FotoSnap

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

FotoSnap

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

FotoSnap heeft verschillende photobooth's voor jullie grote dag! Daarnaast hebben zij ook een Gifbooth! Geen zin in foto's? Maak dan gebruik van deze Gifbooth en jullie gasten zullen de beste tijd van hun leven hebben!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met FotoSnap. 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over FotoSnap

1.0
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
symen.van.der.veen
Door Ynte
1
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Op 17 mei 2022 hebben wij via ‘Letter Be Light’, een handelsnaam van ‘FotoSnap’, drie lichtletters besteld en direct volledig betaald.

6 juni 2023 kregen wij via een andere leverancier te horen dat ‘Letter Be Light’ sinds 1 januari 2023 niet meer bestaat. Wij hebben direct contact gelegd met ‘FotoSnap’. We kregen diverse antwoorden te horen, het laatste bericht was dat de letters gewoon op onze bruiloft geleverd zouden worden. De letters waren verkocht samen met onze opdracht. Aan ons kon niet verteld worden wie zou leveren, maar dat zou allemaal goed komen. ‘FotoSnap’ zou alles regelen met de locatie wat betreft leveren.

Op vrijdag 22 september 2023 waren er op onze bruiloft geen letters. Direct de dag daarna hebben wij contact opgenomen met ‘FotoSnap’. Er kwam helaas geen duidelijk antwoord tot na het weekend. Ze vonden het allemaal heel vervelend dat ze vergeten waren te leveren, terwijl wij hadden doorgekregen dat een ander bedrijf dat zou doen. We kregen direct ons geld terug gestort en daarmee was de kous af. We hebben ‘FotoSnap’ meerdere keren de gelegenheid gegeven om ons ook nog op een andere manier tegemoet te komen, al was het maar met een bosje bloemen. Ook dit bleef uit. Wij voelen ons door ‘FotoSnap’ in de steek gelaten en eigenlijk ook wel opgelicht. En dan ook nog de brutaliteit hebben om er vanuit te gaan dat de door ons betaalde huwelijksreis de door ‘FotoSnap’ veroorzaakte teleurstelling wat heeft verlicht!

Wanneer de DJ niet op komt dagen of de locatie op de dag van niet beschikbaar blijkt te zijn of je taart niet geleverd word zonder af bericht, dan is het terug krijgen van alleen je geld toch ook niet voldoende?!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1812PD

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact