Floral Dreams

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Floral Dreams

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Ik ben Marit en maak met heel veel liefde het bloemwerk voor jullie perfecte dag. Willen jullie mooie lichte kleuren, of juist alle kleuren? Natuurlijk, dat kan! Ik luister geduldig naar jullie wensen en help jullie in jullie keuze, zo sta ik altijd achter mijn bloemwerk. Ik vind het geweldig om gedurfde en liefdevolle kleurencombinaties te maken.

Maak een afspraak en we bespreken samen de mogelijkheden.

Floraldreams is gevestigd in Heiloo, nabij Alkmaar. Maar wij leveren en stylen door heel Nederland.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten.

Net zo enthousiast als ik ben? Neem dan contact op:

mail: info@floraldreams.nl

Website: www.floraldreams.nl

FAQ´s

Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Hoofddeksels, Auto decoratie
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Ja, ik regel ook bloemen op locatie
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig

Meningen over Floral Dreams

4.9
12 reviews
12 reviews
Professionaliteit
(12)
Prijs/kwaliteit
(11)
(1)
Aanrader?
(12)
lianne54
Door Lianne
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via de Weddingplanner uitgekomen bij Marit en wat een fijne keuze. Een fijn voortraject waarin we digitaal een plan hebben gemaakt en er ook ruimte was voor gezelligheid. De styling voor onze dag was een tikje stoer. Het bloemwerk paste uiteindelijk meer in een romantische sfeer, maar daardoor een mooie tegenhanger en dit sloot heel mooi aan bij de locatie. De, door ons gemaakte backdrop, was de eyecatcher van de dag. Prachtig bloemwerk erop! We hopen dat we onze backdrop nog vaak voorbij gaan zien komen in de toekomst Marit! Blijf je vrolijke zelf, dankjewel!

Misbruik rapporteren
elinepolle
Door Eline
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw wauw wauw! De bloemen van Marit, wát geweldig!!! Het boeket, de coursage, de bloemen langs de stoelen, de bloemen op tafel, de gave boeketten op pilaren.. Alles was helemaal geweldig!! Wij zouden Marit (Floral Dreams) 200% aanbevelen voor bloemen op je bruiloft. Helemaal geweldig!

Misbruik rapporteren
onchyl16
Door Nancy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij werden door onze ceremoniemeester, Butterfly Bliss, in contact gebracht met Marit van Floral Dreams. Ik had samen met Marit gezeten met betrekking tot onze dag en ze kwam met ontzettend veel ideeën en voorbeelden van bloemen en priëlen. Marit is heel professioneel, creatief, denkt mee, komt ook oprecht over. Op de een of andere manier ziet zij het hele plaatje meteen voor zich. Het is overduidelijk dat ze erg van haar werk houdt en er heel erg goed in is. Ik was uiteindelijk naar huis gegaan met een totaal andere plaatje dan wat wij in onze gedachten hadden, maar het resultaat mocht er echt wezen! Wat zag het er allemaal prachtig uit. Prachtige corsages, bloemen: pampasgras, dhalia's en verschillende rozen aan een hexagon prieel en twee grote bloemstukken en een kleintje op de taart. We hadden er helemaal geen woorden voor. Behalve het resultaat was/is het ook een fijne samenwerking met Marit geweest. We ontvingen snel haar offerte (1,5 week voor de bruiloft) en konden goed samen dingen afspreken. Marit bedankt je bent echt een kunstenaar en levert fantastisch werk!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact