Home Foto en Video Foto en Video Porto Foto en Video Porto

Edgar Dias Photography

vertalen

Onze reis, verenigd door een passie, fotografie, wordt gekenmerkt door een verlangen om onze nieuwsgierigheid naar de structuur, kleur en vooral de helderheid van elk beeld te verkennen en te koesteren. Licht is een centraal kenmerk geworden in onze fotografische productie.

Na verloop van tijd groeide de toewijding en de bereidheid om 'stem' en beeld te geven aan unieke momenten van echt gedeeld geluk. Zo werd het project voor huwelijksfotografie geboren. Altijd wachten op de klik op het juiste moment om spontaniteit en de uitdrukking van emoties vast te leggen, definiëren we " onze " fotografie op deze manier: verlichte, natuurlijke en hedendaagse afbeeldingen in een fotojournalistieke trend.

De ervaring leidde ertoe dat we het belang van deze archieven, van de herinneringen aan een enkele dag met familie en vrienden, steeds meer gingen waarderen. Het zijn herinneringen die elk koppel verdient om voor altijd te bewaren.

Bezoeker, laat een review achter over Edgar Dias Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Edgar Dias Photography

5.0 12 reviews
Door Joana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hadden onze huwelijksherinneringen niet in betere handen kunnen achterlaten: Edgar en zijn team zijn buitengewoon aardige mensen met een onverslaanbaar talent. Vanaf het begin trok zijn fotografie onze aandacht, vooral vanwege de manier waarop hij met licht en kleur werkt en hoe hij details vastlegt die verder gaan dan het voor de hand liggende. Zijn vriendelijkheid, discretie en vermogen om ons op ons gemak te stellen, maakten de rest van de keuze, waar we niet tevredener mee konden zijn! We raden je werk zonder enige aarzeling aan en we kunnen je alleen maar bedanken voor al je professionaliteit en toewijding.

Misbruik rapporteren
Door Ana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hielden van het werk van Edgar en zijn team, zeer attent en zeer professioneel. We raden het zonder twijfel aan.

Misbruik rapporteren
Door Diana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn getrouwd op Quinta da Torre Bella op 07/09/2021. Edgar's portfolio maakte vanaf het begin indruk op ons; we waren nog enthousiaster toen we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vonden, dus het inhuren van fotografie- en videodiensten was onmiddellijk. En we hebben er geen spijt van! Het team werkt aan een "goede golf" en perfecte afstemming; ze zijn niet saai (we merken ze zelfs nauwelijks), maar ze registreren elk moment! De foto's zijn geweldig en de video's spreken voor zich.

Zouden ze weer onze eerste keuze worden? Zonder twijfel!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Trabalhamos sempre em equipa
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
2 a 4 meses

Adres

Stad:
Stad: 4445-508