FINCH discoteam

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

FINCH discoteam

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

FINCH discoteam is gespecialiseerd in het verzorgen van DJ’s en drive in shows op bruiloften door heel Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring weten we iedere bruiloft - hoe intiem of spectaculair ook - af te sluiten met een onvergetelijk feest!

Ook een onvergetelijk feest?? >> Vul  het formulier in voor meer informatie of neem een kijkje op onze website!

 

Bij jullie keuze voor een bruiloft DJ show is de ‘sfeer’ een belangrijke factor. Onze shows zijn hier op afgestemd en onze nieuwe 'White Wedding shows' hebben een unieke, stijlvolle uitstraling die op iedere locatie goed tot zijn recht komt. Daarnaast is de DJ erg sfeerbepalend. Uiteraard voelen onze ervaren DJ’s het publiek moeiteloos aan en spelen ze in op wat er in de zaal gebeurt. Jullie wensen vormen daarbij het uitgangspunt... het is immers jullie feest!

 

Als bedrijf hebben we service, kwaliteit en zekerheid hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat jullie zorgeloos van jullie grote dag kunnen genieten, maar ook dat we met jullie meedenken over de meest optimale invulling van jullie feestavond of ceremonie! Dat doen we bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek op één van de demo-avonden die we regelmatig organiseren.

 

Demo's

Naast een stukje kennismaking nemen we tijdens zo'n demoshow in een persoonlijk gesprekjullie (muzikale) wensen door en ervaar je in het echt de uitstraling van onze nieuwe 'White Wedding shows'. We bespreken de gewenste sfeer en denken met jullie mee over een passende show en DJ die aansluit bij jullie wensen. Uiteraard zal ik jullie ook de aanvullende mogelijkheden, zoals een verlichte dansvloer of een swingende saxofonist uitgebreid toelichten. Op onze website (discoteam nl) vinden jullie een overzicht van de data die we op dit moment in de planning hebben en kun je je gelijk inschrijven voor een bezoek aan één van onze demo's!

 

Wat als het niet uitkomt?

Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen een latere demo te bezoeken. Daarnaast is het altijd mogelijk om een afspraak in te plannen buiten onze demo's om. Gewoon op kantoor, bij jullie thuis of op locatie... waar en wanneer het voor jullie handig is!

 

Hoe dan ook, het lijkt me leuk om jullie bruiloft af te sluiten met een onvergetelijk feest, dus ik ben benieuwd en zie jullie reactie graag tegemoet... alvast bedankt!

 

Hartelijke groetjes,

 

 

 

Wouter Vink

(jullie FINCH discoteam contactpersoon)

Meningen over FINCH discoteam

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact