• Prijsklasse Midden

Efedos Bodadefoto is een productiebedrijf dat wereldwijde audiovisuele oplossingen biedt exclusief voor vieringen van echtelijke relaties die opvallen door hun kwaliteit en frisheid. Deze studio, gevormd door een professioneel fotografieteam, zorgt ervoor dat je een uniek en creatief rapport hebt.

ervaring

Onder het merk Efedos Bodadefoto is een team van jonge en dynamische fotografen. Wie leeft door en voor fotografie. De stijl van Efedos Bodadefoto is de differentiatie in de compositie en het spel van lichten. Als we hieraan toevoegen, voegen we de magie van elk paar toe en de unieke momenten die worden ervaren, het resultaat is spontaan, fris en perfect geïntegreerd met de omgevingsfoto's.

Services die wij aanbieden

Het is een zeer creatieve studio met een eigen stijl. We bieden een zeer persoonlijke behandeling en een zorgvuldige passie en toewijding. Gespecialiseerd in huwelijksfotografie en videografie, denken we alleen maar aan het onsterfelijk maken van je trouwdag om er iets heel bijzonders van te maken.

Manier van werken

Zijn methodologie is simpel: "Als je houdt van wat je doet, zal het nooit een baan zijn". Het paar heel goed kennen vóór de viering en het werk genieten zonder banden of andere zorgen zijn de sleutel tot succes.

Bezoeker, laat een review achter over Efedos Bodadefoto en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Efedos Bodadefoto

4.8 4 reviews
Door merariasgarcia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf het eerste moment hebben we ons geweldig gevoeld! Het eerste contact in de pre-bruiloft met Elena gaf ons het gevoel dat onze bruiloft perfect zou zijn gevormd. Geweldige professionele roeping en geweldige mensen, wat voor ons erg belangrijk was in onze geweldige dag. We zijn super blij met het geweldige werk en erg dankbaar dat we zo betrokken zijn geraakt dat we niet aan de camera hebben gedacht en alles is zo natuurlijk gegaan. We zouden het nog duizend keer herhalen. Heel erg bedankt !! Onze gasten waren blij met je!

Misbruik rapporteren
Door carlaalbert2017
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na het maken van onze trouwfoto's en video's met ephedra, is het ongetwijfeld een succes geweest.

Het zijn zeer hechte professionals in de deal. De communicatie met hen was altijd heel eenvoudig, ze beantwoordden snel de mails en het was gemakkelijk om dagen te vinden om ons te zien wanneer het nodig was.

Wat de foto's betreft, ze maken gebruik van het kostbare licht, het genereert magie.

Uit de video kunnen we alleen maar zeggen dat we het nooit moe worden het te zien en te onderwijzen. Hij is erg lenig, vertelt een verhaal. De muziek is zeer goed gekozen.

Ik weet zeker dat je het geweldig zult vinden

Misbruik rapporteren
Door padrocristina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Spectacular !!! Zij waren degenen die de foto's en de video van onze bruiloft hebben gemaakt en ze hebben het geweldig gedaan !!! Ze bleken grote professionals te zijn en zeer hechte mensen te zijn met een ongelooflijke menselijke kwaliteit. Ze hielpen ons bij alle aspecten van de bruiloft, met een geweldige instelling en een enorme glimlach altijd!

100% aanbevolen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1150€
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Al darnos el "sí, quiero" a nosotros también, pedimos una paga y señal de 400€ para bloquear la fecha, a la vez que firmamos un contrato de servicios con los novios. Un segundo pago un mes y medio antes de la fecha de la boda y el resto, a la entrega de todo el material. No trabajamos por horas, sino que es precio siempre es por día de boda.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Establecemos desde el primer día un contacto muy próximo con el cliente y una relación muy transparente, ya que tenemos la suerte de disfrutar de unos de los mejor días de su vida. Se genera una conexión especial con los novios, siempre mutua. Somos unos invitados/amigos más el día de la boda, pero con la diferencia que tenemos la profesionalidad, experiencia y material técnico para poder inmortalizar este gran día.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Contamos con un equipo sólido y mixto de 6 personas internas.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Al mes y medio desde la fecha de la boda, pudiendo llegar a los dos meses, como máximo, de plazo de entrega. Este tiempo puede verse alterado según la carga de trabajo y la temporada en la que nos encontremos, aunque nuestro principal objetivo es entregarlo cuanto antes. ¡Entendemos la ilusión de la pareja por ver uno de los mejores días de su vida plasmados en las fotografías y en los álbumes!

Adres

Stad: 08915
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Artistiek