Home Weddingplanners Weddingplanners Alicante Weddingplanners Alicante

Events Deluxe

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Top
leverancier
Home Weddingplanners Weddingplanners Alicante Weddingplanners Alicante

Events Deluxe

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Top
leverancier
  • Prijs vanaf: 350 €
  • Bedrijfskenmerk: Implicación al 100% superguay
vertalen

U plant een van de belangrijkste dagen van uw leven. Zorg ervoor dat elk detail perfect is! Blijf gefocust op de gelukkige momenten, wij zorgen voor alles.

"Een bruiloft is een van de belangrijkste dagen van je leven. Het weerspiegelt wie je bent en symboliseert de liefde die je voelt voor je toekomstige echtgenoot. Om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is bij deze monumentale gelegenheid, hebben deze Deluxe Events die je zullen helpen het plannen van de perfecte dag en het verzorgen van alle kleine details, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw evenement."

Je kunt doen wat je wilt op je bruiloft. Vergeet de regels. Veel plezier en vier het met je vrienden en familie. We creëren een bruiloft naar uw wens, we hebben een groot team van leveranciers die variëren van het voorstel, het vrijgezellenfeest, de bruiloft en zelfs de huwelijksreis.

Het plannen van de bruiloft kan stressvol zijn, maar bij Events Deluxe zit je goed. De missie van ons team is om het planningsproces leuker en gemakkelijker te maken door meerdere diensten op één plek aan te bieden.

We bieden persoonlijke service en aandacht voor detail, we werken er hard aan om uw evenement uniek te maken.

We organiseren allerlei bruiloften voor alle stijlen: klassiek, romantisch, boho chic, vintage, shabby chic, op het strand, rustiek stedelijk, motorrijder... en voor alle joodse, arabische, chinese culturen...

Events Deluxe heeft ook de service "Destination Weddings", ontworpen voor koppels die in het buitenland zijn en in Spanje willen trouwen.

Laat ons u helpen om deze speciale dag onvergetelijk te maken. We willen ervoor zorgen dat uw bruiloft perfect is en u herinneringen achterlaat die een leven lang meegaan.

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Implicación al 100% superguay
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
350 €
Heeft u exclusiviteit bij een leverancier?
Ik heb geen exclusiviteit bij een leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Dienen in:
Comunidad Valenciana y Destino
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
25% a la aceptación 25% a los 4 meses antes 50% la semana de la boda
Wat zijn de openingstijden?
De 7 a 23
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Spaans, Regionaal
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1992
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Events Deluxe

4.9
15 reviews
15 reviews
Professionaliteit
(15)
Prijs/kwaliteit
(15)
Aanrader?
(14)
(1)
andicano89
Door Andrea
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Paloma en haar team zijn geweldige professionals. Een succes om voor hen te hebben gekozen. Vanaf het eerste moment was Paloma benaderbaar, zeer professioneel en aangepast aan wat we zochten voor onze prachtige dag. Wij waren opgetogen, maar onze families, vrienden en bruiloftsgasten nog meer. Alles is te danken aan uw hulp en uw behandeling. Wij zullen haar altijd 100% aanbevelen, zeer goed werk, veel betrokkenheid, zeer besluitvaardig en een geweldig persoon!

Misbruik rapporteren
gutierrezramosvanesa
Door Vanesa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

De meest bijzondere dag van ons leven werd een droom die werkelijkheid werd dankzij het ongelooflijke werk van Paloma. Vanaf het moment dat we besloten om op hun diensten te vertrouwen, wisten we dat we in goede handen waren, maar wat we meemaakten overtrof al onze verwachtingen ruimschoots. Vanaf het begin viel Paloma op door haar charisma en toewijding. Zijn vermogen om onze visies te begrijpen en deze in werkelijkheid om te zetten was gewoonweg geweldig. Elk detail, van de aankleding, het contact met leveranciers tot de muziek, werd zorgvuldig gepland en met precisie uitgevoerd. Wat we het meest waardeerden aan Paloma was haar vermogen om elke onvoorziene gebeurtenis met gratie en efficiëntie af te handelen. Hun team was altijd een stap voor en zorgde ervoor dat elk aspect van het evenement soepel verliep. Zelfs de meest veeleisende gasten waren onder de indruk van de aandacht voor detail en de onberispelijke service. De open en constante communicatie van Paloma zorgde voor een onschatbare gemoedsrust tijdens het planningsproces. Hij was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en suggesties te doen. Hun toewijding aan ons emotionele welzijn en de kwaliteit van onze speciale dag werd op elk moment weerspiegeld. Op de grote dag konden we zorgeloos van elk moment genieten dankzij de onberispelijke organisatie van Paloma en haar team. Kortom, Paloma voldeed niet alleen aan onze verwachtingen, ze overtrof deze ruimschoots. Professioneel, toegewijd en gepassioneerd in haar werk, komt tot uiting in de realisatie van onze droombruiloft. Bedankt dat je onze dag echt onvergetelijk hebt gemaakt!

Misbruik rapporteren
asirventverdu
Door Alejandra
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Paloma was een geweldige vondst terwijl we onze bruiloft aan het plannen waren. Eerst dacht ik dat het inhuren van een organisator een luxe was die we konden besparen, maar met de eerste voorbereidingen realiseerden we ons dat we iemand nodig hadden om ons te begeleiden in deze wereld van bruiloften. We hebben er een paar ontmoet maar toen we Paloma ontmoetten was het voor ons duidelijk! Vanaf het eerste moment dat we contact hadden en hij zich aanpaste aan onze situatie en onze persoonlijkheid. Hij is een super creatieve, praktische, besluitvaardige persoon... en bovenal is hij een liefdevol persoon. We raden het ten zeerste aan ️

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 03725

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact