• Catering prijs 6.250 €

Vier u bruiloft met familie en vrienden in de hoffelijke sfeer van ons negentiende-eeuws Haags Herenhuis. Diner Thuis biedt in de privacy van het herenhuis een chique locatie voor uw lunch, diner, receptie, bruiloft of evenement.

Diner Thuis heeft alles in huis om uw belangrijkste dag vorstelijk te verwezenlijken. Het royale pand van deze officiële trouwlocatie heeft een monumentale ontvangsthal, met op de begane grond een prachtige vóór- en achterkamer voorzien van een schuifseparatie en openslaande deuren naar het buitenbordes en de statige stadstuin. Het trappenhuis in stijl, geeft toegang tot de Olifantenkamer, de Bibliotheek en de leskeuken. Door de variëteit van de unieke vertrekken, de piano en de prachtige tuin zijn er alle mogelijkheden om een unieke en onvergetelijke dag te creëren en vast te leggen met originele en foto’s in stijl.

De eigen kok verzorgt het wisselende seizoen menu, handgemaakte appetizers, en de friandises bij de café complet of high tea. In de leskeuken is het mogelijk om met een select gezelschap een kookworkshop te volgen. 

 

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
6.250 €
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Cultureel Belang
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
22:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant, op rekening, Visa, Mastercard
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Diner Thuis en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Diner Thuis

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2596 HL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier