Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten CDMX Catering en Bruidstaarten Ciudad de México

Eduardo Kohlmann Banquetes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten CDMX Catering en Bruidstaarten Ciudad de México

Eduardo Kohlmann Banquetes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
vertalen

Eduardo Kohlmann Banquetes , leider in de organisatie van evenementen op hoog niveau in Mexico, diende gedurende vele jaren cocktails, aperitieven, diners, buffetten, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten; het uitwerken van een persoonlijk menu voor elke gelegenheid. Geallieerd om te ervaren en te innoveren heeft een uitzonderlijke culinaire cultuur en knowhow bereikt, een volledig op maat gemaakt ontwerp voor unieke en spectaculaire vieringen.; het coördineren van een dynamisch team met verbeeldingskracht en creativiteit, in staat om van een gemeenschappelijke site iets geweldigs te maken. Eduardo Kohlmann Banquetes heeft de infrastructuur en kwaliteit die nodig is om persoonlijke aandacht te geven aan de organisatie en werking van levensmiddelen en dranken.

Tegenwoordig behoort Eduardo Kohlmann Banquetes tot de Mexican Council of Event Professionals, die bestaat uit professionele experts in diensten. Elk van de leden van deze raad heeft de goedkeuring van de rest van de groep, en deze goedkeuring is gebaseerd op zeer strikte normen van: kwaliteit, ervaring, carrière, professionaliteit, ethiek, verantwoordelijkheid en eerlijkheid.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Eduardo Kohlmann Banquetes

4.8
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(5)
(1)
Aanrader?
(5)
(1)
pili.gari00
Door Pilar
4.6666666666667
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ik was op 18 maart op een bruiloft in San Miguel Allende, waar ze het banket serveerden.

Ik was zeer verrast dat de vis die ik amper probeerde slecht was, de textuur raar was en de smaak ook, dus ik at maar één hap en liet die staan. Twee uur later kreeg ik uitslag op mijn gezicht en een vreselijke maagklachten waardoor ik het feest moest verlaten en de hele dag in bed moest blijven liggen, niet in staat om naar buiten te gaan vanwege de diarree die het veroorzaakte.

Ik moet zeggen dat ik zeer verrast ben door deze "onzorgvuldigheid of ongeluk" van uw kant, aangezien ik naar verschillende evenementen ben geweest waarbij u heeft gediend en de kwaliteit van het eten leek altijd eersteklas.

Ik wil ook vermelden dat de service van hun obers geweldig was, het is jammer dat ik niet van het feest kon genieten vanwege de schade die het eten me heeft aangedaan. Voor opmerkingen: ik ben Pilar García en mijn e-mailadres is pili.gari00@gmail.com

Misbruik rapporteren
gabrielaydiego2021
Door Gabriela
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

De beste beslissing was om de bruiloft met hen te houden. Niet alleen het eten is spectaculair, maar ook de service en aandacht. We kregen de beste reacties van alle gasten: "het is de eerste bruiloft waar het eten echt warm is", "het menu is heerlijk", "de obers waren op zoek naar ons om de drankjes bij te vullen".

Ik raad het aan 10000000%

Misbruik rapporteren
rbkavalos
Door Rebeca
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ik kreeg de kans om op 3 bruiloften te zijn waar Kohlmann diende, en het is spectaculair! Veel mensen denken dat voedsel voor zo'n evenement niet van groot belang is, maar als je eenmaal het Kohlmann-banket hebt uitgeprobeerd, begrijp je hoe belangrijk het is om goed bediend en gevoed te worden!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 04500

POR PERIFERICO Y EL 2° PISO (Súper Vía):

 • Primero vas a encontrar una salida que dice Picacho-Ajusco-Zacatépetl, esa NO la debes de tomar.
 • La segunda salida se llama Zacatépetl-Insurgentes, esa es la salida que debes tomar.
 • Una vez bajando del segundo piso adelante encontraras un trébol para cruzar por abajo del periférico y tomar la calle de Zacatépetl. Como referencia encontrarás la Iglesia de la Esperanza a tu derecha.
 • Pasar Perisur y la oficina la encontrarás de lado derecho.

POR PERIFERICO:

 • Después de la bandera de San Jerónimo pasar el Hotel Camino Real y el Hospital Ángeles del Pedregal.
 • De tu lado derecho vas a pasar TV AZTECA y la salida Blvd. de la Luz-Six Flags.
 • Después de la salida de Blvd. de la Luz-Six Flags vas a pasar la salida Insurgentes- Zacatepetl, debes seguirte derecho.
 • La siguiente salida se llama Zacatépetl, debes de tomar esa salida y encontrarás enseguida la Iglesia de la Esperanza a tu derecha. Tomar el trébol para cruzar por abajo del periférico y tomar la calle de Zacatépetl.
 • Pasar Perisur y de lado derecho se encuentra la oficina.

POR INSURGENTES

 • Pasar el Estadio CU y la estación del Metro bus CCU.
 • Después de pasar la Agencia de coches NISSAN vas a encontrar una calle de lado derecho que se llama Las Praderas, al topar con Zacatépetl dar vuelta a la izquierda.
 • Ruta Alterna: si no viste la calle de Las Praderas, salir en el Centro Comercial Perisur y tomar el Periférico por la lateral.
 • Salir en Zacatépetl, pasar Perisur y la oficina está de lado derecho.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact