• Prijsklasse Midden

Bij EdithFotografeert staat service op een belangrijke plaats, evenals top-kwaliteit fotografie. Ik luister aandachtig naar jullie wensen, jullie kunnen me altijd ideeën doorsturen. Bovendien streef ik ernaar jullie foto’s zo snel mogelijk te bewerken. Zodat jullie niet lang in spanning hoeven te wachten.

Meestal ben ik de hele dag bij jullie op jullie bruiloft, dan is het fijn als het ook klikt tussen mij en jullie als bruidspaar. Daarom is een kennismakingsgesprek via de telefoon de eerste stap.

Hierin bespreken we jullie wensen en daarna kunnen jullie rustig nadenken over wat ik voor jullie kan betekenen en of jullie mij gaan boeken.

Stuur me een berichtje en we spreken af wanneer we het gesprek inplannen!

liefs, Edith

Bezoeker, laat een review achter over Edith Fotografeert en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Edith Fotografeert

4.9 2 reviews
Door Linda
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Edith heeft hele mooie foto's gemaakt op de bruiloft van mijn broertje en schoonzusje,  en die lieten heel mooi en goed zien, de liefde die er tussen het bruidspaar is.

Misbruik rapporteren
Dankjewel voor de beoordeling! Ik ben blij dat mijn werk je zo goed bevallen is! Liefs, edith
Door Bart
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hele mooie foto’s gemaakt van onze bruiloft. Compositie en vooral kleur heel erg mooi!

Neemt zich de tijd en is pas tevreden als de foto perfect is.

Maakt van te voren goede afspraken.

Misbruik rapporteren
Hallo Bart en Rebekka,
heel erg bedankt dat jullie hier ook een beoordeling wilden schrijven.
ik vind het hartstikke fijn dat jullie zo tevreden zijn.
Groetjes, Edith

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Voor elke bruiloft maak ik een persoonlijke offerte. Daarin verwerk ik al jullie wensen en alles wat we besproken hebben bij ons kennismakingsgesprek. Kiezen jullie ervoor dat ik alleen jullie bruiloft fotografeer, is dat uiteraard voordeliger dan wanneer ik een second shooter meeneem.
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Jullie kunnen de aanbetaling via de bank overmaken als jullie de offerte accepteren. De aanbetaling ter reservering van jullie dag bedraagt 25% van de totale prijs. 25% van het bedrag wordt 1 maand voor jullie dag in rekening gebracht. De overige 50% voordat ik de foto's voor jullie ga bewerken. Dit mag dus na de bruiloft, maar kan ook gewoon samen met het bedrag dat jullie een maand voor de bruiloft overmaken.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Over het algemeen fotografeer ik een bruiloft alleen. Uiteraard heb ik verschillende collega's die ik kan inzetten als tweede fotograaf. Ook zijn er een aantal videografen die ik kan contacteren om mee samen te werken op jullie bruiloft.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Na jullie bruiloft heb ik 5 a 6 weken nodig voor het bewerken van jullie mooiste foto's. Elke bruiloft en elke familieshoot die ik ga bewerken, krijgt alle aandacht die ze verdient, zodat ik jullie de beste kwaliteit kan leveren. Kiezen jullie daarnaast ook voor een album, dan is de levertijd daarvan in overleg.

Adres

Stad: 6043WT