De Veenderhoeve

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Veenderhoeve

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jouw bruiloft in een historische hoeve 
De Veenderhoeve, een boerderij die jaren geleden werd opgeknapt tot evenementenlocatie. Authentiek en romantisch, dat is hoe de bruidsparen die jullie voorgingen de locatie beschreven. Vier je bruiloft op een unieke locatie met een verhaal!

Romantisch en authentiek 
Al in 1867 stond De Veenderhoeve in het dorpje De Klomp, net buiten Veenendaal. Een ingrijpende verbouwing, waarbij veel van de historische elementen in tact bleven, toverde de hoeve om tot de unieke en landelijke trouwlocatie die het nu is. De grote ramen en de authentieke details die overbleven van het oude gebouw, zorgen voor veel lichtinval en een prachtige uitstraling. Het deels overdekte terras is ideaal voor activiteiten in de buitenlucht.

Zalen en ruimtes voor ieder moment van de dag 
De Veenderhoeve is een sfeervolle locatie voor een prachtige bruiloft! Organiseer een prachtig feest voor 50 tot 250 bruiloftsgasten. Start met een gezellige borrel in de buitenlucht, waarna het tijd is voor de ceremonie in de grote zaal. Daarna zorgen we voor een ontspannen koffiemoment met jullie bruidstaart en gaan ’s avonds de voetjes van de vloer in de compleet ingerichte feestzaal. De chefkoks zorgen voor heerlijke gerechten die door de vriendelijke bediening bij jullie aan tafel worden gebracht.

Goed bereikbaar met de trein en de auto 
De Veenderhoeve ligt op 150 meter afstand van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp. Ideaal voor bruiloftsgasten die reizen met het openbaar vervoer en een drankje willen doen. Door de gunstige ligging in het midden van het land is de locatie ook met de auto goed te bereiken. Je hebt hier parkeerplaatsen tot je beschikking.

Meningen over De Veenderhoeve

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6745 XM

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact