Ellen Trouwt

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ellen Trouwt

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 600 €

Persoonlijk I Betrokken I Enthousiast I Mooi I Lach I Intiem I Warm

Het is jullie dag en daarbij staat jullie liefdesverhaal centraal! Ik vertaal jullie gevoelens, levensgebeurtenissen en ervaringen in een prachtige persoonlijke trouwceremonie. Uniek, en helemaal afgestemd op jullie wensen. Ik vertel jullie verhaal op een persoonlijke en intieme wijze. 

Mijn werkwijze
Het eerste contact
Allereerst wil ik graag met jullie kennis maken zodat jullie kunnen ervaren of ik pas bij de verwachtingen die jullie hebben van een trouwambtenaar.

Hoe werk ik, het vervolgtraject.
Ik kom bij jullie thuis op bezoek en luister, vraag, vraag nog meer en ik geef tips, er kan zoveel.

Ik kijk, noteer, de emoties, de antwoorden, de blikken en als ik denk jullie echt te kennen dan ga ik naar huis. Laat alles bezinken.
Ik mail met jullie, bel, zoek contact met jullie dierbaren. Dan ga ik schrijven.
Schrijven is brandmerken, het staat er en gaat nooit meer weg. En dat is ook eigenlijk mijn streven. Liefde, passie, geluk, twijfel, verdriet, alles vertaal ik in een blijvende herinnering. Het is jullie story en ik mag die vertellen en dat doe ik vol overgave.

Het draaiboek
Als hulpmiddel maak ik een overzichtelijk draaiboek daarin staat alles wat we besproken hebben, een hulpmiddel voor jullie, voor de ceremoniemeester, de locatie, fotograaf etc.

De ceremonie
Ik mag jullie verhaal vertellen, een persoonlijk verhaal met ontroering, een glimlach, intiem, serieus maar ook met die ontspannen lach, ontlading, liefde en geluk!

Herinnering

Na afloop stuur ik jullie de speech toe, jullie ceremonie, jullie blijvende herinnering. Want uit ervaring weet ik dat de ceremonie een van de mooiste onderdelen is van de trouwdag.

Mijn verhaal gelezen en de foto's bekeken? Willen jullie kennis maken? Neem dan contact met mij op zodat ik jullie vlug kan ontmoeten. 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
600 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Meningen over Ellen Trouwt

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
sandergort
Door Sander
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede dankzij Ellen hebben we een top bruiloft gehad. Ze heeft van de ceremonie een heel persoonlijk verhaal gemaakt wat perfect bij ons paste. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring heeft in wat ze doet en dat zorgt voor een vertrouwd gevoel.

Misbruik rapporteren
jan24
Door Jan Roersen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ellen is een perfecte trouwambtenaar voor ons geweest. Na het eerste gesprek met haar was onze dag gepland en liep alles op rolletjes. Op de dag zelf is ze een rustpunt en weet op een leuke manier niet alleen ons verhaal, maar ook  de kinderen in haar verhaal te betrekken.

Misbruik rapporteren
anouukkk
Door Anouk
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft is mede dankzij Ellen onvergetelijk! Warme, lieve, betrokken persoonlijkheid. Heeft onze kinderen erg leuk betrokken bij de ceremonie! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5611 BL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact