• Prijsklasse Midden

Field of Hope

In tijden van ultieme romantiek en liefde biedt Field of Hope de mogelijkheid om je trouwboeket te vereeuwigen. Field of Hope is gespecialiseerd in het drogen van bloemen, om ze daarna te verwerken tot een prachtige compostitie in gerecycled glaswerk of vintage lijsten.

Hoe we werken

In samenspraak met jullie wordt een passend glaswerk of frame gekozen. Je kunt de bloemen gedroogd aanleveren of ze door ons laten drogen. Het proces van drogen neemt ongeveer 2-3 weken in beslag, waarbij je rekening moet houden met het feit dat niet alle bloemen geschikt zijn om gedroogd te worden. Vervolgens wordt een compositie gemaakt van de bloemen en na goedkeuring van het werk wordt de fles of het frame afgezet met een waxzegel. De kleur hiervan kan in overleg worden bepaald. Wanneer het werk af is wordt deze verzekerd naar de klant gestuurd of bestaat de mogelijkheid om deze in overleg af te halen op onze studio, gevestigd in Amsterdam.

Indicatie kosten

Het glaswerk dat geschikt is om trouwboeketten in te verwerken is verkrijgbaar vanaf  € 100,- tot € 200,-

De frames zijn verkrijgbaar vanaf  € 180,- tot € 400,-. We werken met 3 verschillende formaten, oplopend in prijsniveau. Het drogen en maken zit in de prijs inbegrepen. Op de foto's kunt u de verschillende soorten glaswerk zien.

Over ons

Field of Hope is verkrijgbaar in de betere winkels en grote warenhuizen, maar werkt ook in opdracht. Dit gebeurt altijd met de grootst mogelijke aandacht, waarbij persoonlijk contact én oog voor detail centraal staan. Je kunt meer voorbeelden van ons werk vinden op www.fieldofhope.nl

Mogelijkheden

Regaeerbuisjes gevuld in de stijl van je trouwboeket als give-aways voor je gasten. De corsages van jullie ouders in een fles als herinnering voor hun, een frame als bedankje voor de ceremoniemeester, de bloemen die jullie locatie  decoratie van je locatie: er zijn heel veel mogelijkheden!

Aanbevelingen 

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het werk en verkleuring te minimaliseren is het belangrijk dat het werk niet in de zon of fel licht wordt geplaatst. Daarnaast is een vochtige ruimte, danwel plaatsing bij een warmtebron, niet aan te bevelen.

 

Voor informatie en/of opdracht-aanvraag kun je contact opnemen met 

danielle@fieldofhope.nl of hariatie@fieldofhope.nl

Bezoeker, laat een review achter over Field of Hope en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Field of Hope

4.9 3 reviews
Door nikiberghege
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een vakvrouwen!!! Het weekend na de bruiloft ons boeket gebracht en nog geen twee maanden later had ik een geweldig mooi gedroogd trouwboeket in een fles! Elke soort bloem is gedroogd en komt voor in de fles, zo mooi kleurrijk! Ik wilde graag dat de zonnebloem uit ons boeket ook terug kwam in de fles en dat is Daniëlle onwijs goed gelukt! Nu kan ik heerlijk lang nagenieten van ons boeket! 

Misbruik rapporteren
Door griseldasmit
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zochten het perfecte cadeau voor onze vriendin die ging trouwen. Zo kwamen wij bij Field of Hope uit, precies wat we zochten. Vanaf het begin was het contact met Danielle en Hariatie erg prettig.

Ze voelde ons erg goed aan in onze wensen. Ze gaven ons goede tips waarop te letten met het geven van bloemen aan de bruid zodat deze het beste gedroogd konden worden door hun. Het eindresultaat was nog mooier dan wij ons konden wensen en onze vriendin ‘de bruid’ was omzettend blij met ons cadeau voor haar.

A present for ever given with many love:

‘ Why tell me Why’ 

Misbruik rapporteren
Door jostaverheijen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via instagram kwam ik uit bin Field of Hope. Mijn schoonzus gingen trouwen en ik wilde graag het perfecte cadeau geven met een persoonlijke herinnering. Na contact gezocht te hebben en de wensen doorgesproken te hebben kwam er al een klein voorproefje om tijdens de bruiloft te geven, dat smachten naar meer! In de tijd na de bruiloft heb ik veelvuldig mailcontact met Danielle gehad om alles naar wens te verlopen. Toen het eibdresultaat klaar was en ik nog opmerkingen had, werd hier meteen iets mee gedaan zonder extra kosten in rekening te brengen. 2 maanden na de bruiloft was het cadeau af en nog mooier als dat wij hadden kunnen wensen. De service en betrokkenheid vind je tegenwoordig niet meer bij veel bedrijven. Kortom, heel cliché, een echt aanrader!

Misbruik rapporteren
Dank je wel Josta, voor je fijne woorden! Heb met plezier aan jouw opdracht gewerkt.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Anders
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Geen styling op locatie, alleen in het atelier/de winkel
Wat zijn de openingstijden?
Omdat we in de studio werken als we geïnspireerd zijn (en dat zijn we vaak!) en altijd wel 1 van ons twee online te vinden is, werken we niet met vaste openingstijden. Studio bezoek is daarom wel op afspraak.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij vragen een aanbetaling van 50% (per factuur) en het restant wordt na levering gefactureerd.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat zijn uw tarieven?
Prijzen zijn afhankelijk van het model en de inhoudsmaat van de fles of de grote van het frame. Boven op de gangbare prijs van de fles rekenenen wij een opslag van 20% voor het werk in opdracht, aangezien we een intensief contact met de klant onderhouden tijdens het maakproces en pas tevreden zijn als jij 100% blij bent. Ter indicatie: voor trouwboeketten werken we vanaf inhoudsmaat 1 liter. Hiervan is de prijs (inclusief opslag) €95,95 Wil je een frame, dan zijn de prijzen vanaf €180,- (inclusief opslag)
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Onlangs hebben we iemand heel blij gemaakt door haar bruidsboeket in te lijsten: ze was door de zenuwen haar boeket vergeten op het moment suprème. Ze baalde zo! Nu kan ze met een grote grijns terugdenken aan dat moment en elke dag genieten van haar bloemen in haar eigen Frame of Hope..
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
In mei 2016 is het eerste idee voor Field of Hope ontstaan, we wilden graag een manier vinden om de natuur te vangen en die op een duurzame manier bij mensen thuis te brengen. In september 2017 hebben we onze webshop geopend als snel gevold door enkele winkels in Amsterdam. Ondertussen hebben we een hele mooi scala aan verkooppunten in binnen- en buitenland en maken we veel werk in opdracht.

Adres

Stad: 1078 LL

Vergelijkbare leveranciers

Elenastylz

Bruidsboeketten | Amsterdam
1

Elenastylz has several years of experience in the decorative world in a wide range of events and weddings. It will be our pleasure to decorate your event or wedding in accordance with the highest highest standards on the market, ranging from bridal bouquets to flower arches. Every season has its... Zie +

DON FLORITO

Bruidsboeketten | Amsterdam
3

BRUIDSBLOEMWERK Van bruidsboeket tot corsage, kerkversiering tot bloemen voor de auto, alles is mogelijk. Alles op gebied van bloemen en decoratie om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Wij vertalen de ‘love story’ van het bruidspaar naar customized bruidsbloemwerk, met liefde. BEN JIJ EEN... Zie +

Meester in Bloemen: Karin Looijesteijn

Bruidsboeketten | Amsterdam
2

Gefeliciteerd, wat een feest! U gaat trouwen!  Welkom op mijn pagina bij Zankyou. Uw trouwdag wilt u natuurlijk een feestelijk tintje geven, of het nu gaat om bevestiging van uw liefde in kleine kring of om een groots feest. Bij zo’n mijlpaal in uw leven past een persoonlijk advies en ontwerp op... Zie +

Art & Flowers

Bruidsboeketten | Amsterdam
2

Bij Art & Flowers brengen wij unieke bloemen met kunst samen, zodat uw bezoekers en zakenrelaties een gevoel van elegantie en stijl ervaren. Van uitbundig tot klassiek, Art & Flowers biedt een uitgebreide selectie van individueel ontworpen arrangementen en boeketten. Wij zijn onder andere ervaren in trouwboeketten, bloemenarrangementen... Zie +

Jennifer Laarman Bloemen + Styling

Bruidsboeketten | Amsterdam

Ben je zoek naar een mooi bruidsboeket of naar iemand die de gehele styling van je bruiloft op zich kan nemen? Droom je over bloemenkransen en -bogen en pilaren met vazen vol veldbloemen erop? Geweldig, daar hou ik van! Neem contact met me op en we creëren samen een onvergetelijke setting voor jullie... Zie +

De Meisjes van de Bloemen

Bruidsboeketten | Amsterdam

De Meisjes van de Bloemen geven u advies over de aankleding van uw feest, evenement, diner, huwelijk of kantoor met bloemen en planten. Ook helpen we u nadenken over bijvoorbeeld thema, inrichting of kleuren. Daarna verzorgen we de gehele uitvoering. Bloemen: Wij maken uw feest of event prive... Zie +

Floribundus Bloemen

Bruidsboeketten | Zaandijk
1

Floribundus Bloemen is geen gewone bloemenwinkel, maar een bloemist op maat. Bij ons vindt u bijzondere bloemdecoraties. Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies op maat en met kwaliteit. Wij stellen fraaie boeketten, bruidsarrangementen, rouwarrangementen en bloemenabonnementen voor u samen.... Zie +

Mullers Floral Art

Bruidsboeketten | Rotterdam
2

Van uitbundig feest tot intiem diner, van bruidsboeket tot complete locatie styling. Juist omdat een huwelijk heel persoonlijk is moet alles kloppen. Wij zetten jullie wensen graag om naar een tastbaar geheel in de perfecte setting om jullie dag onvergetelijk te maken. Mullers Floral Art is gespecialiseerd... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Bruidsboeketten
  • Midden
  • Bruidsboeket
  • Bloemstyling Trouwlocatie
  • Bloemstyling Algemeen
  • Gepersonaliseerde boeketten