Elianne Trouwt

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Elianne Trouwt

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 1.200 €

Laat jullie liefde stralen!

Geen suffe ceremonie, geen standaardverhaal! Een ceremonie wat verder gaat dan alleen het ‘ja-woord’. Jullie krijgen de ceremonie zoals jullie dat willen. Een persoonlijk en uniek verhaal. Elianne gaat samen met jullie de puzzelstukjes leggen. Ze kruipt in jullie verhaal. Doorvoelen, beleven en verwoorden. 

Elianne laat jullie als ceremoniespreker/trouwambtenaar de mogelijkheden zien en maakt de ceremonie naar jullie wens.

Tijdens de ceremonie verwoord Elianne jullie levens- en liefdesverhaal. Jullie gevoel voor elkaar staat centraal en dat mag door jullie gasten ook gevoeld worden. Elianne gaat op zoek naar precies de juiste woorden die de lichtjes in jullie ogen tovert. Een persoonlijke en prachtige ceremonie is haar doel. Met haar creativiteit hoopt ze een ontspannen ceremonie te creëren. Er wordt gelachen en misschien vloeit er een traan van ontroering. Een ceremonie waar jullie met een grote glimlach op terug kunnen kijken!

Jullie dag een gouden randje geven met de ceremonie. Jullie ceremonie moet een feest zijn. Een feest dat bij jullie past! Jullie liefde mag stralen!

Wil je meer weten? Kijk op mijn website. 

Ik kom graag met jullie in contact!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.200 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Eerst is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als een bruidspaar mij daarna graag bij de ceremonie wil hebben wordt er 25% aanbetaald. Vlak voor de bruiloft stuur ik de rest factuur. Zo is het allemaal geregeld voor de grote dag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021

Meningen over Elianne Trouwt

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact