Fotomar

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Fotomar

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

All moments in life carry an essence of beauty - Fotomar vertaalt jullie liefde op beeld.

Geniet optimaal van jullie grote dag: met Fotomar weten jullie zeker dat jullie bruiloft op fantasitsche wijze wordt vastgelegd. Na de bruiloft ontvangen jullie de prachtige beelden, een slideshow! op muziek naar keuze met een impressie van de dag om te delen met jullie dierbaren en naar keuze een schitterend album. Keer op keer zullen deze beelden ervoor zorgen dat jullie de grote dag kunnen herbeleven.  

Welkom bij Fotomar!

Zijn jullie opzoek naar een fotograaf om jullie droombruiloft vast te leggen? Een fotograaf die ervoor zorgt dat jullie jezelf kunnen zijn, die op journalistieke wijze vastlegt wat er gebeurd, die liefde kan vertalen in beeld? Wellicht kunnen wij jullie dan van dienst zijn. Wij verzorgen met liefde jullie dag, zichtbaar onzichtbaar, in een ontspannen sfeer zodat jullie volop kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Naast trouwreportages verzorgen wij ook ander werk, zoals o.a. familieportretten, bedrijfsfotografie en vanaf medio 2020 bieden wij ook moments design fotografie aan. Meer weten? bezoek dan onze website of neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken graag kennis met jou! 

Tom & Marjolein

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze betalingsvoorwaarden zijn na te lezen in onze algemene voorwaarden. Deze staan vermeld op onze website en worden verstuurd bij de opdrachtbevestiging. BETALING Bij het afsluiten van de overeenkomst vindt er door de opdrachtgever een voorschot betaling plaats van 25 % van het geoffreerde bedrag. Dit bedrag dient te worden betaald binnen de daarvoor gestelde termijn van 14 dagen na de factuurdatum, tenzij schriftelijk tussen opdrachtgever en Fotomar en/ of Signature Weddings anders is overeengekomen. De opdrachtgever ontvangt 14 dagen voor de opdracht een tweede factuur voor 65% van het geoffreerde bedrag. Dit bedrag dient uiterlijk binnen 14 dagen na de factuurdatum te worden voldaan. Na de bruiloft ontvangt de opdrachtgever een derde en tevens laatste factuur voor het restant en op basis van nacalculatie, voor de nog niet eerder gefactureerde kosten en eventuele creditering dan wel debitering ontstaan door wijzigingen ontstaan in de opdrachtbevestiging. Dit bedrag dient uiterlijk binnen 14 dagen na de factuurdatum te worden voldaan. Betaling kan voldaan worden via bankoverschrijving.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Fotomar

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
camphens.esther
Door Esther
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tom en Marjolein hebben onze bruiloft in juni 2017 vastgelegd! Wat waren wij blij met ze. Niets is ze teveel en ze denken graag met je mee. Wat we ook erg mooi vonden is dat we tijdens sommige momenten niet eens gemerkt hebben dat ze er waren. Dit leverde vaak de mooiste foto's op. Tijdens onze fotoshoot werden we ook nog eens verrast met een lekkere glaasje bubbels. En na afloop gelijk een mooie herinnering door middel van een aantal polaroids. Hierdoor werd het wachten op het fotoalbum nog spannender. Het fotoboek hebben ze ook erg mooi gemaakt. Voor ons een super mooie herinnering aan onze bijzondere dag! Bedankt Tom en Marjolein! 

Misbruik rapporteren
wouterennoortje
Door Noortje
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tom en Marjolein van Fotomar hebben onze bruiloft waanzinnig mooi op foto vastgelegd.  Naast veel enthousiastme voor en tijdens de bruiloft, denken ze met je mee, hebben ze goede ideeen en maken ze prachtige foto's. En dat alles op een ongedwongen manier wat terug te zien is op de foto's en in het schitterende fotoboek. Een echte aanrader dus! 

Misbruik rapporteren
tinekenouwen
Door Tineke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben door Tom een fotoshoot laten maken op onze trouwdag. Door het gebruik van kaartjes met vragen gingen Tineke en ik met elkaar in gesprek. Tijdens deze gesprekjes werden volop foto's gemaakt. Door de verschillende emotities die daarbij zichtbaar kwamen werden er zeer mooie foto's gemaakt. Het uiteindelijke resultaat vonden wij heel verrassend en mooi. Geweldig, het steekt heel professioneel in elkaar. De kwalitiet is erg goed. Op een ontspannen manier werd alle tijd genomen om er iets moois van te maken op een prachtige locatie. Voor ons een heel mooie herinnering.Bedankt Tom. 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact