De Vlaamsche Spijcker

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Vlaamsche Spijcker

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Vlaamsche Schuur (anno 1575), biedt u de mogelijkheid om de mooiste dag van je leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren. In het verstilde groene buitengebied van de gemeente Dongen ligt een monumentale Vlaamsche Schuur, die zich perfect leent als unieke en intieme trouwlocatie. 

Uniek? Naast de algehele charmante uitstraling (classique et moderne) is dit de oudst gedateerde Vlaamsche Schuur van Nederland en België. Uw huwelijk kan zowel in de Vlaamsche Schuur als in de aangrenzende, onder architectuur aangelegde tuin, voltrokken worden. Aangezien steeds meer bruidsparen de voorkeur geven om buiten te trouwen, maar het weer dit niet altijd toelaat, heeft u dus altijd een binnenlocatie om op terug te vallen. Beide plekken, zowel binnen als buiten, zijn magisch. U kunt binnen trouwen bij het open-haardvuur of buiten in het trouwlaantje, de berceau of onder de dakplatanen. De tuin kan tevens gebruikt worden voor fotosessies. Het combineren van de vele intieme plekken op onze locatie behoort tot de mogelijkheden en brengt geen extra kosten met zich mee. 

Naast de opgenoemde kenmerken en faciliteiten staan wij ook bekend om de kennis en expertise die wij toepassen tijdens alle fases in de organisatie van uw bruiloft. Tegenwoordig gaat het niet meer enkel om de locatie; het gaat om de unieke ervaring die hier gecreëerd wordt en pas tot stand komt als alle elementen perfect op elkaar afgestemd zijn. Het realiseren van deze unieke ervaring vergt passie en professionaliteit. Bij ons leeft u op een relaxte manier toe naar de grote dag en geniet u van alle momenten die hier aan vooraf gaan! 

Meningen over De Vlaamsche Spijcker

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
rachelledejong92
Door Rachelle
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw, wat hebben wij hier een prachtige trouwdag beleefd!

We hebben goed contact gehad met Kirsten tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft. Er werd heel goed met ons mee gedacht en niets was te veel. Zelfs mijn groep 6 met 27 kinderen heeft de trouwlocatie mogen bezoeken om de bruiloft van hun juf mee te maken.De trouwlocatie zelf is prachtig. We kregen ook van onze familie en vrienden alleen maar positieve verhalen terug.

Hapjes, drankjes, champagne om te proosten, het aansnijden van de door mijn vader gemaakte bruidstaart, de aankomst op de locatie, de ceremonie in de prachtige tuin, de aansluitende borrel... Alles was TOP geregeld!

Misbruik rapporteren
emmerik
Door Emmerik
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben er voor gekozen om te trouwen in de schuur, deze was te indrukwekkend om niet te gebruiken. De Spijcker is een kleine oase van rust en ontspanning. Na de ceremonie hebben wij heerlijk geborreld in een ongedwongen en zeer ontspannen sfeer. De tuin was ook weeldig en groen, een echt stukje rust waar je even weg bent van de bewoonde wereld.
Misbruik rapporteren
cazemier
Door Cazemier
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
De open dag maakte het voor ons duidelijk dat dit de perfecte locatie voor was. Er was een heel fijne uitstraling met een warm welkom op de voor ons prachtige locatie, zowel binnen als buiten! De service was echt fenomenaal, het ging voor ons verder dan dan standaard gastvrijheid. We hebben ons zeer gewaardeerd gevoeld!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5102 PA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact