Fran Russo is een van de meest erkende trouwfotografen in Spanje en in het buitenland. Zijn stijl verre van houdingen en traditionalisme werd bijna een decennium geleden opgelegd, aangemoedigd door honderden lezingen en workshops die in meer dan 20 landen werden gegeven. Het wordt gevolgd door meer dan 120.000 mensen op Facebook en houdt bruiloften over de hele wereld zoals je kunt zien op hun website www.franrusso.com, waar complete huwelijken zijn, niet alleen samenvattingen.

Momenteel blijft ze fotografen trainen en verhoogt ze het emotionele niveau van haar werkhuwelijk na de bruiloft en biedt ze een echt gevoelig, emotioneel en zeer compleet vertelwerk.

Bezoeker, laat een review achter over Fran Russo en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Fran Russo

0 0 reviews

FAQ´s

Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Depende del día
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A consultar
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten

Vergelijkbare leveranciers

Trouwfotografen
5

Professionele fotografen, maar ook bruidsparen, zweren bij de echte fotoafdrukken van Profotonet. Wij belichten je beelden op het beste papier en in diverse formaten. Hoogwaardige fotoafdrukken, fotoalbums en wanddecoratie.  Wij onderscheiden ons als fotovaklab door professionaliteit en kwaliteit te... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek