Drive the Passion

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Drive the Passion

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 150 €

Wij zijn Drive The Passion, twee broers uit Almere en zijn sinds onze geboorte vastberaden geweest om een eigen bedrijf te starten! Deze droom hebben wij met veel plezier laten uitkomen in de zomer van 2015. Beiden hebben wij een economische studie en een commerciële achtergrond in de dienstenwereld. Na heel veel jaren sparen en hard werken is het ons gelukt om onze eerste supercar te kopen en hiermee droomritten en trouwvervoer aan te bieden in Nederland.

Inmiddels is Drive The Passion hard aan het groeien met nieuwe auto’s (Ferrari, Lamborghini, Audi, Mercedes en Tesla), personeel en leuke acties. Wij hebben al enkele duizenden mensen bij ons in de auto gehad en gaan hier graag mee door. Er is ten slotte niks mooiers om een droom waar te laten worden.

Sinds 2017 verhuren wij onze sportwagens ook als trouwvervoer. Dit kunnen wij altijd scherp aanbieden dankzij onze unieke formule. Wij kijken graag met het koppel naar de wensen en plannen voor de bruiloft en denken hier graag in mee. Wij proberen ons volledig aan te passen en een goede op maat gemaakte offerte samen te stellen. Bij ons kunt u een verzorgde sportwagen verwachten die altijd voor de bruiloft speciaal voor u wordt klaargemaakt en schoongemaakt. 

Deze dag draait om jullie en daar werkt Drive The Passion met alle plezier aan mee!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
150 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
In overleg met bruidspaar
Stelt u vervoer beschikbaar?
Sport auto´s
Is de prijs inclusief chauffeur?
Zonder chauffeur
Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?
Per evenement
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Meningen over Drive the Passion

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1101 EB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact