EventBooth.nl

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

EventBooth.nl

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

EventBooth's ervaring en professionele team maakt jouw feest of evenement onvergetelijk. Met hun jarenlange ervaring in een relatief jonge markt kun je bouwen op de exceptionele service van EventBooth, zodat jouw evenement zo soepel mogelijk verloopt.

The Eventbooth experience is totaal verschillend dan de conventionele foto's, ze zijn geïmproviseerd, spontaan en hilarisch, wat zorgt voor geweldig leuke en unieke foto's. Het doel is niet om de plaats in te nemen van de conventionele bruiloft- of eventfotograaf. De EventBooth photobooth bezorgt je een totaal andere ervaring. Er zijn een aantal soorten fotohokjes, maar voor de spectaculaire en unieke foto's die jij zoekt heb je een fotohok met ons design nodig!

De opeenvolgende foto's middels een automatische timer is datgene wat zorgt voor de geweldige foto's. De photobooth gebruikers kunnen verschillende foto en video opties kiezen, ze kunnen hoeden, petten, brillen en andere accessoires dragen en de foto's worden direct nadat ze zijn gemaakt geprint. Het plezier en de opwinding van ons fotohokje duurt het hele feest, aangezien je gasten hun foto's laten zien aan anderen en samen met elkaar om hun leuke fratsen en gekke bekken zullen lachen!
De fotohokjes zijn zo ontwikkeld dat ze passend zijn voor ieder evenement. Van kleine en grote bruiloften, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten tot beurzen en andere zakelijke evenementen. Ons fotohokje in conventionele stijl heeft een zodanige capaciteit dat er tot 6 personen comfortabel in passen (echter, we hebben er wel eens 10 personen in gehad!)

FAQ´s

Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over EventBooth.nl

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 9331 JG

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact