• Prijsklasse Midden
  • Website

Liefde is voor mij zachtheid, samen zijn, mooie herinneringen maken. Liefde voor een partner die mij lief heeft om wie ik ben, mag en kan zijn. Mijn liefde voor het leven en de liefde voor mijn bloemen, geef ik door aan jullie als viltbloemist. Alle (handgemaakte) bloemen hebben geduld, liefde, zachtheid en warmte in zich, waardoor ze precies passen bij jullie als bruidspaar. Deze blijvend bijzondere bloemen zullen samen met jullie stralen op jullie mooiste dag.

Kortom ben jij of zijn jullie op zoek naar een origineel en Blijvend Bijzonder bruidsboeket? Dan ben je bij De Viltbloemist aan het juiste adres. Het is mijn passie om jouw lievelingsbloemen te maken. Bloemen die je aan een mooi moment doen terug denken. Bloemen met een herinnering, een betekenis, bloemen waarbij je terug kunt gaan in je gedachten en opnieuw geniet van dat specifieke moment.

De blijvend bijzondere bloemen van De Viltbloemist geven jullie trouwdag een blijvende herinnering. Ze zijn mooi, op ieder moment dat je er naar kijkt. De bloemen die jij gekozen hebt, zullen je altijd doen glimlachen en je laten herinneren hoe mooi jullie moment was.

Neem vrijblijvend contact op en ik denk met je/ jullie mee.

Liefs Daphne

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 5 reviews
Door marlouvis
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik ken Daphne nu al een paar jaar en zij heeft haar vilten bloemen verzorgt tijdens mijn aller eerste styled shoot dat plaats vond op Strijp S.
Daphne maakt echt prachtige bloemen met ontzettend veel liefde. Luisterend naar haar klanten, verzorgt zij ontzettend mooie blijvende bloemen. Deze zullen voor iedereen een heel mooi aandenken zijn voor iedere gebeurtenis.
Wanneer je echt iets anders wilt en nog jaren wilt genieten van jouw trouwboeket, dan ben je bij Daphne zeker aan het goede adres.

Misbruik rapporteren
Door agjsamsung
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Voor een 50 jarige bruiloft in besloten kring had Daphne een prachtige tak vilten oranje Oost-Indische kers in haar webshop staan. Lievelingskleur van de bruid en met een partner die allergisch is voor allerlei bloemen was dit een veilige keus. Afwerking was top, aandacht voor detail geweldig! De tak heeft nog steeds een prominente plaats in huis en blijft mooi.

Misbruik rapporteren
Door info8955
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

De Viltbloemist maakt bloemen echt zó knap na, dat mensen soms niet eens zien dat ze niet 'levend' zijn! Tenzij je, net als ik, kiest voor blauwe bloemen. Op verzoek kan Daphne maken wat jij wilt! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Auto decoratie, Anders
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Gepersonaliseerde boeketten
Wat zijn de openingstijden?
Op afspraak
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
via bankoverschrijving en via IDEAL
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Dit ben ik: Daphne Engelke en ik ben jouw Viltbloemist. Ik hou van bloemen, dat was vast al duidelijk. Wat ik lastig vind is om bloemen te zien verwelken, dat ze hun kopjes laten hangen en dat ik ze zie wegkwijnen in mijn vaas. Voor mijn gevoel hoort dat in de tuin bij het seizoen en de levensloop, maar in een vaas, bij een bruiloft of uitvaart heb ik daar last van. Het maakt me treurig. Dat is de reden dat ik ben begonnen met het maken van blijvend bijzondere bloemen! Van duurzaam wolvilt. Bloemen die voor altijd hun kleur, frisheid, vorm en vreugde behouden. Je hoeft ze af en toe alleen even af te stoffen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 5616 JL
Gerelateerde tags:
  • Bruidsboeketten
  • Midden
  • Bruidsboeket
  • Bloemstyling Trouwlocatie
  • Auto decoratie
  • Gepersonaliseerde boeketten