Erido Events & Entertainment

18

Omschrijving van het bedrijf

Omdat een bruiloft een feest is!

​​​Uiteraard verdient de mooiste dag van je leven een spetterend feest.

​​​Erido verzorgt het entertainment rondom de mooiste dag in de breedste zin van het woord:

​​​​​​​​​​​​​​​Entertainment tijdens de ceremonie 

​​​​​​​​​​​​​​​Zoeken jullie een zanger of zangeres, ​​​​​​​​​​​​​​​een pianist? Of slechts een microfoon ​​​​​​​​​​​​​​​om een speech te houden? Erido biedt ​​​​​​​​​​​​​​​diverse gespecialiseerde en ervaren artiesten, die hét grote moment nóg ​​​​​​​​​​​​​​​specialer zullen maken.

​​​​​​​​​​​​​​​DJ of band

​​​​​​​​​​​​​​​Wij hebben bewust een aantal zeer ​​​​​​​​​​​​​​​uiteenlopende DJ's en bands in ons ​​​​​​​​​​​​​​​portfolio opgenomen om te kunnen ​​​​​​​​​​​​​​​kiezen voor de DJ of band die perfect ​​​​​​​​​​​​​​​aansluit bij de sfeer die jullie feest v​​​​​​​raagt.

Drive-in show

​​​​​​​Wij bieden diverse licht- en geluidsets ​​​​​​​voor 50 tot 350 personen.

​​Openingsdans en muziekkeuze
Wel of geen openingsdans? 80's, 90's? 
​​​​​​​Top 40, rock, dance? Limburgstalig?

​​​​​​​De keuze is aan jullie! In ons uitgebreide ​​​​​​​kennismakingsgesprek adviseren we ​​​​​​​jullie graag vanuit onze jarenlange ​​​​​​​ervaring, maar luisteren we vooral naar jullie persoonlijke smaak en wensen.

En meer...

​​​​​​​De locatie? De indeling en aankleding ​​​​van de feestzaal? De planning van de avond? Door onze jarenlange ervaring ​​​​​​​en kennis van diverse locaties en leveranciers in de trouwbranche helpen ​​​​​​​wij jullie graag om jullie bruidsfeest tot het mooiste feest van jullie leven te maken! 

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Betalingen dienen altijd 8 dagen voor aanvang van de bruiloft voldaan te zijn
 • Berekent u de kosten per uur of per evenement?

  Per evenement
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • Wat zijn uw tarieven?

  600-1000
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Regelmatig storten wij ons ook op een bruilfot als verkapte ceremoniemeesters. Door de ervaring weten we vaak wat een feest zo af en toe nodig heeft, en dan helpen wij de ceremoniemeester lekker mee om alles in goede banen te leiden. Dit maakt het feest extra onvergetelijk en creeeren we spontane, ludieke momenten, waar nog lang over wordt nagepraat. Nieuwsgierig: Mail of bel en we lichten er een aantal toe voor je.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2009

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (10)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 10 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze eigenlijke dj had een week voor het feest laten weten dat hij niet zou komen draaien. Behoorlijk pissig was ik op dat moment. Maar Erido Events was de reddende engel. Wat was het geweldig. We hebben een super avond gehad. En eerlijk is eerlijk..... We zijn er ook nog op vooruit gegaan in vergelijking met de eigenlijke dj. Echt een aanrader!!!!

Misbruik rapporteren
Door giel&imara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn getrouwd op 30-08-2016 en hadden jullie gevraagd om de muziek te draaien op ons feest. 
Alles was TOP.. van de voorbereidingen tot aan het laatste nummer is alles fantastisch geregeld. Het fijne is dat ik gewoon even kon appen als me iets binnen viel wat ik was vergeten te zeggen. Alles wat ik vroeg was mogelijk. Ook op de avond zelf en wat kunnen ze goed inspelen op t publiek. Kortom een echte aanrader voor ieder feestje !!!

Misbruik rapporteren
Door anoniemnl9
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ons feest was op 19 maart 2016. Het had niet fantastischer kunnen zijn, mede door de vakkundige dj's. Zowel licht en geluid waren precies waar we om gevraagd hadden. Mensen hebben het er nu nog over wat een geweldige avond het is geweest, en dat is voor een heel groot deel aan jullie te danken. Van begin tot eind prima verzorgd.
Feilloos aanvoelen welke muziek er op welk moment gedraaid kon worden, onze openingsdans inzetten op het juiste moment, en afsluiten met een knaller!
Al onze wensen zijn gehonoreerd, het had niet beter kunnen zijn. 
Een absolute aanrader voor welk feest dan ook!

Misbruik rapporteren
Door anoniemnl6
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na een open en gezellige kennismaking, hadden wij er alle vertrouwen in dat Erido Entertainment een goede bijdrage zou leveren aan onze bruiloft. We kregen gelijk! Tijdens de feestavond heeft Erik qua muziek en licht goed ingespeeld op de sfeer. Wij en onze gasten hebben genoten van een gevarieerd aanbod, van dansbare salsa tot luchtgitaar spelen op Metallica. Het was geweldig! Bedankt voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke dag!!

Misbruik rapporteren
Door anoniemnl5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

10-6-16 ! Onze dag die gewoon in één woord perfect was!! We hebben een geweldig feest gehad dankzij jullie! iedereen heeft genoten, gedanst en meegezongen! De dansvloer zag er ook prachtig uit dankzij jullie "lichtjes" �! Het was een super, geweldig topfeest !!  Nogmaals bedankt dat jullie er waren DJ Erido!!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Dzidra Fotografie
Trouwen in Limburg: alles wat je moet weten!
Foto: Ad Utens
De memorabele Maastrichtse Real Wedding van Kimberly & Steven

Adres van Erido Events & Entertainment in Limburg:

Bunderstraat 137 6231 EJ Meerssen +31 636396608
 • #Betaalbaar