Dirce Corrêa is zich ervan bewust dat bruidstaart een van de grote symbolen van het feest is en steeds uitgebreider en onmisbaar is om het feest verrukkelijker te maken.   Op deze manier Dirce Correa heeft een uitgebreid portfolio van decoratie voor gebak waar de bruid en de bruidegom kunnen worden geïnspireerd of zelfs herinterpretaties van de beroemde taarten maken om uw zoete ideale waarvan het resultaat zal een unieke zoete gemaakt met veel zorg en lekker vinden.

Dus, de taartontwerper orna de taarten met   bloemen,   stropdassen, linten, zorgvuldig ontworpen ontwerpen en wat de verbeelding van de bruidegom nog meer wil. Met heerlijke smaken van witte pasta, kokosnoot, noten en chocolade; en vullingen zoals amandel,   Brigadier,   karamel en dulce de leche om het echtpaar te laten kiezen. Zo is op de taart aspect, de sucessoa van uw huwelijksfeest wordt gewaarborgd.

Bezoeker, laat een review achter over Dirce Corrêa Bolos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Dirce Corrêa Bolos

4.9 4 reviews
Door Jane
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

We werden heel goed ontvangen door de heer Paulo.

We spraken over het soort cake dat we wilden en kort daarna probeerden we een stukje taart dat goddelijk is.

Het deeg is licht en de vullingen zijn uitstekend.

De zoete en lichte smaak combineren op een delicate manier.

Super goedgekeurd!

Misbruik rapporteren
Door Vlady
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik ben een professional in het veld en als zoet, met een smaakpapillen en een andere visie, heb ik nog nooit zoiets gezien !!! Het lijkt op oma's cake die in de mond bederft. Zoet in de juiste maat, topkwaliteit materiaal en een onberispelijke decoratie. Ze maakte mijn 50 jaar oude cake die niets anders achterliet dan het maken van de hele familie cake. Bovendien is de service gedaan door D. Dirce en Sr Paulo onberispelijk. Super aanraden !!

Misbruik rapporteren
Door angelicaabilio
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Simpelweg de beste cake die ik ooit heb gegeten. Ik ben een banketbakker, ik heb verschillende proeverijen en Dirces overwinningen gehad!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% sinal e saldo 10 dias antes do evento ou parcelado
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1981

Adres

Stad: 00000000
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden