• Bedrijfskenmerk: Vereeuwigen bruidsboeketten

Petrol and Porcelain

In tijden van ultieme romantiek en liefde biedt Petrol and Porcelain (voorheen onderdeel van Field of Hope) de mogelijkheid om je trouwboeket te vereeuwigen. Petrol and Porcelain is gespecialiseerd in het drogen van bloemen, om ze daarna te verwerken tot een prachtige compostitie in gerecycled glaswerk of vintage lijsten.

Hoe we werken

In samenspraak met jullie wordt een passend glaswerk of frame gekozen. Je kunt de bloemen gedroogd aanleveren of ze door ons laten drogen. Het proces van drogen neemt ongeveer 2-3 weken in beslag, waarbij je rekening moet houden met het feit dat niet alle bloemen geschikt zijn om gedroogd te worden. Vervolgens wordt een compositie gemaakt van de bloemen en na goedkeuring van het werk wordt de fles of het frame afgezet met een waxzegel. De kleur hiervan kan in overleg worden bepaald. Wanneer het werk af is wordt deze verzekerd naar de klant gestuurd of bestaat de mogelijkheid om deze in overleg af te halen in onze studio in Amsterdam.

Mogelijkheden

Regaeerbuisjes gevuld in de stijl van je trouwboeket als give-aways voor je gasten. De corsages van jullie ouders in een fles als herinnering voor hun, een frame als bedankje voor de ceremoniemeester, de bloemen die jullie locatie  decoratie van je locatie: er zijn heel veel mogelijkheden!

Aanbevelingen 

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het werk en verkleuring te minimaliseren is het belangrijk dat het werk niet in de zon of fel licht wordt geplaatst. Daarnaast is een vochtige ruimte, danwel plaatsing bij een warmtebron, niet aan te bevelen.

 

Voor informatie en/of opdracht-aanvraag kun je contact opnemen met Danielle via

info@petrolandporcelain.com

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Vereeuwigen bruidsboeketten
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Achteraf betalen, maar wel vóór levering. Wij vragen geen aanbetaling, betaling per overmaking na sturen van factuur.
Wat zijn de openingstijden?
Omdat ik in de studio werk als ik geïnspireerd ben (en dat ben ik vaak!) en ik bijna altijd wel online te vinden ben, werken we niet met vaste openingstijden. Studio bezoek is daarom op afspraak.
Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Anders
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Geen styling op locatie, alleen in het atelier/de winkel
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Petrol and Porcelain en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Petrol and Porcelain

4.9
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
nikiberghege
Door Niki
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een vakvrouwen!!! Het weekend na de bruiloft ons boeket gebracht en nog geen twee maanden later had ik een geweldig mooi gedroogd trouwboeket in een fles! Elke soort bloem is gedroogd en komt voor in de fles, zo mooi kleurrijk! Ik wilde graag dat de zonnebloem uit ons boeket ook terug kwam in de fles en dat is Daniëlle onwijs goed gelukt! Nu kan ik heerlijk lang nagenieten van ons boeket! 

Misbruik rapporteren
griseldasmit
Door G
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zochten het perfecte cadeau voor onze vriendin die ging trouwen. Zo kwamen wij bij Field of Hope uit, precies wat we zochten. Vanaf het begin was het contact met Danielle en Hariatie erg prettig.

Ze voelde ons erg goed aan in onze wensen. Ze gaven ons goede tips waarop te letten met het geven van bloemen aan de bruid zodat deze het beste gedroogd konden worden door hun. Het eindresultaat was nog mooier dan wij ons konden wensen en onze vriendin ‘de bruid’ was omzettend blij met ons cadeau voor haar.

A present for ever given with many love:

‘ Why tell me Why’ 

Misbruik rapporteren
jostaverheijen
Door Josta
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via instagram kwam ik uit bin Field of Hope. Mijn schoonzus gingen trouwen en ik wilde graag het perfecte cadeau geven met een persoonlijke herinnering. Na contact gezocht te hebben en de wensen doorgesproken te hebben kwam er al een klein voorproefje om tijdens de bruiloft te geven, dat smachten naar meer! In de tijd na de bruiloft heb ik veelvuldig mailcontact met Danielle gehad om alles naar wens te verlopen. Toen het eibdresultaat klaar was en ik nog opmerkingen had, werd hier meteen iets mee gedaan zonder extra kosten in rekening te brengen. 2 maanden na de bruiloft was het cadeau af en nog mooier als dat wij hadden kunnen wensen. De service en betrokkenheid vind je tegenwoordig niet meer bij veel bedrijven. Kortom, heel cliché, een echt aanrader!

Misbruik rapporteren
Dank je wel Josta, voor je fijne woorden! Heb met plezier aan jouw opdracht gewerkt.

Adres

Stad: 1092 EN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier