• Prijsklasse Midden
  • Website

All moments in life carry an essence of beauty - Fotomar vertaalt jullie liefde op beeld.

Geniet optimaal van jullie grote dag: met Fotomar weten jullie zeker dat jullie bruiloft op fantasitsche wijze wordt vastgelegd. Na de bruiloft ontvangen jullie de prachtige beelden, een slideshow! op muziek naar keuze met een impressie van de dag om te delen met jullie dierbaren en naar keuze een schitterend album. Keer op keer zullen deze beelden ervoor zorgen dat jullie de grote dag kunnen herbeleven.  

Welkom bij Fotomar!

Zijn jullie opzoek naar een fotograaf om jullie droombruiloft vast te leggen? Een fotograaf die ervoor zorgt dat jullie jezelf kunnen zijn, die op journalistieke wijze vastlegt wat er gebeurd, die liefde kan vertalen in beeld? Wellicht kunnen wij jullie dan van dienst zijn. Wij verzorgen met liefde jullie dag, zichtbaar onzichtbaar, in een ontspannen sfeer zodat jullie volop kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Naast trouwreportages verzorgen wij ook ander werk, zoals o.a. familieportretten, bedrijfsfotografie en vanaf medio 2020 bieden wij ook moments design fotografie aan. Meer weten? bezoek dan onze website of neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken graag kennis met jou! 

Tom & Marjolein

Bezoeker, laat een review achter over Fotomar en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 4 reviews
Door camphens.esther
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tom en Marjolein hebben onze bruiloft in juni 2017 vastgelegd! Wat waren wij blij met ze. Niets is ze teveel en ze denken graag met je mee. Wat we ook erg mooi vonden is dat we tijdens sommige momenten niet eens gemerkt hebben dat ze er waren. Dit leverde vaak de mooiste foto's op. Tijdens onze fotoshoot werden we ook nog eens verrast met een lekkere glaasje bubbels. En na afloop gelijk een mooie herinnering door middel van een aantal polaroids. Hierdoor werd het wachten op het fotoalbum nog spannender. Het fotoboek hebben ze ook erg mooi gemaakt. Voor ons een super mooie herinnering aan onze bijzondere dag! Bedankt Tom en Marjolein! 

Misbruik rapporteren
Door wouterennoortje
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tom en Marjolein van Fotomar hebben onze bruiloft waanzinnig mooi op foto vastgelegd.  Naast veel enthousiastme voor en tijdens de bruiloft, denken ze met je mee, hebben ze goede ideeen en maken ze prachtige foto's. En dat alles op een ongedwongen manier wat terug te zien is op de foto's en in het schitterende fotoboek. Een echte aanrader dus! 

Misbruik rapporteren
Door tinekenouwen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben door Tom een fotoshoot laten maken op onze trouwdag. Door het gebruik van kaartjes met vragen gingen Tineke en ik met elkaar in gesprek. Tijdens deze gesprekjes werden volop foto's gemaakt. Door de verschillende emotities die daarbij zichtbaar kwamen werden er zeer mooie foto's gemaakt. Het uiteindelijke resultaat vonden wij heel verrassend en mooi. Geweldig, het steekt heel professioneel in elkaar. De kwalitiet is erg goed. Op een ontspannen manier werd alle tijd genomen om er iets moois van te maken op een prachtige locatie. Voor ons een heel mooie herinnering.Bedankt Tom. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze betalingsvoorwaarden zijn na te lezen in onze algemene voorwaarden. Deze staan vermeld op onze website en worden verstuurd bij de opdrachtbevestiging. BETALING Bij het afsluiten van de overeenkomst vindt er door de opdrachtgever een voorschot betaling plaats van 25 % van het geoffreerde bedrag. Dit bedrag dient te worden betaald binnen de daarvoor gestelde termijn van 14 dagen na de factuurdatum, tenzij schriftelijk tussen opdrachtgever en Fotomar en/ of Signature Weddings anders is overeengekomen. De opdrachtgever ontvangt 14 dagen voor de opdracht een tweede factuur voor 65% van het geoffreerde bedrag. Dit bedrag dient uiterlijk binnen 14 dagen na de factuurdatum te worden voldaan. Na de bruiloft ontvangt de opdrachtgever een derde en tevens laatste factuur voor het restant en op basis van nacalculatie, voor de nog niet eerder gefactureerde kosten en eventuele creditering dan wel debitering ontstaan door wijzigingen ontstaan in de opdrachtbevestiging. Dit bedrag dient uiterlijk binnen 14 dagen na de factuurdatum te worden voldaan. Betaling kan voldaan worden via bankoverschrijving.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Wij kunnen een combinatie van fotografie services en weddingplanner/ weddingdesigner aanbieden met Signature Weddings. Bij onze trouwreportages werken wij altijd met een vaste second shooter, en bieden de mogelijkheid tot 360 graden camera en drone beelden aan in onze mogelijkheden.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Omdat wij niet werken met vaste pre sets of uw foto's naar het buitenland sturen voor een snelle bewerking maar iedere foto met persoonlijke aandacht apart nabewerkt wordt, is onze levertijd gemiddeld 8 weken. De slideshow op muziek naar keuzen met een impressie van de dag sturen wij binnen 2 weken na de bruiloft. wij werken niet met nabestellingen en/ of een maximaal aantal foto's.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek