• Prijsklasse Midden

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd en vanaf deze plek heel veel plezier gewenst met de voorbereidingen!

Kom je er nu al achter dat er stiekem toch wel heel veel komt kijken bij het organiseren van een bruiloft? Dan kan Fabuloes Weddings jullie heel goed helpen! Want jullie huwelijk moet natuurlijk een dag worden om nooit meer te vergeten. Die jullie het liefst zo relaxed mogelijk beleven zodat optimaal kunnen genieten samen met jullie lieve vrienden en familie. En de voorbereiding van jullie bijzondere huwelijksdag, die moet natuurlijk ook een feestje zijn. Dat komt helemaal goed hoor. Kijk maar eens rustig rond op www.fabuloes.nl wat Fabuloes Weddings allemaal voor jullie kan betekenen. 

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kom ik graag bij jullie langs. Dus neem gerust even contact op!

Tot snel!

Bezoeker, laat een review achter over Fabuloes Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Fabuloes Weddings

4.9 1 mening
Door Dimphy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Loes heeft ons echt ontzorgd. Wij hadden het pakket "wedding planner light". De eerste tijd dacht Loes op de achtergrond mee als wij vragen hadden. Ongeveer een maand voor de bruiloft nam ze ons alles uit handen en op de dag zelf zorgde zij ervoor dat alles op rolletjes liep! Super fijne samenwerking!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via bank.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Vanaf € 1.297
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Fabuloes Weddings is dé specialist op het gebied van Trouwen in Limburg. Al sinds 2009 verzorgt Fabuloes Weddings de meest prachtige, persoonlijke, idyllische en bourgondische bruiloften in het 'Toscane van het Zuiden'. Of je nu een professioneel ceremoniemeester zoekt, iemand die je de meest toffe onontdekte plekjes weet te wijzen of een weddingplanner van A tot Z, bij Fabuloes Weddings ben je aan het juiste adres.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad: 6014 EK