Delight Catering

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Delight Catering

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Uw huwelijk is één van de belangrijkste dagen in uw leven en dat wilt u natuurlijk zo soepel mogelijk laten verlopen, zonder stress. Wanneer u de catering van uw huwelijk aan Delight Catering uitbesteedt zullen u en uw gasten van een zeer hoog niveau catering kunnen genieten. U kunt geheel vrijblijvende een offerte bij ons aanvragen waarna wij contact met u opnemen om al uw wensen door te nemen. Denk hierbij aan:

De locatie van uw huwelijk

Zelf een bijzondere locatie in gedachten of gebruik maken van één van onze partner locaties? Wij kunnen u op iedere plek van catering voorzien tijdens uw bruiloft en kunnen alles ombouwen voor een prachtige plechtigheid, heerlijk culinair diner of een fantastisch feest.

Wel of geen partyservice

Wij verzorgen een totale catering en partyservice en kunnen van het begin tot het einde uw dag volledig invullen. Naast de receptie met hapjes, toast en drankjes, diner en/of buffetten kunt u bij ons ook terecht voor het entertainment tijdens uw huwelijk.

U kunt zelf van uw feest genieten en geeft het werk uit handen aan ons, als vakbekwame cateraar. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar en kunt u heerlijk genieten van de mooiste dag van uw leven.

Meningen over Delight Catering

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1046 AE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact