Home Foto en Video Foto en Video Barcelona Foto en Video Badalona

Bodadefoto

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Barcelona Foto en Video Badalona

Bodadefoto

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Bedrijfskenmerk: Cercanía y profesionalidad
vertalen

Bodadefoto is een productiebedrijf dat wereldwijde audiovisuele oplossingen biedt exclusief voor huwelijksfeesten die opvallen door hun kwaliteit en versheid. Deze studio met een professioneel fotografieteam zorgt voor een unieke en creatieve reportage.

Beleven

Onder het merk Bodadefoto bevindt zich een jong en dynamisch team van fotografen. Die leven van en voor fotografie. De stijl van Bodadefoto is de differentiatie in de compositie en het spel van licht. Als we hieraan de magie van elk paar en de unieke momenten die worden beleefd toevoegen, ontstaan spontane, frisse foto's die perfect zijn geïntegreerd in de omgeving.

diensten die wij aanbieden

Het is een zeer creatieve studio met een eigen stijl. Wij bieden een zeer persoonlijke behandeling en een zorgvuldige passie en toewijding. Gespecialiseerd in huwelijksfotografie en videografie, denken wij er alleen aan om jullie trouwdag te vereeuwigen om er iets heel bijzonders van te maken.

Manier van werken

Zijn methodologie is eenvoudig: "Als je houdt van wat je doet, wordt het nooit een baan." Het paar heel goed kennen voor het feest en genieten van het werk zonder banden of andere zorgen zijn de sleutel tot succes.

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
1.500 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Cercanía y profesionalidad
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Drone, Video, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Kunt u zo nodig overwerken?
Ja
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Van
30 €
Dienen in:
Todo el mundo
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Al darnos el "sí, quiero" a nosotros también, pedimos una paga y señal de 750€ para bloquear la fecha, a la vez que firmamos un contrato de servicios con los novios. Un segundo pago hasta el 85% del presupuesto entre los tres/dos meses antes de la fecha de la boda y el resto, a la entrega de todo el material.
Wat zijn de openingstijden?
De lunes a viernes de 9:00 a 18:00.
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Spaans
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Bodadefoto

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(9)
Aanrader?
(9)
benamywedding2022
Door Amy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Bedankt aan het Bodadefoto-team voor het waarmaken van onze dromen! Toen mijn man en ik besloten dat we onze bruiloft wilden houden in een stad waar we nog nooit waren geweest, wisten we dat we leveranciers moesten vinden die betrouwbaar waren, goed konden communiceren en betrouwbaar waren. Bodadefoto voldeed aan al deze eisen en nog veel meer. We gebruikten dit team voor fotografie en videografie op onze trouwdag en voor een post-huwelijkssessie in heel Barcelona. Ze waren van onschatbare waarde op de trouwdag en zo aardig toen ze met ons en onze gasten omgingen. Ze deden ook hun uiterste best voor onze fotoshoot na het huwelijk, en zorgden ervoor dat we zoveel mogelijk van de prachtige stad konden drinken! De video die ze voor ons maakten, ontroert ons tot tranen toe en we zullen de foto's voor altijd koesteren. Ontzettend bedankt!

Misbruik rapporteren
albertmendezribera
Door Albert
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

100% aan te bevelen. Zij zijn de beste. We hebben de beste foto's en de best mogelijke video's. De behandeling was geweldig en ze zijn super professioneel.

Misbruik rapporteren
nferre3
Door Noemi
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zonder twijfel was het hebben van jou voor onze bruiloft een van de beste beslissingen die we hebben genomen, en we zouden je duizend keer vaker kiezen!

Jullie zijn een geweldig team met ongelooflijk veel talent. Elk van de foto's is op zichzelf al bijzonder en legt 100% alles vast wat we op elk moment voelden. Wat betreft de video's, zelfs in mijn stoutste dromen had ik me niet kunnen voorstellen dat ik zou voelen wat ik voel elke keer dat ik ze bekijk. De muziek, de plannen... alles past perfect bij elkaar en wordt gedaan met een bijzondere gratie. We zullen je altijd in ons hart sluiten!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 08915

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact