ZIWA
2018
 • Prijsklasse Betaalbaar
 • Website

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Ik ben Marit en maak met heel veel liefde het bloemwerk voor jullie perfecte dag. Willen jullie mooie lichte kleuren, of juist alle kleuren? Natuurlijk, dat kan! Ik luister geduldig naar jullie wensen en help jullie in jullie keuze, zo sta ik altijd achter mijn bloemwerk. Ik vind het geweldig om gedurfde en liefdevolle kleurencombinaties te maken.

Maak een afspraak en we bespreken samen de mogelijkheden.

Floraldreams is gevestigd in Heiloo, nabij Alkmaar. Maar wij leveren en stylen door heel Nederland.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten.

Net zo enthousiast als ik ben? Neem dan contact op:

mail: info@floraldreams.nl

Website: www.floraldreams.nl

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door e.dewit
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marit heeft een geweldig bruidsboeket geleverd. Ik kon er geen genoeg van krijgen, echt helemaal volgens wens qua vorm en soorten bloemen. Na de bruiloft heb ik hem cadeau gedaan aan oma van 91, bloemenfanaat, die er ook helemaal gek van was en nog zeker ruim 1.5 week van genoten heeft!
Ook voor mijn 3 dochters een klein boeketje in dezelfde stijl. Echt heel mooi!


Wij trouwden buiten en hadden een prieel. Ook hier een mega mooi bloemstuk in de breedte weer in dezelfde stijl. Heel fijn dat Marit het op locatie maakt, zo kan ze meegaan met de vormen van je prieel en wordt het ook echt een geheel. Echt een HEEL mooi geheel! Veel complimenten gekregen over de prachtige bloemen en het orginele bruidsboeket. Ik had een andere vorm dan anders en ook wel andere bloemen, maar o zo prachtig!!

Het contact met Marit verliep soepel en het is een leuke spontane meid die goed naar je luistert en met je meedenkt. Ze is ontzettend ambitieus en nog zo jong, wauw!

Lieve Marit...heel erg bedankt!!! 

Misbruik rapporteren
Door eva.v.leijden
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marit heeft onze bruiloft kleur gegeven! Vooraf hebben we een leuk gesprek gehad. Marit is spontaan, denkt mee en luistert goed naar wat je wel en niet mooi vindt. Wij wilden veel kleur, en dat hebben we gekregen. De gasten raakten niet uitgepraat over hoe mooi het was aangekleed. We hadden een houten prieel, deze was over de breedte bekleed met de mooiste bloemen. Dit maakte het geheel ontzettend vrolijk, mooi en liefdevol.

Alles was mooi op elkaar afgestemd. Ook mijn boeket en de corsage van mijn man paste perfect bij elkaar. Ik raadt Marit echt aan bij iedereen. Of je nou veel kleur wilt of houdt van zachte kleuren; Marit zit vol prachtige ideeën. Daarnaast gaat ze ontzettend professioneel te werk om alles heen.

Marit: BEDANKT!!

Misbruik rapporteren
Door riannegoedhart14
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft


Als iemand professioneel te werk gaat is het Marit wel! Ze heeft prachtig bloemwerk afgeleverd voor onze bruiloft. Vooraf alles rustig besproken, ze laat voorbeelden zien wat je eventueel mooi vind, om een beetje je smaak te achterhalen. Ze heeft het echt overtroffen!! Ik had echt nooit zo'n  prachtig boeketje gezien als mijn bruidsboeket. En toen ik de grote vazen zag bij de ceremonie met mooie grote bloemen erin... wauw!! Als iemand bloemen nodig heeft voor een speciale gelegenheid, zou ik echt Marit aanbevelen!  Wat een topper! Echt een vakvrouw. En doet haar werk met zoveel liefde,  plezier en energie.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Hoofddeksels, Auto decoratie
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Ja, ik regel ook bloemen op locatie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
 • Bruidsboeketten
 • Betaalbaar
 • Bruidsboeket
 • Bloemstyling Trouwlocatie
 • Bloemstyling Algemeen
 • Hoofddeksels
 • Auto decoratie
 • Gepersonaliseerde boeketten