Home Weddingplanners Weddingplanners Bari Weddingplanners Toritto

Elisabetta D'Ambrogio WP

Home Weddingplanners Weddingplanners Bari Weddingplanners Toritto

Elisabetta D'Ambrogio WP

  • Prijs vanaf: 1.800 €
vertalen

Elisabetta D'Ambrogio is een gespecialiseerde Apulian Wedding Planner . Gepassioneerd over haar werk, verwelkomt ze elke dag met enthousiasme de uitdagingen, verzoeken en behoeften van gehuwde paren die ze weet te houden met de tijd om snel te reageren op de verzoeken en wensen van Italiaanse en buitenlandse echtgenoten .

Haar studie gaf haar de basis en het gevoel van 'goede smaak', waarna ze boetieks en modewinkels runde. Op het gebied van evenementen en de bruiloft heeft hij verschillende trainingen gevolgd. Vandaag volgt zijn werk steeds meer de nieuwe grens van Destination Wedding.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.800 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Si potranno effettuare pagamenti diversi, con carta di credito, con bonifico bancario o formula da concordare con la coppia.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Elisabetta D'Ambrogio WP en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Elisabetta D'Ambrogio WP

4.9
18 reviews
18 reviews
Professionaliteit
(17)
(1)
Prijs/kwaliteit
(17)
(1)
Aanrader?
(17)
(1)
Door Vera
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Elisabetta maakte deel uit van het team dat de arrangementen voor onze bruiloft heeft gemaakt, waardoor de gekozen locatie uniek is en een geweldige sfeer is gecreëerd

Misbruik rapporteren
Door Anna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Bruiloft georganiseerd in minder dan drie maanden, maar niets werd aan het toeval overgelaten. Een uitstekende en effectieve professionele figuur, een steun vooral voor een stel zoals het mijne, arbeiders / ploegenarbeiders en ouders van kleine kinderen. Elisabetta, een getrainde directeur die de verschillende leveranciers op een doortastende manier kan coördineren. Nooit opdringerig. Hij begreep onze smaak heel snel en beoordeelde ons op het juiste pad. Zeker ook op de trouwdag een belangrijke steun. Een altijd zorgvuldige en inzichtelijke blik. Aanbevolen voor en tijdens, en waarom niet, zelfs daarna ... het laat een beetje leegte achter in je hart. Van professionele weddingplanner tot vriend!

Misbruik rapporteren
Door claudia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een jaar voor de bruiloft ontmoette ik Elisabetta op Instagram. Op de eerste date won ze meteen het vertrouwen van de toekomstige echtgenoot (meestal erg sceptisch) en zonder enige verwarring hebben we haar de organisatie van onze belangrijkste dag toevertrouwd. Met haar aan mijn zijde was ik niet bang ... Ik voelde me heel kalm en ik leefde de hele voorbereidingsperiode ... tot de dag van de bruiloft ... met extreme sereniteit.

Ik was in staat om de emoties van een geweldig evenement volledig te ervaren zonder de stress die vaak de keuzes belaagt en soms bepaalt van degenen die alles zonder enige steun onder ogen zien. Je was mijn "beschermengel" ... lieve Elizabeth.

Je hebt een onvergetelijke dag gecreëerd die een stempel heeft gedrukt op al diegenen die het geluk hadden om unieke en onherhaalbare emoties met ons te delen.

Claudia en Gianfranco 11 september 2022

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier