• Prijsklasse Midden

Persoonlijk I Betrokken I Enthousiast I Mooi I Lach I Intiem I Warm

Het is jullie dag en daarbij staat jullie liefdesverhaal centraal! Ik vertaal jullie gevoelens, levensgebeurtenissen en ervaringen in een prachtige persoonlijke trouwceremonie. Uniek, en helemaal afgestemd op jullie wensen. Ik vertel jullie verhaal op een persoonlijke en intieme wijze. 

Mijn werkwijze
Het eerste contact
Allereerst wil ik graag met jullie kennis maken zodat jullie kunnen ervaren of ik pas bij de verwachtingen die jullie hebben van een trouwambtenaar.

Hoe werk ik, het vervolgtraject.
Ik kom bij jullie thuis op bezoek en luister, vraag, vraag nog meer en ik geef tips, er kan zoveel.

Ik kijk, noteer, de emoties, de antwoorden, de blikken en als ik denk jullie echt te kennen dan ga ik naar huis. Laat alles bezinken.
Ik mail met jullie, bel, zoek contact met jullie dierbaren. Dan ga ik schrijven.
Schrijven is brandmerken, het staat er en gaat nooit meer weg. En dat is ook eigenlijk mijn streven. Liefde, passie, geluk, twijfel, verdriet, alles vertaal ik in een blijvende herinnering. Het is jullie story en ik mag die vertellen en dat doe ik vol overgave.

Het draaiboek
Als hulpmiddel maak ik een overzichtelijk draaiboek daarin staat alles wat we besproken hebben, een hulpmiddel voor jullie, voor de ceremoniemeester, de locatie, fotograaf etc.

De ceremonie
Ik mag jullie verhaal vertellen, een persoonlijk verhaal met ontroering, een glimlach, intiem, serieus maar ook met die ontspannen lach, ontlading, liefde en geluk!

Herinnering

Na afloop stuur ik jullie de speech toe, jullie ceremonie, jullie blijvende herinnering. Want uit ervaring weet ik dat de ceremonie een van de mooiste onderdelen is van de trouwdag.

Mijn verhaal gelezen en de foto's bekeken? Willen jullie kennis maken? Neem dan contact met mij op zodat ik jullie vlug kan ontmoeten. 

Bezoeker, laat een review achter over Ellen Trouwt en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Ellen Trouwt

4.9 6 reviews
Door Sander
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede dankzij Ellen hebben we een top bruiloft gehad. Ze heeft van de ceremonie een heel persoonlijk verhaal gemaakt wat perfect bij ons paste. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring heeft in wat ze doet en dat zorgt voor een vertrouwd gevoel.

Misbruik rapporteren
Door Jan Roersen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ellen is een perfecte trouwambtenaar voor ons geweest. Na het eerste gesprek met haar was onze dag gepland en liep alles op rolletjes. Op de dag zelf is ze een rustpunt en weet op een leuke manier niet alleen ons verhaal, maar ook  de kinderen in haar verhaal te betrekken.

Misbruik rapporteren
Door Anouk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft is mede dankzij Ellen onvergetelijk! Warme, lieve, betrokken persoonlijkheid. Heeft onze kinderen erg leuk betrokken bij de ceremonie! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
€600,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
In 2016 heb ik L&N getrouwd. Zij vonden het voorgesprek verrassend. Door de vragen die ik hen stelde moesten zij nadenken over hun relatie en bepaalde gevoelens naar elkaar verwoorden zoals zij dat nog nooit hadden gedaan. Een mooi, verhelderend en intiem gesprek. Na de bruiloft vroegen zij mij of ik ieder jaar langs wilde komen om een deel van mijn vragenlijst door te nemen, een moment om stil te staan bij hun relatie, een moment om stil te staan bij elkaar!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012 BABS/2018 ellentrouwt

Adres

Stad: 5611 BL

Vergelijkbare leveranciers

Trouwambtenaar | Mierlo
Reageert
snel

Linda van Speciaal Huwelijksambtenaar zorgt ervoor dat jullie je trouwceremonie voor altijd zullen koesteren! Linda beoefent haar vak met veel liefde en passie en dat is te zien in de ceremonie! Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Linda Speciaal Huwelijksambtenaar.  Zie +

Trouwambtenaar | Gorinchem
Reageert
snel

Op deze heel bijzondere dag in jullie leven, vieren jullie de liefde! Bij deze verbintenis hoort een ceremonie die helemaal bij jullie past. Dat kan een wettelijk huwelijk zijn óf een ceremoniële verbintenis, afhankelijk van jullie wensen. Voor een wettelijk huwelijk is een benoeming bij de betreffende... Zie +

Trouwambtenaar | Utrecht
Reageert
snel
8

!! LET OP !! Geen boekingen meer mogelijk voor: juli, augustus & september 2021 januari, februari & augustus 2022 Ik reken af met de saaie, stoffige, veel te zoete trouwceremonie en bezorg mensen de liefdesceremonie van hun leven. Want echt jongens, het kan zó te gek zijn! Aangenaam.... Zie +

Trouwambtenaar | Gorinchem
Reageert
snel
42

JA - jullie gaan trouwen, wat een heerlijk vooruitzicht - van harte gefeliciteerd! Met plezier stel ik mijzelf voor: Marijke Kunkeler bevlogen trouw-vakvrouw van Trouw Buitengewoon. Babs met hart en ziel. Ik doe niets liever dan samen met ‘mijn’ bruidsparen de trouwceremonie van hun dromen creëren.... Zie +

Trouwambtenaar | Groessen
8

Jacqueline van Buitengewone Belevenissen by Jacqueline Reijers verbindt jullie in de liefde op jullie manier! Een ceremonie op maat gemaakt voor jullie! Voor een prachtige trouwceremonie aan het water in de ceremonietuinen van Huize Vossendel ben je bij mij aan het juiste adres! Voor meer informatie... Zie +

Trouwambtenaar | Nijmegen

Henk Smaling verbindt jullie in de liefde en laat jullie bruiloft uitsluitend om jullie draaien!  Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Henk Smaling.  Zie +

Trouwambtenaar | Odijk
Reageert
snel
3

Trouwambtenaar zijn is zo ontzettend leuk! Geen wonder dat ik ook zelfstandig trouwambtenaar/BABS ben en bovendien trainingen geef (ook ONLINE) aan Eendags-BABSEN. Voor bruidsparen die zelf de regie in handen willen houden is Ceremooiste echt een logische keuze.  Ons contact start met een vrijblijvende... Zie +

Trouwambtenaar | Andelst
Reageert
snel
4

Als Uw Ceremoniespreker (trouwambtenaar) wil ik jullie graag toespreken op de manier die bij jullie past, de invulling zoals jullie dat willen en op de plek waar jullie het liefst willen trouwen. Ook wil ik hierin als dit gewenst is graag in meedenken.  Willen jullie méér dan een standaard ceremonie?... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwambtenaar
  • Midden