, Bestek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% voorafgaand 50% 30 dagen na factuurdatum
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1993

Adres

Stad: 5121 ML