De Steinsetuin

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Steinsetuin

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (staand): 135-135

Wil jij ongedwongen, landelijk en bij mooi weer lekker buiten vertoevend je bruiloft vieren dan ben je in de Steinsetuin aan het juiste adres.

De Steinsetuin is een unieke landelijke locatie gelegen op het erf van een historische boerderij, waar de koeien en schapen nog in het weiland grazen, de paarden je aanstaren als de trouwauto het erf op rijd en de kippen vrolijk rondscharrelen. De Steinsetuin is de garantie voor een unieke ongedwongen landelijke sfeer.
De Steinsetuin vormt een prachtig decor voor de ceremonie, fotoraportage, receptie en diner.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
135-135
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
22:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
facturering achteraf
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Meningen over De Steinsetuin

4.9
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(8)
Prijs/kwaliteit
(8)
Aanrader?
(8)
eef1
Door Eef
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Eind Mei hebben wij onze bruiloft in de Steinsetuin gevierd, Het was een fabuleuze plek waar onze gasten zowel binnen en buiten van de sfeer konden genieten! Het theehuis, de grote tuin en het weidse uitzicht was samen met de excellente service goed uitgedoste catering maakten dat wij een uiterst mooie dag gehad hebben. De hapjes en het budget waren beter dan wij verwacht hadden, ook was er meer dan voldoende voor de vegetariërs onder ons. Wij hebben heel veel complimenten van onze gasten gehad, wij zouden deze locatie absoluut aanraden!
Misbruik rapporteren
nienke2
Door Nienke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben deze locatie via Google weten te vinden. We konden er ook meteen al na twee dagen terecht vanwege een uitgevallen afspraak. Toen we bij de locatie kwamen kijken waren we meteen al verkocht. De dag zelf fenomenaal. Het eten was geweldig en subliem gepresenteerd en de bediening was goed maar subtiel aanwezig. Er was de vrijheid om de locatie nog wat verder naar eigen smaak aan te kleden, wij hadden hier gekozen voor bloemen en ballonnen, maar het aankleden is geen must. De ligging is geweldig met het theehuis dat uitkijkt over de weide, perfect voor mooie trouwfoto´s. Ook de binnenlocatie is mooi ingericht. Wat ook echt heel fijn is is dat de medewerkers goed op je benodigdheden letten en dat er maar 1 feest op de locatie is, de jouwe!
Misbruik rapporteren
skylar
Door Carina Sendy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
31-8 ´17 Zijn wij getrouwd in de Steinsetuin. Het was een geweldige dag, wij, samen met onze familie tot aan de allerkleinsten hebben ultiem genoten van de locatie! Je kan buiten trouwen onder een prieeltje en binnen wanneer het weer slecht is (ook die plek is heel erg mooi). Wij hadden het geluk dat de zon scheen, dus wij konden onder de zon trouwen terwijl wij genoten van de rust, de natuur en de ruimte. Marga en haar team zijn echt geweldig, zij staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt, ook hebben we echt heel lekker gegeten. Wij willen de Steinsetuin ook nog heel erg bedanken voor het waarmaken van onze vintage bruiloft en de geweldige service. Wij komen zeker nog eens terug bij de Steinsetuin!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2851 LC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact