Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Santa Cruz de Tenerife Feest- en Trouwlocaties San Cristóbal de la Laguna
  • Capaciteit (zittend): 400
  • Website
vertalen

JE VERDIENT EEN MAGISCHE PLEK OM JE HUWELIJK TE VIEREN...

Een onvergelijkbare omgeving... Finca Mac-kay is een Canarisch herenhuis uit de 16e eeuw, omgeven door meer dan 4.000 m2 aan prachtige tuinen.

Binnen heeft het een feesttent gebouwd in hout, uniek in zijn ontwerp op het hele eiland, dat een gezellige ruimte wordt die in de omgeving is geïntegreerd, die maximale warmte aan het feest geeft en de bruiloft in een enkele open ruimte mogelijk maakt.

De grote omvang van de boerderij stelt ons in staat om de bruiloft in verschillende omgevingen te ontwikkelen. Zo zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor het houden van ceremonies, verschillende kamers in het gebouw en een ideale ruimte voor aperitieven aan de voet van de historische galerij en het Canarische balkon dat het gebouw heeft.

Bij Finca Mac-kay krijg je professioneel advies waarmee je gemakkelijk alle diensten kunt contracteren die je nodig hebt en altijd met een breed scala aan mogelijkheden zoals auto's, bloemendecoratie, muzikale achtergrond ... en een grote selectie van de beste catering diensten op het eiland.

Het is een prachtige ruimte voor eersteklas feesten, in een omgeving met maximaal behoud van de natuur en ideaal om het succes van uw bruiloft te verzekeren.

VERTEL HET VERHAAL...

Onder zijn illustere bezoekers is de beroemde Engelse kapitein James Cook, geograaf, cartoloog en ontdekker, die begin augustus 1776 op de boerderij verbleef.
Een van de belangrijkste redenen waarom hij ervoor koos om op dit landgoed te blijven, was omdat het eigendom was van zijn Schotse vriend Mac-kay. En bovendien kon hij vanuit hetzelfde huis de Endeavour zien, zijn driemaster brigantijn, voor anker in de rede van Santa Cruz.

DE BESTE LOCATIE VOOR UW HUWELIJK...

Een van de hoogtepunten van Finca Mac-Kay is de onovertroffen locatie. Een betere situatie op ons eiland is moeilijk te vinden.

  • Halverwege onze twee grote steden: Santa Cruz en La Laguna.
  • Op de kruising tussen de snelwegen Noord en Zuid
  • Bij de ingang van de ringweg van La Laguna
  • Direct naast de universiteit
  • Gecommuniceerd met een bushalte voor de deur en een tramhalte op 300m afstand.

Op deze manier hoeft een groot deel van onze bevolking niet naar verder weg gelegen gemeenten af te reizen en vermijdt u zo het ongemak om na de bruiloft kilometers over de weg te moeten zitten achter het stuur van een voertuig.

Bezoeker, laat een review achter over Finca Mac-Kay en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Finca Mac-Kay

4.9 6 reviews
Door Marta
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ik was te gast op een bruiloft en ik was gefascineerd door de ruimte en hoe attent ze te allen tijde met de gasten waren, ik vond het geweldig! Het is zonder twijfel een zeer aan te bevelen plek.

Misbruik rapporteren
Door Francisco
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het is een geweldige plek, hoewel het enige nadeel is dat je je in de winter warm moet kleden. Het eten kan worden verbeterd, maar zelfs met dat alles raden we het aan.

Misbruik rapporteren
Door Mireia
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ik was deze zomer op een bruiloft op de boerderij en het was spectaculair! Het huis is mooi en heeft een charme die het uniek maakt, de ruimtes, de perfect onderhouden tuinen... Ik heb een geweldige tijd gehad, de organisatie was uitzonderlijk, als mijn huwelijk op Tenerife zou worden gevierd, zou ik daar zonder aarzelen trouwen. Gefeliciteerd met je werk!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Exclusief meubilair om ruimte mee te huren
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Alleen cateringservice van partners, Geen cateringservice aanwezig
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
4:00
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Glutenvrij, Diabetes
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
transferencia
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1951
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
15 personas
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
400 comensales
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Si
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 38205