• Prijsklasse Midden

Laat jullie liefde stralen!

Geen suffe ceremonie, geen standaardverhaal! Een ceremonie wat verder gaat dan alleen het ‘ja-woord’. Jullie krijgen de ceremonie zoals jullie dat willen. Een persoonlijk en uniek verhaal. Elianne gaat samen met jullie de puzzelstukjes leggen. Ze kruipt in jullie verhaal. Doorvoelen, beleven en verwoorden. 

Elianne laat jullie als ceremoniespreker/trouwambtenaar de mogelijkheden zien en maakt de ceremonie naar jullie wens.

Tijdens de ceremonie verwoord Elianne jullie levens- en liefdesverhaal. Jullie gevoel voor elkaar staat centraal en dat mag door jullie gasten ook gevoeld worden. Elianne gaat op zoek naar precies de juiste woorden die de lichtjes in jullie ogen tovert. Een persoonlijke en prachtige ceremonie is haar doel. Met haar creativiteit hoopt ze een ontspannen ceremonie te creëren. Er wordt gelachen en misschien vloeit er een traan van ontroering. Een ceremonie waar jullie met een grote glimlach op terug kunnen kijken!

Jullie dag een gouden randje geven met de ceremonie. Jullie ceremonie moet een feest zijn. Een feest dat bij jullie past! Jullie liefde mag stralen!

Wil je meer weten? Kijk op mijn website. 

Ik kom graag met jullie in contact!

Bezoeker, laat een review achter over Elianne Trouwt en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Elianne Trouwt

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Eerst is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als een bruidspaar mij daarna graag bij de ceremonie wil hebben wordt er 25% aanbetaald. Vlak voor de bruiloft stuur ik de rest factuur. Zo is het allemaal geregeld voor de grote dag.
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
1200
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Laat de liefde stralen! Met woorden die precies passen, een vleugje humor en een persoonlijk karakter geef ik vorm aan jullie ceremonie. Hebben jullie zelf wensen? Ik ga daar heel graag in mee? En heb je werkelijk geen idee? Dan gaan we met elkaar de mogelijkheden bekijken. Ik wil in het hele proces naast jullie staan. Het moet alles behalve afstandelijk voelen!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Ceremonie spreker
  • Midden
  • Religieuze ceremonie
  • Vrije ceremonie