10

Omschrijving

Bruiloft DJ Brabant – DJ Giel

Bruiloft dj Brabant – DJ Giel is gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften. We verzorgen met name bruiloften in de regio Eindhoven, Den Bosch, Tilburg. Wij zijn uw professionele partner bij diverse feesten zoals personeelsfeesten en bruiloften.

Deze bruiloft dj maakt van elk trouwfeest een onvergetelijke avond.
Dj Giel is een allround dj, dat wil zeggen dat hij de kwaliteit heeft om van alle genres en muzieksoorten een feest te maken. Samen met de klant bespreekt hij de avond en overlegt welke muziek het bruidspaar graag wil horen.

Bijzonder concept

Het bijzondere aan onze formule is het persoonlijke contact. Elk bruidspaar heeft voor een boeking een persoonlijk gesprek gehad. Alles wat belangrijk is voor het feest, wordt besproken.

Licht & geluid is naast de muziek van de dj, enorm belangrijk om de juiste sfeer te creëren. DJ Giel entertainment heeft een speciale bruiloft show met voortreffelijk geluid, dat mooi klinkt op elk volume en met elke muzieksoort.
De bijbehorende lichtshow bestaat uit LED-spots van de nieuwste techniek, geen saaie lampen die af en toe knipperen, maar een muziek gestuurde show met verrassende effecten.

Door zijn concurrerende prijs en een show van hoge kwaliteit is het verstandig om tijdig te reserveren. 
Een vrijblijvende optie is gratis.

Kijk op www.djgiel.nl

 

Kwaliteit en professionaliteit voor een betaalbare prijs en niet te vergeten een vriendelijke en persoonlijke benadering. 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  U krijgt vooraf een factuur
 • Berekent u de kosten per uur of per evenement?

  Per evenement
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • Wat zijn uw tarieven?

  vanaf €750,-
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Deze bruiloftdj heeft als specialiteit dat hij alle muzieksoorten perfect weet te combineren en voelt precies aan hoe hij de dansvloer van uw feest vol krijgt met swingende mensen. Met dance-classics en disco-muziek van de 70's en 80's, afgewisseld met de muziek uit de jaren 90 en de huidige top40 wordt de juiste sfeer neer gezet. In overleg draait hij alle soorten muziek; Après-ski, Nederpop, Rock, R&B, Rock 'n Roll, Hollands, Meezingers, House, Salsa, Foxtrot etc. De schitterende Drive in Show is “all inclusive”
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2012

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 1 mening
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De dag begon al perfect, 28 graden.

Wij hadden DJ Giel gevraagd om voor ons een openingsdans te mixen, Wij wilden niet zo’n standaard openingsdans, maar een mix met stukjes muziek die we zelf hadden uitgezocht. En dat heeft hij perfect gedaan, de gasten wisten niet wat ze zagen en zo hadden wij meteen een punt gezet, FEESTEN. En dat gebeurde ook, wat een knal feest was het en het dak ging er niet 1 keer af maar meerdere malen, DJ Giel verstaat zijn vak en de dans vloer was altijd vol. Een top feest met een top DJ, De dag begon met 28 graden en eindigde met 35 graden, gewoon geweldig, top DJ Giel.

Sven en Ilva.

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

De Viltbloemist. Foto: Elise Rachelle Fotografie.
Trouwen in Eindhoven: alles voor jouw grote dag in deze stad van Noord-Brabant
Credits: Credits: Corrine Ponsen
De intieme Real Wedding van Sjoerd en Sanne
The Weddingsingers. Credits: RiCon Fotografie
De mooiste muziek voor op jouw bruiloft!

Adres van Bruiloft DJ Giel in Noord-Brabant:

Eindhoven
 • #Midden