Home Foto en Video Foto en Video Madrid Foto en Video Madrid

Emotion and Motion

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Madrid Foto en Video Madrid

Emotion and Motion

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.600 €
vertalen

WIJ ZIJN MEER DAN EEN HUWELIJKS VIDEO BEDRIJF: WIJ ZIJN KUNSTENAARS.

DAT IS WAT VERSCHIL VAN DE REST. WIJ BIEDEN EEN EXCLUSIEVE DIENST VAN   FOTO EN VIDEO VAN HUWELIJK.

HET IS NIET ALLEEN EEN VRAAG OM OP DE CAMERA TE KLIKKEN, WE WILLEN OOK MET JE KLIKKEN ...

ONS WERK IS IN VERSCHILLENDE KANSEN ERKEND. WIJ ZIJN BINNEN   DE 100 BESTE FOTOGRAFEN IN DE WERELD VOLGENS DE INTERNATIONALE MAATSCHAPPIJ VAN PROFESSIONELE BRUILOFTFOTOGRAFEN. IN 2016 WAREN WE FOTOGRAFIE OPENBAARHEID IN UNIONWEP EN IN 2017 WERDEN WE BEREIKT ALS FINALISTEN VAN DE UNIONWEP AWARDS.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EMOTIES EN SITUATIES DIE CHEAT, DIE LACHEN MAKEN, DAT U SCHREEUWT ... CAPTURE MET NATURALITEIT EN SPONTANITEIT DE DAG VAN UW HUWELIJK, IN DE MANIER MEER RESPECTVOL MAAR IN EEN INTIEME EN NAUWE MANIER. DIT IS ALS DE MAGISCHE STIJGT.

WIJ ZIJN ÉÉN IN LIEFDE MET HET LICHT. WIJ ZIJN SOMMIG IN LIEFDE MET LEUKE LANDSCHAPPEN, MAAR OOK MET EEN ONTWORPEN FABRIEK. WIJ ZIJN CREATIEF, EN WIJ WILLEN CREËREN EN UITZIEN, EN DAT IS WAAROM WIJ WILLEN VOELEN, MAAR TEGELIJKERTIJD LATEN ZE ZELF TUSSEN ONZE ARTISTIEKE VOORSTELLEN.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.600 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
40% a la reserva, 40% una semana antes y 20% a la entrega del producto
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Emotion and Motion

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
anezubi
Door Ane
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik begon jaren geleden het werk van Emotion & Motion te bekijken toen ze foto's en video's maakten van het huwelijk van mijn neef en ik begon ze te volgen op Instagram. Toen ik deze diensten moest kiezen voor mijn bruiloft, twijfelde ik er niet aan dat ik ze wilde hebben, maar ik moest de vriend ervan overtuigen dat ik ze niet kende. We bezochten verschillende leveranciers en zagen de verschillende stijlen die er zijn voor bruiloften (er is veel variatie, onder klassiekers, modern, natuurlijk, gesteld, enz.) En de stijl van Emotion & Motion was degene die we het leukst vonden. We ontmoetten elkaar voor de bruiloft om elkaar wat beter te leren kennen en dus wisten ze de plannen voor die dag, welke speciale details we zouden hebben en dat deze dag natuurlijk zou verlopen. De dag van de bruiloft waren ze van begin tot eind bij ons en we voelden dat ze vrienden waren die de foto's en de video maakten, heel natuurlijk, heel dichtbij, ons hielpen en alles vastleggen wat er gebeurde. Toen we de video en de foto's zagen, bevestigden we dat we de beste, erg professionele hadden gekozen en wisten hoe we de essentie van de bruiloft konden vastleggen.

Ik zou niet aarzelen om ze aan te bevelen en opnieuw in te huren voor onze volgende familie-evenementen!

Misbruik rapporteren
leticiaantequeralozano
Door Leticia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hadden het geluk om ze te hebben voor de video van onze bruiloft en we konden niet gelukkiger zijn met het resultaat, het was geen trouwvideo, maar de film van onze bruiloft, geweldig! Geweldige professionals, hun werk is van hoge kwaliteit en gedifferentieerd. Ze begrepen onze smaak en ideeën, ze gaven ons allerlei faciliteiten en hun behandeling was uitzonderlijk, dichtbij, aanhankelijk, leuk ... Ze maakten dat we ons heel comfortabel voelden, omdat we ze voor de eerste keer contacteerden. We bevelen het niet alleen 100% aan, maar we willen het graag herhalen!

Misbruik rapporteren
marotomarta
Door Marta
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Super professionele fotografen. Ze maakten verschillende bruiloften van vrienden en vanaf het eerste moment wist ik dat zij degenen zouden zijn die de mijne zouden maken en ze stelden ons niet teleur. Spectaculaire foto's, momenten vastleggen die je bijna niet meer kunt onthouden omdat ze niet de typische poses doen. Iedereen die onze foto's heeft gezien, is met open mond opengelaten. Het was erg leuk om met ze te werken omdat ze ook charmant zijn. Ik raad ze aan!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 28010

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact