1/12
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's
1 van 12 foto's

Bent u tevreden over deze provider? Deel Het!

Vergelijkbare aanbieders

Beschrijving

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op onze Zankyou pagina!

Event Flower Design is ontstaan uit de passie voor stijl en vormgeving. Bloemstyliste Ingrid Leur ontwikkelde haar visie en ideeën o.a. in het buitenland waar bloemen een grote hoofdrol spelen in de aankleding van evenementen. Haar vakopleiding in Aalsmeer en masterclasses van o.a. de Amerikaanse topstyliste Karen Tran en vooraanstaande Europese bloemstylisten zoals de Duitse Wally Klett vormden de start van Event Flower Design.

“Het leven gaat niet altijd over rozen”, een zegswijze waarmee de waarde van bloemen wordt onderstreept. Zij vormen al eeuwenlang het ultieme en onmisbare decor tijdens ieder denkbaar evenement.

Event Flower Design voelt zich bevoorrecht te kunnen werken vanuit Nederland waar kwaliteitsbloemen binnen handbereik zijn. Het contact is persoonlijk en bruist van enthousiasme voor het vak, waarmee Ingrid haar opdrachtgevers behalve ronduit tevreden wil stellen, ook heel blij wil maken. Iedere opdracht ervaart zij als eervol omdat zij met haar bloemwerk bijdraagt aan vaak zeer persoonlijke momenten in het leven van mensen.

Event Flower Design kenmerkt zich door techniek en het uitsluitend werken met kwaliteitsproducten, waarbij de bloemen direct van de kwekerijen afkomstig zijn, verser bestaat niet. Bloemen en styling vormen een geheel, een totaalconcept van bloemwerk en accessoires naar keuze. Alle stijlen en thema’s zijn mogelijk.

Voor de styling beschikt Event Flower Design over een uitgebereid assortiment vazen, kaarshouders, tafellinnen, zuilen en onderborden. Ook bieden zij de keuze uit diverse soorten bloemenbogen en priëlen voor u naar wens vervaardigt.

Event Flower Design verhuurt ook de prachtige originele Chiavari gouden trouwstoelen in combinatie met bloemwerk.

Kijk voor meer informatie en sfeerimpressies op www.eventflowerdesign.com

Details

De eigenaar van het bedrijf heeft nog niet op het antwoord formulier gereageerd

Meningen (0)

0.0
0 meningen

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Jasmijn Brusse
De mooiste styling voor jouw bruiloft in 2017!

Adres van Event Flower Design in Flevoland:

Almere